Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Halpa työtuoli Interstuhl Baseline edullinen toimistotuoli hintaan 97€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2021

Halpa työtuoli mustalla kangasverhoilulla työpaikalle tai kotitoimistoon. Edulliset työtuolit ja toimistotuolit heti varastosta halpaan hintaan toimitettuna.

Halpa työtuoli toimistolle edulliseen hintaan

Interstuhl baseline on halpa työtuoli mustalla kankaalla. Pyörivä perus työtuoli vähäiseen käyttöön, tuolissa on muovinen pyöräristikko ja keskikorkea selkänoja. Selkänojan korkeutta ja kallistuskulmaa voi säätää. Tietokonetuolin selkänoja on muotoiltu tukemaan lantiota ja lannerankaa. Istuimen syvyyttä voi myös säätää, joten sopiva istuma-asento tuolissa löytyy jokaiselle. Baselinesta nyt hyvä työtuoli halvalla. toimistotuolissa on monitoimipyörät, jotka toimivat sekä kovilla, että pehmeillä lattioilla. Baseline toimistotuolissa käyttäjän painorajoitus 100 kg ja pituus alle 180 cm. Käsinojat ovat lisävaruste. Halpa työtuoli, ei paras, mutta ei kalleinkaan. Hinta - laatu suhde kohdallaan. Halpa Baseline toimistotuoli on varastotuote, jonka toimitusaika on verkkokaupasta tilattuna 2-3 päivää. Takuu 1 vuosi.

Työtuolit kaikkialle Suomeen toimitustiedot

Halpa työtuoli / toimistotuoli musta nopealla toimituksella. Työtuolikeskuksen hyvään palveluun kuuluu työtuolien kuljetus toimitusosoitteeseen. Varma kuljetuspalvelumme toimittaa tilauksen toimitusosoitteeseen klo 8 - 15 välillä. Yrityksille edullinen musta työtuoli Helsinki, Turku, Tampere, Oulu, Lahti... eli kaikkialle Suomeen.
Hinta isku työtuoli nopeille, pieni varastoerä näin halpaan hintaan.

  • Istuin: Vaahtomuovipehmustettu kangasistuin musta
  • Paino: 15 Kg
  • Säädöt: Istuimen korkeus, -syvyys, selkänojan kallistus
  • Runko: Edullisessa toimistotuolissa metallirunko
  • Ristikko: Pyöräristikko mustaa muovia
  • Pyörät: Monitoimipyörät koville ja pehmeille lattioille
  • Verhoilu: Musta kangas edullisessa työtuolissa
  • Takuu: Toimistotuolin takuu 1 vuosi
  • Lisätiedot: Halpa työtuoli pyörillä kotiin tai työpaikalle, sopii keskikokoisille henkilöille, nyt todella halpa hinta

Halvat työtuolit ja toimistotuolit nettikaupasta pikatoimituksella

Edulliset ja suorastaan halvat työtuolit / toimistotuolit yrityksille, yhdistyksille, valtion ja kuntien toimipaikoille, sekä kotitoimistoon nettikaupasta. Nyt Baseline työtuoli erikoisen halpaan tarjous hintaan. Kotimainen, edullinen verkkokauppa on helppokäyttöinen ja edulliset työtuolit ja tarvikkeet toimitetaan halpaan hintaan nopeasti. Verkkokaupasta tilaat toimistotuolit konttorille helposti rekisteröitymättä!
Pikainen toimitus, peruskäyttöön halpa työtuoli eli toimistotuoli perille ylihuomiseksi.

Hinta isku työtuoli ja halpa satulatuoli toimivat yhdessä

Halvat hinta isku työtuolit tarjouksessa ja edulliset satulatuolit toimivat myös yhdessä. Yhä useammat hankkivat työpisteeseensä sekä työtuolin, että satulatuolin. Ergonominen tuoli naisille on Satulatuoli Ergonea Luxe, siinä on uusin muotoilu naisen anatomialle. Se onkin erittäin sopiva valinta toiseksi työtuoliksi. Miesten käyttöön yksiosaisista tuoleista suositellaan Indy 6 satulatuolia, se on leveähkö ja pehmeä tuoli jossa on hyvä istua. EPA alueelle paras tuoli on sähköä johtava Ergonea Dual ESD satulatuoli, se on kaksiosainen ergonominen tuoli selkänojalla tai ilman. Tuoleja voi vaihtaa työpäivän aikana, se lisää istuma-asentoihin vaihtelevuutta ja parantaa työhyvinvointia. Hanki nyt hyvä työtuoli halvalla.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi AE401 Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: 97 /kpl alv 0%
Tuotenumero: IS1000
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

43 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli

Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä