Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähköpöytä Säädettävä Sähkötyöpöytä Kulmasähköpöytä Hinnat

Säädettävä sähköpöytä eli sähkötyöpöytä edullisesti

Sähköpöytä on helppokäyttöinen ja vaivaton. Sähköpöydällä voit vaihtaa työasentoa istumakorkeudesta seisomakorkeuteen hetkessä vain nappia painamalla. Valikoimamme sähköpöydät ovat kaksijalkaisia tai kolmijalkaisia. Kolmijalkainen kulmasähköpöytä on suunniteltu L-malliseksi ja pöydälle mahtuu kaikki tarvittavat. Säädettävä sähköpöytä parantaa ergonomiaa vähentämällä jalkojen ja selän rasitusta. Sähkötyöpöytä valikoimastamme voit tilata pelkät sähköpöydän jalat tai valita sopivan kokoisen valkoisen, koivu tai pyökki kannen.

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan Työtuolikeskukselta tilata sähköpöydät ja sermit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Työtuolikeskus tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Sähköpöytä runko GetUpDesk Duo I smart sähköpöydän jalat hinta 348€

Sähköpöytä runko GetUpDesk Duo I smart sähköpöydän jalat on hyvä sähköpöytä kotiin julkishallintoon ja toimistoon. Sähköpöydässä on yksi moottori, jonka nostovoima on 80kg. Sähköpöydän jalat ovat harmaat. Säädettävä sähköpöytä muistipaikoilla edullisesti.

Sähköpöytä runko edullisesti GetUpDesk Duo I smart

Pelkkä sähköpöydän runko on edullinen vaihtoehto, jos sinulla on jo pöydänkansi. Muista vain tarkistaa pöydänkannen mitat ja soveltuvuus sähköpöydän rungon kanssa. GetUpDesk sähköpöydän runko sopii hyvin yhteen 110 cm – 200 cm levyisten pöydänkansien kanssa, joiden syvyys on 70 cm – 90 cm välillä. GetUpDesk Duo I smart on hyvä pieni sähköpöytä pieneen tilaan esimerkiksi 70x110cm kannella varustettuna.

  • Istumakorkeus: Sähköpöydän korkeus 68 - 118 cm
  • Paino: 32 Kg
  • Runko: Metallirunko, jossa yksi moottori, nostovoima dynaaminen 80 kiloa staattinen 120 kg, rungon syvyys 60 cm
  • Pyörät: Sähköpöytä säätötassuilla lattiavaste 68 cm
  • Verhoilu: Sähköpöydän runko harmaa
  • Takuu: 5 vuotta
  • Lisätiedot: Sähköpöydässä on törmäyssuoja ja pöytään voi ladata ohjainsovelluksen App Store tai Google Play:stä

SÄÄDETTÄVÄ SÄHKÖPÖYTÄ GETUPDESK DUO I SMART TIETOKONEPÖYTÄ

Säädettävä sähköpöytä GetUpDesk Duo I on helppokäyttöinen. Pöydässä on ylös / alas painikkeet, joten ergonomisesti paras asento sekä istumatyöhön että seisomatyöhön löytyy nopeasti ja vaivattomasti. Sähköpöytä mekanismi on hiljainen, pöydässä on yksi moottori, jonka nostovoima on 80 kiloa. Sähköisesti säädettävässä tietokonepöydässä on lisäksi törmäyssuoja, joka pysäyttää moottorin pöytälevyn osuessa esteeseen. GetUpDesk Duo I smart sähköpöydän runko on varustettu säätötassuilla lattian epätasaisuuksien oikaisemiseksi. Sähköpöytä seisominen kannattaa aloittaa vähitellen seisomalla pidempiä aikoja, jos siirtyy suoraan istumatyöstä seisomatyöhön on tuloksena jalkojen pakotusta ja turvotusta. Seisomatyöhön kannattaa hankkia lisäksi joustava sähköpöytä matto tai tasapainolauta, jotka automaattisesti saavat aikaan pieniä, mutta kehon kannalta tarpeellisia asennonvaihdoksia. Sähköpöytä ergonomia on parhaimmillaan, kun työasentoa vaihtelee päivän mittaan.

SÄÄDETTÄVÄ SÄHKÖPÖYTÄ RUNKO MUISTIPAIKOILLA GETUPDESK DUO I SMART

Sähköpöydän ylös / alas painikkeiden lisäksi GetUpDesk Duo I smart sähköpöytään on saatavana mobiilisovellus, jonka avulla voit muun muassa säätää pöydän korkeutta, seurata kalorinkulutustasi, laskea seisten tekemäsi työn keston, ja tallentaa kolme eniten käyttämääsi työskentelykorkeutta. GetUpDesk Duo I smart on laadukas sähköpöytä muistipaikoilla. Muistipaikkojen ansiosta kerran mitattu ja hyväksi todettu sähköpöytä työasento korkeus löytyy vaivattomasti ja nopeasti vain nappia painamalla. Oikein säädetyn sähköpöydän hyödyt tuntuvat kehossa miellyttäviltä. Kännykkään ladattava GetUpDesk-sovellus tarjoaa kolme muistipaikkaa ja näyttää korkeuden. Sovellus on bluetoothin kautta yhteydessä sähköpöytään ja muistuttaa pöydän korkeuden vaihtamisesta, laskee seisomatyön keston sekä kalorikulutuksen. Sovellukseen voi asettaa ajanjaksot, jolloin haluat tehdä töitä seisten. GetUpDesk sovelluksen voi ladata Google Playstä ja App Storesta.

Sähköpöytä runko. Kotimainen sähköpöytä verkkokauppa Työtuolikeskus toimittaa sähköpöydät perille asti. GetUpDesk sähköpöytä Oulu, Helsinki, Utsjoki ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen.
Hinta: alv 0% | 24%
348
Tuotenumero: GD100J
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

1 ääni

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle sähköpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi sähköpöytä

Lataa sähköpöytä PDF esite

Sähköinen työpöytä parantaa työhyvinvointia

Sähkötyöpöytä sopii kaikille. Samassa työpisteessä voi työskennellä eri pituisia henkilöitä, Economy sähköpöytä on helppo säätää sopivaan korkeuteen. Työfysioterapeutit suosittelevat vaihtamaan työasentoa useaan kertaan päivässä, sähköpöytää käyttämällä se on helppoa. Sähköinen pöytä estää selän rasittumista pitkän työpäivän aikana, koska Economyn korkeussäätö toimii tarkasti.

Sähkösäätöiset työpöydät ja tietokonepöydät ovat oleellinen osa työpisteen ergonomiaa

Työpöytä jossa on sähköllä säädettävät pöydänjalat, on kätevä ratkaisu työpisteen ergonomiaan. Työtuolikeskuksen säädettävillä sähköpöydillä on mahdollista löytää ergonominen työasento seisten. Tällöin työpöydästä tulee seisomapöytä, johon kannattaa jalkojen rasituksen vähentämiseksi hankkia kaveriksi sähköpöytä matto, eli seisontamatto. Työpisteen ergonomia suunnittelussa sähköllä säädettävä tietokonepöytä on tutkitusti avain asemassa.

Lisää aiheesta:
Toimivan työaseman piirteitä. Työterveyslaitos.
Tee päätetyöskentelystäsi mukavaa ja ergonomista Eteran ergonomia ohje
Miten vältät ylikuormituksen päätetyössä? YTHS
Oikeaoppinen työasento löytyy istumisen, seisomisen ja liikkumisen välimaastosta. Yle uutisetLisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä