Tuoliryhmät


Työtuoli Ergonea Mesh Kampanja hintaan 295€

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Satulatuoli kaksiosainen Ergonea Dual Move nahka hintaan 596€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2019

Satulatuoli miehille Ergonea® Dual Move nahka on kaksiosainen ergonominen tuoli työpaikalle. Hyvä tuoli jossa on kaksiosainen istuin ja erikoisen hyvät säädöt. Monta tyylikästä nahka- sekä kangasväriä, nopea toimitus ja edullinen hinta. Laadukas kotimainen ergonominen satulatuoli miesten mallia, Dual Moven toimivuuteen voit aina luottaa. Myös ristiselän tuellinen Gym malli.

Uusi kaksiosainen satulatuoli Ergonea® Dual Move nahka on laadukas ja tyylikäs kotimainen satulatuoli ammattikäyttöön. Dual Move tuoli on monien ergonomia-asiantuntijoiden pitkäaikaisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Istuimen kaltevuuden-, leveyden- ja korkeuden säädöt toimivat tarkasti. Dualin kaksiosainen istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia miehen sekä naisen anatomialle. Hyvä Ergonea tuoli kestää, kevytmetallirunko ei nitise eikä natise. Keskiraollinen istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Move aktiivituoli on paras satulatuoli, myös ristiselän tuellisena Gym mallina.

Uusi kaksiosainen satulatuoli miesten malli

Ergonea satulatuoleissa on uusi ergonomia-keksintö, Move aktiivimekanismi. Erikoista Movessa on se, että kaasujousi on alapäädystä nivelletty. Istuin kallistuu joka suuntaan vartalon mukaisesti. Liikeradan laajuus on yksilöllisesti säädettävissä, tai Move kaasujousi on lukittavissa perinteisesti pystyasentoon. Ergonea Move on ergonomiassaan huipputuoli. Jokasuuntainen liike työskennellessä pitää kropan kunnossa ja lisää työskentelyn mielekkyyttä. Tämä työpaikkojen uutuustuoli on harkiten suunniteltu ja Suomessa taidokkaasti valmistettu. Ergonea Move kaksiosaisten satulatuolien valikoimassa on useita väri- ja korkeusvaihtoehtoja heti toimitukseen. Vakaassa Ergoneassa on kromiristikko ja pyörien tilalla tassut. Nyt Dual Move satulatuoli hinta tarjouksessa. Tuoli on monikäyttöinen, se toimii toimistossa, oppilaitoksissa, liiketiloissa, terveydenhuollossa, kauneudenhoidossa, logistiikassa, varastossa jne. Hyvä liike ja paras ergonomia, uusia aktiivisia ominaisuuksia ammattikäyttöön.

  • Istumakorkeus: S: 55-69 cm, M: 63-83 cm
  • Istuin: L: 40-47 cm S: 36 cm nahkaa, kapea kaksiosainen
  • Paino: 10 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- leveyden ja korkeuden säätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kromattu metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pitävät tassut, vakaa tuoli kaikilla korkeuksilla
  • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Takuu: Kotimainen, takuu 5 vuotta ammattikäytössä
  • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea tuolia voi käyttää koko päivän ja sen hyviä ominaisuuksia arvostetaan. Paras ergonomia ja hinta. Satulatuoli miehille ja naisille aitoa nahkaa.

Työtuolikeskus toimittaa tuoleja yrityksille, yhdistyksille, kuntien ja valtion toimipaikkoille. Jos haluat tilata satulatuolin kotiin, kysy lisätietoa Ergonea asiantuntijalta: sales@ergonea.fi
Lue lisää istumatyön ergonomiasta Ergonea satulatuolit sivulta.

Rullaava kotimainen paras satulatuoli miehelle ammattikäyttöön

Uusi metallirunkoinen kotimainen Ergonea® Dual Move kaksiosainen on paras satulatuoli miehille sekä naisille ja se kestää vuosia jatkuvaa käyttöä. Pyörien tilalle toimitetaan tassut, joten tuoli on vakaa aktiivisesti liikuttaessa. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, siksi tuoli on jämäkkä kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi istumakorkeutta käyttäjän painon mukaan. Tämä lisää istumamukavuutta, joten tuolissa työskentely on miellyttävää. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät lähes normaalissa istuma-asennossa, tämä on erinomaisen tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Ergonea Dual Move satulatuoli miehille sopii pitkäänkin työpäivään, eli tuolia voi käyttää jatkuvasti ja pysyä virkeänä koko päivän. Se on Luxusta, samoin ergonomisen satulatuolin edullinen hinta. Erittäin toimiva tuoli on myös ristiselän tuellinen Move Gym malli. Ero Pilates tuoliin on selkeä. Pilates tuolissa liike treenaa alaselkää ja lantiota, mutta Movessa liikkuu koko vartalo. Parhaimmillaan tuoli on työpisteissä, joissa kurotellaan. Suosi Suomalaista laatua!

Dual Moveen suosikkivärit aitoa nahkaa heti varastosta

Kotimainen kaksiosainen ja paras satulatuoli Ergonea Dual Move on saatavilla upeilla verhoiluvaihtoehdoilla. Heti varastosta toimitukseen satulatuolit musta, ruskea ja sininen aitoa nahkaa. Kaksiosaisessa tuolissa nahka on toimivin vaihtoehto ja se kestää. Move pärjää hyvin myös satulatuoli hintavertailu - kisassa omassa laatuluokassaan. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

Ergonominen satulatuoli hinta ja uudet tilausvärit

Ergonominen satulatuoli hinta kampanjassa sekä upeissa väreissä. Varasto-värivalikoiman lisäksi toimitamme Move tuoleja muillakin väreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa; satulatuolit punainen, vihreä, vaaleanruskea, tummanpunainen ja harmaa 4 viikon toimitusajalla. Kangasväreinä ovat kuosit punainen, vihreä, harmaa ja sininen. Värit saattavat poiketa luonnollisesta tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Kestävä Xtreme kangas on ylittänyt hankaustestin 100 000 Martindalea. Siinä on myös BS EN 1021-1 ja 1021-2 paloturvaluokitukset, joten Dual Move soveltuu loistavasti myös julkisiin tiloihin. Extreme kankailla on Ecolabel EU-kukka sertifiointi ekologisuudesta. Myös tilausväreissä satulatuoleihin hinta tarjous vähintään viiden tuolin projekti-tilauksiin, kysy niihin erillinen hinta.

Kotimaisen Ergonea Dual Move satulatuolin nahkavärit valkoinen, musta ja ruskea
Ergonea Dual Move satulatuoli kangas värivaihtoehdot

Onko Ergonea® Move paras satulatuoli työpaikalle?

Mikä on aktiivisista tuoleista paras satulatuoli hinta-laatu suhteeltaan? Kallein kaksiosainen kotimainenkaan tuoli ei ole välttämättä ergonomisesti paras satulatuoli, mutta ei aina halvin aasialainenkaan. Hinnaltaan Ergonea on tässä välissä. Eri valmistajien tuolit voivat näyttää hyvin saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea niiden ergonomisista ominaisuuksista. Ergonea on Suomalainen keksintö ja Suomalainen rekisteröity tavaramerkki® ammattikäyttöön, Ergonea tuoleja on toimitettu yli 10 vuotta satoihin erilaisiin työpisteisiin ja -tehtäviin. Viikottain kuulemme palautetta uudesta Movesta:
"Ihana kotimainen kaksiosainen satulatuoli". Ja "Ergonea Dual Move on kaikista paras satulatuoli" kommentteja myös usein tuolien käyttäjiltä. Ammattilaisten antama, tuolien käytöstä tuleva palaute onkin aidoin, paras ja varmin tieto siitä, että tuolin suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea etuosa on myös hametta käyttävien Ergonea-asiakkaiden kiittämä ominaisuus. Perinteiset tuolit ovat leveitä, eikä niistä löydä luontevaa istuma-asentoa. Ergonea Move lisää työtehoa ja työhyvinvointia, joten se on hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan suuri investointi työpaikoilla. Monet Ergoneassa istuvat sanovatkin, että Ergonea® Dual Move on paras satulatuoli miehelle työpaikalle. Ergonea toimii erinomaisesti myös kotona. Tämä tuoli toimii pitkällä aikavälillä selkäkipuja ennalta ehkäisevänä istuimena, joten se kannattaa hankkia käyttöön heti. Hyvä hinta - laatu suhde, tee vaikka kaksiosaisten satulatuolien hintavertailu netissä.

Kaksiosaiset satulatuolit hinta tarjouksessa työpaikalle, kotimaista osaamista parhaimmillaan

Nyt hyvä uutuus satulatuoli hinta kampanjassa yrityksille ja kotitoimistoon. Ergonomisten tuolien hinnat vaihtelevat valmistajista, sekä muista tekijöistä johtuen huomattavasti. Laadultaan parhaita ovat tietysti kotimaiset tuolit, mutta niissäkin on hinta eroja. Monien eri satulatuoleja käyttäneiden mielestä Ergonea Dual Move on kehittynein kaksiosainen tuoli. Kotimaiseksi laatutuoliksi se on kuitenkin edullinen satulatuoli. Hinta ei ole enää esteenä kotimaisen ja ergonomisen tuolin hankkimiselle. Todella erinomainen hinta - laatu suhde. Ergonea myös kestää, yli 10 vuoden aikana toimitetuista tuhansista tuoleista vanhimpiakin on edelleen jatkuvassa käytössä. Edullisen hinnan lisäksi Dualissa on valmistukselle hyvä 5 vuoden takuu.
Satulatuolissa istuessa on kysymys ihmisen terveydestä. Tuolissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla ja työssä tuoli hankitaan jatkuvaan käyttöön vuosiksi. Siksi tuolissa on erittäin tärkeää olla hyvät säädöt, miellyttävä istuinverhous, luja äänetön rakenne, ergonominen kaksiosainen muotoilu ja hyvä istua. Tuolin muutosmahdollisuus tarvittaessa on myös etu ja turvallisinta on, jos tämä kaikki on osaavien asiantuntijoiden kehittämää. Alle satasen tuoleissa tuo kehittäminen on painottunut siihen, että miten satulatuolista saataisiin mahdollisimman halpa. Tätä kannattaa halpaa tuolia valitessa miettiä.

Ergonominen ja tyylikäs kotimainen muotoilu

Ergonominen kaksiosainen satulatuoli Ergonea Dual Move musta aito nahka istuin edestä Kotimainen Ergonea Dual Move on hyvä satulatuoli ja näyttää hyvältä kaikista kuvakulmista. Lisäksi siinä on hyvä istua. Ergonean satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Kaksiosaisen satulan oikea muotoilu ja hyvät säädöt ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä saumaton istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Suuri etu Ergonea Movea oikein käyttäville on se, että tämä tuoli ennalta ehkäisee pitkällä aikavälillä selkäkipujen syntymistä. Ergonea tuolit vähentävät sairauspoissaoloja ja näin parantavat työssä viihtymistä sekä työssä jaksamista. Eli parantavat tuloksellisuutta, sekä jatkavat työuria. Ergonea Movessa on ergonominen muotoilu ja 1-2 senttiä paksumpi pehmuste, kuin satulatuoleissa yleensä. Kromattu kaasujousi ja pyöräristikko antavat Dual Move satulatuolille viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen. Parasta siinä kuitenkin on ergonominen liike. Kaikenlainen kurottelu on todella helppoa Movessa, se lisää työn sujuvuutta. Tuolia käytetään jalat lattiassa ja sillä saavutetaan Moven liikkeestä paras hyöty. Ristiselän tuellinen Dual Gym myötäilee liikettä istuttaessa, mutta se antaa myös napakan tuen alaselälle. Tämä tuoli lisää työskentelyn tehokkuutta ja parantaa työterveyttä. Kaikkien satulatuolien lippulaivamalli parhaimmalla ergonomialla.

Matala vai korkea kaksiosainen satulatuoli, kaasujousi S vai M?

Kotimaisten Ergonea satulatuolien kaasujouset S, M ja L koot Mikä on hyvä satulatuolin korkeus kaksiosaisessa aktiivituolissa? Ergonean istuinkorkeuden säätö toimii Move-kaasujousella jossa on työskentelymukavuutta lisäävä jousto. Korkeutta muutetaan portaattomasti vasemmasta säätimestä, istuimen kaltevuutta oikeasta. Valittavissa on kaksi eri korkuista tuolia. Normaalilla työskentelyyn on sopiva S kaasujousella varustettu tuoli, jolloin istuin säätyy välillä 55 - 69 cm lattiasta. Sähkösäätöpöytiin ja 90 - 110 cm korkeisiin työpisteisiin on M paras tuoli. Siinä istumakorkeus säätyy välillä 63 - 83 cm. Eli tuoli kannattaa valita työskentelykorkeuden mukaan, myös henkilön pituus vaikuttaa tuolivalintaan. Eli oletko S, M vai L pituinen. Jos tuolin käyttäjä työpaikalla vaihtuu eri pituiseksi, Ergonea Moveen on mahdollista vaihtaa pelkkä kaasujousi.

oikea työpöydän korkeus dual move satulatuolia käytettäessä

Meiltä kysytään hyvin usein, mikä on oikea työpöydän korkeus Move kaksiosaista satulatuolia käytettäessä. Se riippuu käyttäjän pituudesta, perussääntö on että istuttaessa peppu on korkeammalla kuin polvet. Kun polvikulma on noin 45 astetta, Ergonea tuoli ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen ja ergonomiseen asentoon. Myös oma kroppa tuntee ja löytää hyvän pöydän korkeuden. Sopiva korkeus kannattaa hakea useana päivänä vähän kerrallaan säätämällä, samoin kaasujousen kaltevuuden rajoitus. Korkeuden säätö on helpointa, jos käytössä on sähköpöytä. Pöytää täytyy useimmiten korottaa silloin, kun vaihdetaan vakiotyötuolista aktiiviseen satulatuoliin. Oikea pöydän korkeus on siis osittain henkilökohtainen asia ja omaa kroppaa täytyy kuunnella varsinkin, jos on herkkä selkä. Silloin tuoliin totuttelu ja oikeiden säätöjen löytyminen tuottaa parhaan tuloksen. Ergonominen hyvä ja paras satulatuoli miehille ja naisille, kotimainen Ergonea Move voi olla käytössä koko päivän. Aktiivituoli Dualin hyvä liike pitävät kropan kunnossa ja alaraajojen verenkierron vapaana koko työpäivän ajan. Ergonea tuoleista on tuhansilla henkilöillä hyviä kokemuksia, joten aktiivista Ergonea Movea voimme yhdessä lämpimästi suositella.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi ER100 Hyvä satulatuoli Ergonea Luxe - ergonomisen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: 596 /kpl alv 0%
Tuotenumero: ER155
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote


(+152€)

19 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK