Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Toimitusehdot

Palvelemme valtion- ja kuntien toimipaikkoja, yrityksiä, oppilaitoksia, yhteisöjä, maatiloja, taloyhtiöitä, säätiöitä, yhdistyksiä, seurakuntia, urheiluseuroja, jne.

Hankintalain uudistumisen myötä kuntien ja valtion toimipaikoille voidaan tilata tuotteita Työtuolikeskus.fi verkkokaupasta ilman kilpailutusta.

Tilaukset suositellaan tehtäväksi Proficient Oy:n Työtuolikeskus.fi -verkkokaupasta. Tilaukset ovat tilaajaa sitovia. Vahvistamme toimituksen tilausvahvistuksella tilaajan sähköpostiin. Tilauksessa on mainittava toimitus- ja laskutusosoitteiden lisäksi myös toimipaikan Y-tunnus, sekä puhelinnumero, josta on päivällä tavoitettavissa.

Perustettaville yhtiöille toimitamme tuotteet tukkuhintaan. Toimitamme tilaukset yritysten välisillä toimitusehdoilla, eli tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta. Maksutavoiksi hyväksymme ainoastaan verkkopankki- tai luottokorttimaksun verkkokaupassa.

Hinnat ilmoitamme aina alv 0 %, hintoihin lisätään tuotekohtainen arvonlisävero. Tuotteet hinnoitellaan vapaasti varastossamme. Maksu laskulla julkishallinnolle, osakeyhtiöille ja yhdistyksille 14 pv netto. Henkilöyhtiöiltä/ tmi/ ky/ ay/ maatiloilta, sekä yhden työntekijän osakeyhtiöiltä edellytämme etukäteen maksun verkkopankkimaksuna, Jousto osamaksuna tai luottokorteilla.

Tietosuoja tilaamalla verkkokaupasta annat suostumuksesi siihen, että henkilötietojasi käytetään tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla. Eli tilauksesi toimittamiseen perille asti. Emme tee asiakkaitamme koskevia profilointeja, eikä henkilötietojasi käytetä suoramarkkinointiin.

Tilausvahvistus toimitetaan sähköpostilla ja se on tarkastettava heti, siinä ovat kaikki toimitustiedot.

Toimituspalvelu. Toimitukset tapahtuvat Proficient kuljetussopimuksella. Tavarat toimitetaan toimitusosoitteeseen Suomessa, joko pihaan tai lastaussiltaan, jos sinne on paketti- / kuorma-autolla esteetön pääsy. Vastaanottajan on kuitattava rahtikirjaan tavarat vastaanotetuksi. Osa tuotteista toimitetaan osina, jotka tulee tilaajan koota. Koottavia tuotteita ovat mm. työtuolit ja kalusteet.

Toimituskulut. Yli 120 € tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Tilausten 60 - 120 € toimitus on 10 €. Tilausten 0 - 60 € toimitus on 18 €.

Jälkitoimitukset laskutetaan alkuperäisen toimituksen mukana. Tuotteen sivulla hinnan alapuolella on Saatavuus: kenttä, jossa mainitaan löytyykö tuotetta varastosta, vai jääkö se jälkitoimitukseen. Jos tilaaja tilaa verkkokaupasta jälkitoimitukseen jääviä tuotteita, hän samalla hyväksyy niiden laskutuksen heti toimitus maksuehdolla.

Kuljetus. Tuotteet ovat kuljetusvakuutettuja vastaanottajan katuosoitteeseen saakka. Lähetys on tarkastettava heti sen saavuttua. Jos toimituksessa on kuljetusvaurio, siitä on tehtävä merkintä rahtikirjaan ja vauriosta on ilmoitettava heti myös Proficientille. Kuljetusliikkeen vahinkotarkastaja käy tarkastamassa tarvittaessa kuljetusvaurion. Yli viisi päivää vanhoja huomautuksia ei kuljetusyhtiö eikä Proficient Oy huomioi.

Takuu. Kaikilla tuotteillamme on tehdastakuu; 6 – 120 kuukautta tuotteesta riippuen. Toimitamme vain korkealaatuisia, ammattikäyttöön suunniteltuja tuotteita. Jokaisessa tuotteessa noudatamme tehtaan määrittämää takuukäsittelyä. Takuu kattaa vain valmistusvirheet ja niihin kuuluvat varaosat. Takuuseen eivät kuulu tuotteiden normaali kuluminen; tuolin pyörien, kaasujousen, eikä istuimen verhouksen kuluminen. Takuuseen ei myöskään kuulu käyttäjän huolimattomuudesta, tai väärinkäytöstä johtuvat viat ja haaverit. Takuuseen eivät kuulu kuljetus-, huolto- ja asennuksesta johtuvat kulut.

Maksaminen. Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora / Paybyway Oy. Bambora välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Bambora-palvelusta: www.bambora.com

Maksutavat. Bamboran kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit sekä Jousto ja Everyday.

Paperi- ja verkkolaskuista vastaa Proficient Oy

Jousto: Voit maksaa Jousto Laskulla tai Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com

Everyday-joustoluotto: Everydayn luottoraja on väh. 300 eur ja luotto on voimassa toistaiseksi. Maksu kerralla ensi kuun lopussa (tällöin ei kuluja) tai kk-erissä. Kk-erissä minimisuoritus 1/5 laskun loppusummasta, eräpäivän jälkeen avoimelle saldolle lasketaan 5 % kuukausikorkoa. Todellinen vuosikorko tyypilliselle 500 euron luottomäärälle on 48,52 %. Lisätietoja Everydaystä osoitteessa www.everyday.fi

Bamboran yhteystiedot

Bambora PayForm, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: support@bambora.com
Puhelin: 029 300 5050 (arkisin klo 9-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Maksuehto Proficient paperi ja verkkolaskuissa on pääsääntöisesti 14 päivän netto. Pidätämme oikeuden muuttaa maksuehtoa tapauskohtaisesti, esim. pyytää vakuuden kauppasummasta.

Laskutusmaksu 2 € verkkolaskulla tai paperilaskulla. Verkkopankkimaksusta annamme 2 € kassa-alennuksen. Luottokorttimaksuista, Jousto- ja Everyday-maksuista Proficient ei veloita kuluja. Uudelleenlaskutus- tai muutoskulu on 10 €. Maksumuistutuksesta veloitus on 10 €. Sähköpostilla tai paperilla toimitettavasta Kuitista veloitamme 10 €. Tarkastamme aina uuden asiakkaan luottotiedot käyttämällä Y-tunnusta. Voimme jättää tilauksen myös toimittamatta, jos epäilemme väärinkäytöstä. Tuotteet ovat Proficient Oy:n omaisuutta niin kauan, kun ne ovat kokonaisuudessaan ja mahdollisine perintäkuluineen maksettu.

Palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen. Palautuksesta on sovittava 5 päivän sisällä toimituksesta. Ilman palautusnumeroa lähetettyjä palautuksia varasto ei ota vastaan, koska yrityksillä ei ole automaattista palautusoikeutta. Sovitusta tuotteen palautuksesta hyvitämme sen hinnasta 80 %, ei toimituskuluista. Tuotteen on oltava avaamattomassa, alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättömänä. Palauttajan on maksettava palautusrahti perille saakka. Palvelutuotteissa ei ole palautusoikeutta. Emme hyvitä takaisin tulleita tilauksia, joita asiakkaat eivät ole vastaanottaneet. Jos tilaajalle joudutaan palauttamaan rahaa, summasta vähennetään 5 € kuluina.

Kehitämme tuotteitamme, palvelujamme ja valikoimaamme koko ajan. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja, hinnastoa ja tuotevalikoimaa ennalta ilmoittamatta. Toiminnassamme noudatamme hyvää kauppiastapaa sekä Suomen lakia.

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä