Tuoliryhmät


Työtuoli Ergonea Mesh Kampanja hintaan 295€

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähköpöytä Salli Office säädettävä työpöytä hinta 815€

Katso muita Sähköpöydät sermit ja laatikostot vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2019

Sähköpöytä Salli Office on keskikokoinen säädettävä tietokonepöytä. Salli Officessa on harmaa runko ja valkoinen 160 cm x 90 cm pöytälevy. Sähköpöydän pariksi käy hyvin satulatuoli. Säädettävät työpöydät edulliseen hintaan verkkokaupasta.

Salli Office on hyvä sähköpöytä toimistoon

Salli Office sähköpöytä on hyvä perustyöpöytä toimistoon tai työpaikalle. Tilavan kulutusta kestävän MDF pöytälevyn 160 cm x 90 cm ansiosta pöydällä on tilaa niin tietokoneelle kuin papereillekin. Lisäksi sähköpöydän rungon leveyttä voidaan säätää 80 cm. Rungon leveys säätyy välillä 120 - 200 cm. Sähköpöydän työskentelykorkeus on säädettävissä käyttäjän mitoille sopivaksi portaattomalla korkeuden säädöllä. Salli Office sähköpöydässä on kolme muistipaikkaa, joihin voi tallentaa sopivat korkeudet.

 • Istumakorkeus: Sähkösäätöinen tietokonepöytä säädettävällä korkeudella
 • Istuin: Seisomapöytä nousee 120 cm korkeuteen saakka
 • Säädöt: Sähköinen korkeudensäätö 70 – 120 cm kolmella muistipaikalla, nostovoima 75 kiloa
 • Runko: Säädettävä tummanharmaa metallirunko leveys 120 - 200 cm
 • Ristikko: Sähköpöytä on varustettu säätötassuilla
 • Verhoilu: Sähköpöydän runko on harmaa kansi valkoinen
 • Takuu: 2 vuotta
 • Lisätiedot: Pöytälevy 160 x 90 x 2,5 cm, 3D-laminoitu MDF. Pöytälevyn reunat pyöristetty. Mustat polyuretaanista valmistetut kyynärpehmusteet antavat miellyttävän tuen kyynärpäille, käsivarsille ja ranteille.

Sähköpöytä Salli Office parantaa työpisteen ergonomiaa

Salli Office sähköpöytä mahdollistaa työskentelyn työtuolilla tai satulatuolilla istuen ja seisten. Sähkösäätöinen työpöytä parantaa huomattavasti toimiston ergonomiaa. Pöytälevyssä oleva mahakolo antaa hyvän tuen käsivarsille ja hartioille. Sen ansiosta niska-hartiaseudun jännitykset ja niskanikamiin kohdistuva paine vähenevät merkittävästi kyynärvarsien levätessä pöydän päällä hartiat rentoina. Pöydän päällä olevat mustat kyynärpehmusteet antavat miellyttävän tuen kyynärpäille, käsivarsille ja ranteille.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi EC125 Sähköpöytä Economy Office tietokonepöytä työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
 • JaaFacebookissa
 • Twiittaa
 • Linkedin
 • Email
Hinta: 815 alv 0%
Tuotenumero: SA120
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

3 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle sähköpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi sähköpöytä

Lataa sähköpöytä PDF esite
Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK