Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Ergonominen työtuoli mPosition työasema tulevaisuudesta hinta 1990€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Ergonominen työtuoli mPosition lienee kehittynein ja paras työtuoli, se on suunniteltu vaativimpaan käyttöön. mPosition on samalla täydellinen työasema, johon kuluu myös työpöytä. Tässä työtuolissa on paras ergonomia ja istumamukavuus. Tutustu uuteen työasemaan, ergonominen työtuoli mPosition eri väreissä.

Ergonominen työtuoli mPosition on innovatiivinen ja siirrettävä ergonominen työasema, joka takaa maksimaalisen mukavuuden ja tehokkuuden työhön. mPosition on ergonominen työtuoli, mutta samalla se on myös työpöytä läppäri-, tabletti- ja puhelin työskentelyyn. Ergonomisen mPosition työaseman kehittäjät ovat tutkineet paljon työpiste-ergonomiaa ja varsinkin selän rasittumista yhtäjaksoisessa istumatyössä. Kehitystyön tuloksena syntyi ergonominen työtuoli / tietokonetuoli mPosition, jossa ovat innovatiiviset tekniset ratkaisut ja uusimmat ergonomiset työasennot.

Ergonominen työtuoli ja työpiste ammattikäyttöön

Ergonominen työtuoli ja tietokonetuoli mPosition mullistaa käsityksemme työpöydän mukavuudesta ja läppärin käytön ergonomiasta. mPosition on ergonominen työtuoli / työasema toimistoon, tai kotiin. Tämä innovatiivinen työpiste toimii lähes kaikissa tiloissa ja - töissä. 3 in 1 työtuoli mPosition on selän säästäjä. Uusimpien tutkimusten mukaan olisi hyvä, jos tietokonetuolilla päivän työt tehtäisiin vaihtelevasti kolmessa eri asennossa. Osa istuen, toinen seisten ja kolmas lähes makuuasennossa. Ergonominen työtuoli / -pöytä mPosition mahdollistaa sen. Lähes makuuasennossa työskentely vähentää selän nikamien painetta, parantaa alaraajojen verenkiertoa ja helpottaa hengityselimien sekä sydämen toimintaa. Olet virkeämpi ja tehokkaampi koko työpäivän, näin työn sujuvuus ja tuloksellisuus paranevat.
mPosition ergonomia työtuolin kaikki tekniset / rakenteelliset yksityiskohdat on harkittu loppuun saakka, siinä on huippuluokan viimeistely ja kestävyys. Tietokonetuoli eli työasema on saavilla jo tänään, vaikka ominaisuudet ja ratkaisut ovatkin tulevaisuudesta.

 • Istumakorkeus: Säätyy välillä 47-56 cm kaasujousella
 • Istuin: Ergonomia istuin lev. 50cm, syv. 46-50cm
 • Paino: 33 Kg
 • Säädöt: Työasemassa kaikki ergonomiset säädöt
 • Runko: Metallia, uudet tekniset ratkaisut
 • Ristikko: Metallia 88 cm, vakaa ergonominen työtuoli
 • Pyörät: Harmaareunaiset pyörät tai tassut
 • Verhoilu: Verkkoselkä, kangas-, tai nahkaistuin
 • Takuu: mPosition takuu 5 vuotta ammattikäytössä
 • Lisätiedot: Jalkatuki, säädettävä tietokoneteline, makuuasentosäätö. Ergonominen työtuoli vaihtuvilla työasennoilla: Seisomatyö, istumatyö ja työskentely makuuasennossa

Ergonomia työtuoli / tietokonetuoli

Katso mPosition ergonomiset työtuolit esittelyvideot, niissä näkyvät työaseman ainutlaatuiset rakenteet ja säädöt. Leveä selkänoja, sekä niskatuki ovat hengittävää verkkoa, istuin joko nahkaa tai kangasta. Käsinojat on varustettu hiirialustalla ja läppäritelineellä. Jalkatuki on ulosvedettävä ja säätyy sopivaksi henkilön pituuden mukaan. Nelisakarainen pyöräristikko on leveä ja pitää työaseman vakaana. Säädettävä ristiselän tuki. Ergonomia työtuolissa eli tietokonetuolissa ovat kaikki tarvittavat säädöt.

Ergonominen työtuoli mPositionin monipuoliset käyttökohteet

mPosition on ergonominen työtuoli ja tietokonetuoli, joka sopii moniin käyttökohteisiin. Se on todellinen herrastuoli ja erinomainen valinta kotiin, joko tehokkaana harraste-asemana, rentouttavana sylinä työstä palautumiseen, tai vaikka rauhalliseen lukuhetkeen. mPosition työasema on ykkönen myös toimistotyöskentelyssä. Työtuolin ergonomia on korkein mahdollinen nerokkaiden ominaisuuksien ansiosta. Niillä saavutetaan työhön paras työteho ja mielekkyys, siis jokaisen oman arvonsa tuntevan työpaikan henkilöstön tuoli. Tällaiset edelläkävijä työpaikat saavat parhaat ammattilaiset, joten mPosition parantaa myös yritysten tulosta. mPosition työtuoli sopii erinomaisesti myös julkisiin tiloihin. Tehokkuuden aikakautena toimivalle työasemalle on tarvetta ja käyttöä myös monissa julkisissa tiloissa ja ympäristöissä.

 • Ergonominen työtuoli / työpiste mPosition kotona, hyvä työtuoli kotiin ergonomisia työtuoleja järkevään hintaanKotona
 • Ergonominen työtuoli ja työpiste mPosition toimistolla, hyvät ergonomiset työtuolit toimistoonToimistolla
 • Ergonominen työtuoli työpiste mPosition julkistiloissa, hyvät ergonomiset työtuolit julkisiin tiloihinJulkistiloissa

Toimistotuoli - työpöytä - vai molemmat samaan hintaan ?

mPosition on samalla ergonominen työtuoli, kätevä työpöytä ja rentouttava lepotuoli. Siis todellinen monitoimi-työasema. Työpisteen suunnittelussa on kiinnitetty suurta huomiota siihen, että tietokonetuoli toimisi mahdollisimman monien henkilöiden käytössä. Suomessa on paljon ihmisiä, joilla on herkkä selkä, tai liikunnallisia rajoitteita. Työaseman ergonomia mahdollistaa työskentelyn, vaikka yhtäjaksoinen istumatyö ei olisi suositeltavaa. mPosition on paljon enemmän kuin tietokonetuoli, tai toimistotuoli, se on liikkuva työpiste.

Kun lasketaan yhteen hyvän työtuolin hinta ja toimivan työpöydän hinta, niin yleensä ne erikseen hankittuna tulevat kalliimmaksi, kuin mPosition. Tässä ergonomisessa työasemassa voidaan työskennellä seisaaltaan, istualtaan ja lähes makuuasennossa. Se onkin työfysioterapeuttien ja lääkärien suositus - työasennon muuttaminen useasti päivässä. Työnantajalle mPositioniin investoiminen on kannattavaa, koska hyvä tietokonetuoli vähentää työstä poissaoloja ja parantaa työhyvinvointia. Eli parantaa työilmapiiriä, työstä nauttimista ja työssä jaksamista. Henkilöstön rekrytoinnissakin huippuammattilaiset arvostavat modernin ergonomisen työtuolin ja yhdistetyn työpöydn ominaisuuksia. Eli mPosition on kaikille kannattava investointi tuloksellisuuteen ja työhyvinvointiin.

mPosition ergonominen työtuoli - monta värivaihtoehtoa

Ergonominen mPosition työpiste toimitetaan verhoiltuna joko aidolla nahkalla tai kestävällä kankaalla. Aidon nahan saa oranssin, punaisen, sinisen, vihreän ja mustan värisenä. Kangasväreinä ovat kuosit oranssi, punainen, sininen, vihreä ja musta. Laadukas ja kestävä EVO kangas on ylittänyt hankaustestin 150 000 Martindalea. Konttorituolissa on tiukat BS EN 1021-1 ja 1021-2 paloturvaluokitukset, joten mPosition työasema soveltuu myös vaativiin julkisiin tiloihin.

mPosition työaseman nahkavärit:Ergonominen työtuoli mPosition työaseman nahkavärit, musta nahka sininen vihreä oranssi punainen nahka ergonomisiin työtuoleihin
mPosition työtuolin kangasvärit:mPosition työaseman kangasvärit

Työtuoli mPositionissa ergonomisesti täydelliset säädöt

mPosition on kuuluisa ja ylpeä ergonomiastaan - ja syystäkin. Työpisteen jokainen yksityiskohta on tarkoin harkittu ja toimivaksi testattu. Ihmisen anatomian uudenlainen tutkiminen ja sille parhaan mahdollisen työtuolin kehittäminen vei mPositionin suunnittelijaryhmältä useita vuosia. Tätä ergonomista työtuolia / työasemaa kannatti odottaa, nyt se on kaikkien saatavilla. mPosition on muotoiltu ja mitoitettu sekä naisille, että miehille. Helpot säädöt ovat riittäviä eri pituisille ihmisille, joten jokainen työpisteen käyttäjä saa pikasäädöistä parhaan hyödyn.

Ergonominen työtuoli mPosition hyvän työtuolin säädöt, paras ergonomia nahka tai kangas, ergonomiset työtuolit ja verkkoselkä työtuoli tarjous hintaan

Viimeisteltyä laatua ja ergonomiaa tyylikkäässä toimistotuolissa

Ergonominen työtuoli mPosition päihittää kaikki kilpailijansa, eli muut ns. ergonomiset työtuolit. Leveässä niskatuessa on verkko-verhous, siinä on korkeuden ja syvyyden portaaton säätö. Niskatuki toimii toimistotuolin kaikissa asennoissa ja suurin hyöty leveydestä saadaankin selkänojaa kallistettaessa. Niskatuen muotoilun ansiosta se lähtee tukemaan jo hartioista. Leveä ristiselän tuki on tyynymäinen ja siinäkin on portaaton säätö. Kaiken kokoisille erittäin miellyttävä tuntuma ja tuki ristiselälle. Herkkäselkäisetkin pitävät. Käsinojat ovat leveät ja melko pitkät. Tämä mahdollistaa hyvän tuen kyynärvarsille kaikissa työasennoissa. Käsinojissa on laaja korkeuden ja syvyyden säätö. Oikeassa käsinojassa on kätevä hiirialusta kynäkourulla.

Läppäritaso / työtaso on kiinnitetty työtuolin runkoon ja se on nivelletty joka suuntaan säätyväksi. Tasoa voi kallistaa, siirtää eteen / taaksepäin, tai kääntää sivuun työtehtävästä, tai -asennosta riippuen. Jalkatuki on kiinnitetty keinuvaan runkoon, joten se toimii istuimen kaltevuuden mukaan. Jalkatuki on istuimen alta ulos vedettävissä tarvittaessa. Nykyaikainen Synchro mekanismi säätää selkänojan ja istuimen yhtäaikaista kaltevuutta automaattisesti. Selkänojassa on laaja säätöalue, sillä saavutetaan ergonominen ja helposti muuntuva asento työskennellessä. Keinun herkkyyttä säädetään jousella, joten eri painoiset henkilöt löytävät keinuun helposti mielekkäimmän jousivoiman. Säädöt ovat lukittavia. Verkkoselkä on hengittävä ja muotoutuu vartalon myötäiseksi tukien koko selän alalta.

mPosition työtuolin ergonominen istuin on muotoiltu hiukan kaarevaksi. Kaarevuus edistää alaraajojen verenkiertoa ja tukee erilaisia työasentoja. Työpisteen istuimessa on myös laaja korkeuden ja syvyyden säätö. mPosition toimistotuolia kantaa vakaa metallinen pyöräristikko, sekä jämäkkä kaasujousi. Pyörien tilalle on vaihdettavissa tassut, jos työaseman halutaan pysyvän paikallaan. Tämän ergonomisen työtuolin istuimessa on useita värivaihtoehtoja kankaasta ja nahkasta, niillä saadaan tyylikäs sävymaailma erilaisiin työympäristöihin.

Korkea tekninen laatu 5 vuoden takulla

Ergonominen työtuoli mPosition on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Sen rungon metalliseokset ovat lujia, mutta kevyitä. Tietokonetuolin kaikki mekanismit on testattu vaativissa olosuhteissa ja lopputuloksena on erittäin kestävä toimistotuoli / työasema. Jämäkkyydestä huolimatta työpiste painaa vain 33 kiloa. Istuinverhous on kestävää kangasta, tai nahkaa ja selkänoja napakkaa verkkoa. Ergonominen mPosition kestää. Tehdas antaa tälle ergonomiselle työasemalle 8/5 ammattikäytössä 5 vuoden takuun. Tuolin käyttäjän painosuositus välillä 50 - 110 kiloa ja pituus alle 190 senttiä.

 • Ergonominen työtuoli ja työpiste mPosition mitat sivusta sekä ergonomisten työtuolien profiili
 • Ergonominen työtuoli sekä työpiste mPosition mitat ylhäältä ja ergonomisia työtuoleja päältä

Hyvä ergonominen työtuoli - kirkkaat modernit värit

mPositionin istuimen värit ovat näyttäviä. Värivalikoimassa on 5 kangasväriä; työtuoli oranssi, punainen, sininen, vihreä ja musta . Samoin 5 upeaa nahkaväriä; toimistotuoli oranssi, punainen, sininen, vihreä ja musta. Oheisesta piirroskuvasta näet tietokonetuolin tekniset mittatiedot. Klikkaa kuvaa suuremmaksi. Työtuolin kaikki osat on työstetty erittäin tarkasti ja näin toimivuus sekä lujuus on maksimoitu. Tämän ansiosta mPosition on luotettava ja erittäin kestävä työasema. Se on investointi ergonomiseen tulevaisuuteen ja se kannattaa tehdä nyt.
Tilaa ergonominen työtuoli mPosition verkkokaupasta heti, niin voimme onnitella sinua parhaasta mahdollisesta valinnasta. Tai kysy lisätietoja puh. 017 2611400.

Kapea ja svengaava satulatuoli työhön

Tutustu myös ergonomisiin satulatuoleihin, Ergonea mallisto on laajentunut uusilla kapeilla tuoleilla. Naisten käyttöön suositellaan suosituinta Ergonea Luxe satulatuolia, joka on edestä kapeahko tuoli ammattikäyttöön. Naisille ja tytöille on suunniteltu myös muutaman sentin kapeampi satulatuoli Ergonea Fine. Hoikat naiset arvostavat Finen kapeaa rakennetta ja näppärää kokoa. Alaselkää istuessa jumppaava tuoli on Ergonea Pilates satulatuoli. Se myötäilee istuma-asentoa vartalon liikkeiden mukaan. Pilates vahvistaa samalla alaselän, sekä alavatsan lihaksia ja parantaa verenkiertoa alaraajoihin. Työtuolikeskuksen tuolimallistosta on helppoa löytää ergonominen työtuoli ja satulatuoli vaikka kahden tuolin vuorottelukäyttöön.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi AE401 Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.

Tuotetta
ei ole toistaiseksi saatavilla.
Kysy: myynti (ät) proficient.fi

Vaihtoehdot:(+135€)
(+135€)
(+135€)
(+135€)
(+135€)

51 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli

Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet