Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Hyvä työtuoli ergonominen verkkotuoli Ergonea Full Mesh hintaan 549€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Hyvä työtuoli Ergonea Full Mesh verkkoselkänojalla nyt hinta kampanjassa työpaikalle. Full Mesh on ergonominen työtuoli jossa on paras verkkoistuin. Tyylikäs kevyt verkkotuoli, johon voi tilatessa valita istuimen värin. Hyvä työtuoli huippusäädöillä ja ergonomia kehityksen kärkeä, ergonominen työtuoli keinumekanismilla. Erinomainen hinta-laatusuhde.

Hyvä työtuoli Ergonea® Full Mesh on hengittävä verkkotuoli vaativaan käyttöön. Työtuolissa on hengittävä verkkoselkänoja sekä verkkoistuin . Ergonea verkkotyötuolin monipuoliset säädöt sekä kevyt ulkonäkö vievät työergonomian ja tyylin uudelle tasolle. Full Mesh työtuolin rakenne ja säädöt on ajateltu pienimpiä yksityiskohtia myöten. Ergoneassa on kestävä metallirunko, sekä siro ja tyylikäs muotoilu. Paljon yksityiskohtaisia säätöjä, jotka ovat laajempia kuin tavallisissa työtuoleissa. Verkkoselkänojassa on napakka, ergonomisesti selälle muotoutuva tuki. Myös kaareva verkkoistuin on säädettävissä jokaiselle käyttäjälle sopivaan istumamukavuuteen. Seitsemän pirteää väriä heti toimitukseen.

Ergonominen työtuoli hinta kampanjassa

Ergonominen työtuoli Ergonea Full Mesh on suunniteltu ammattikäyttöön. Siitä kertovat kaikki nerokkaat yksityiskohdat sekä ominaisuudet, jotka tekevät Full Mesh mallista suositun toimistotuolin. Ergonean suunnittelijat ovat huippuammattilaisia, joiden monen vuoden tutkimus ja työ istumatyön ergonomian parantamiseksi on tuonut uskomattoman hyviä tuloksia. Tämä kevyesti rullaava siro verkkotuoli on hyvännäköinen ja myös teknisten ominaisuuksiensa ansiosta paras työtuoli työpaikalle. Full Mesh työtuolin huippuunsa kehitetyt ja ergonomiset säädöt toimivat aina, haluatpa istua ryhdikkäästi tai keinua rennosti vaikkapa puhelintyöskentelyssä. Laadukas, hyvä työtuoli selälle. Ergonea on paljon tavallista parempi verkkotuoli, mutta hinnaltaan kohtuullinen. Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun voit aina luottaa. Nyt Full Mesh työtuoli hinta kampanjassa. Toimitus parissa päivässä.

 • Istumakorkeus: Lattiasta 45 - 55 cm säätö kaasujousella
 • Istuin: Leveys 48 cm, säädettävä syvyys 46 - 51 cm
 • Paino: 25 Kg
 • Säädöt: Korkeus, syvyys, kallistus, ristiseläntuki, niskatuki
 • Runko: Erikoiskevytmetallia ja alumiinia, Synchro mekanismi
 • Ristikko: Kiiltävä vakaa alumiiniristikko 66 cm
 • Pyörät: Verkkotuolissa hyvin rullaavat 65 mm pyörät
 • Verhoilu: Musta, punainen, sininen, vihreä, oranssi ja harmaa
 • Takuu: Hyvä työtuoli takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Uusi Synchro ja keinumekanismi takaavat parhaan toimivuuden, Full Mesh on uusi tyylikäs ja ergonominen työtuoli vaativaan käyttöön

Ylellinen työtuoli jonka istuimen väri on vaihdettavissa

 • Ergonomisen Ergonea Full Mesh työtuolin verkkoistuin ilman istuinpäällistäVerkkoistuin
 • Ergonea Full Mesh verkkotuolin vaihdettava punainen istuinpäällinen Ergonea työtuoli punainen
 • Ergonea Full Mesh verkkotyötuolin vaihdettava sininen istuinpäällinen Ergonea työtuoli sininen
 • Ergonomisen Ergonea Full Mesh työtuolin vaihdettava oranssi istuinpäällinenErgonea työtuoli oranssi
 • Ergonea Full Mesh verkkotuolin vaihdettava vihreä istuinpäällinen Ergonea työtuoli vihreä
 • Hyvän työtuolin Ergonea Full Mesh verkkotuolin vaihdettava musta istuinpäällinen Ergonea työtuoli musta
 • Ergonea Mesh verkkotuolin vaihdettava vaaleanharmaa istuinpäällinen Ergonea työtuoli valeanharmaa

Ergonea® Full Mesh verkkotuoliin on valittavissa seitsemän hienoa väriä. Ergonea tuo työtuoleihin pirteän kaksivärisyyden, joka antaa oivallisen mahdollisuuden säväyttää toimiston värimaailmaa. Keinumekanismilla varustettu Full Mesh on laadukas työtuoli, jonka istuimeen voidaan vaihtaa istuinpäällinen. Valittavissa ovat värit punainen, sininen, vihreä, oranssi, musta tai vaaleanharmaa. Verkkokangas istuinpäällisessä on pitävä kiinnitys ja hyvä sopivuus, joten kankaan vaihtaminen on helppoa. Hengittävä istuinpäällinen on kestävää polyesteriä ja se on pestävissä neljässäkymmenessä asteessa. Työpöydän yläpuolella näkyvä läpikuultava verkkoselkänoja mukautuu automaattisesti toimiston sävyihin. Uusi Ergonea verkkokangas tuoli tekee kokonaisuudesta kevyen ja tyylikkään. FM on ergonominen ja kaunis työtuoli toimistoon. Toki sitä voi käyttää ilman istuinpäällistä verkkotuolina esim. kesähelteellä. Nyt erikoisen edulliseen hintaan työtuoli hinta tarjouksesta.
Erikseen tilattuna irtopäälliset löytyvät Tuoli- ja kalustetarvikkeet sivulta.

Ergonea Full Mesh paras työtuoli / verkkotuoli on ergonomian syli

Ergonea Full Mesh on keskikokoinen laadukas työtuoli, jonka ergonomiasäädöt on optimoitu S - XL kokoisille henkilöille. Verkkoistuin on hiukan kaareva ja tuoli on parhaimmillaan vartaloltaan hoikkien henkilöiden käytössä. Full Meshin verkkoselkänoja on myös aivan luxusta, napakka verkko myötäilee selkää ja istumatuntuma on upea. Laadukkaan selkänojan ja istuimen verkkokankaan yhteistoimivuus on Ergoneassa vertaansa vailla. Full Meshissä on jokaiselle sopivat huippusäädöt, kevyt toimivuus ja erinomainen istumamukavuus. Tuoli on varsinainen "Ergonomian syli". Katso työtuoleista video.

Ergonominen työtuoli Full Mesh korkeuden säätö kaasujousella

Ergonea Full Mesh työtuolin korkeuden säätö Ergonean istuin on verkkoistuin, joka on suunniteltu ammattikäyttöön. Laadukas ja ergonominen työtuoli Full Meshin istumakorkeutta voidaan säätää 10 cm oikealla olevasta vivusta. Istuimen korkeus lattiasta säätyy välillä 45 - 55 cm. Kaasujousessa on sentin - parin jousto, tämä pehmeys lisää istumamukavuutta ja työn sujuvuutta. Full Mesh on suunniteltu alle 185 cm pitkille henkilöille, joille tuolin mitoitus on sopivin. Ergonea on hyvä työtuoli selälle. Verkkoistuin yhdistettynä oikeaan istumakorkeuteen antaa parhaan ergonomian.

Verkkotuolin selkänojan kaltevuuden ergonomia ja keinumekanismi

Ergonea Full Mesh työtuolin kallistuksen säätö ja keinumekanismi Ergonea Full Mesh työtuolissa on käyttäjän painon mukaan säädettävä monipuolinen keinumekanismi. Verkkotuolissa on istuimen etupuolella vipu, jolla säädetään selkänojan keinua pystystä kolmeen eri syvyysasentoon. Ergonomia-asiantuntijat suosittavat työasennon vaihtamista useaan kertaan työpäivän aikana selän säästämiseksi. Tuolin vasemmalla puolella on lukitusvipu, jolla selkänoja voidaan lukita mihin asentoon tahansa. Kuvan + - kammesta pyöritetään keinumekanismin jouseen sopiva jousivoima. Nerokkaan rakenteen ja uuden Synchro mekanismin ansiosta Full Mesh tuolissa on täydellinen ergonominen keinu. Istuimen takareuna laskee myös oikeassa suhteessa ja se tekee keinusta sekä koko työtuolista nautittavan. Laadukas työtuoli, jota voi käyttää koko ajan tällä ainutlaatuisella keinutoiminnolla ja 1 - 3 syvyydenrajoittimella. Nämä erikoisominaisuudet lisäävät suositeltua liikettä, sekä parantavat istumamukavuutta ja ergonomiaa työskentelyyn. Työssä todella tarpeellinen keinumekanismi ja miellyttävä verkkoselkänoja.

Ergonominen ristiseläntuki jossa monipuoliset säädöt

Hyvän työtuolin Ergonea Full Mesh verkkotuolin ristiseläntuen säätö Ergonea Full Mesh työtuolissa on perhosen muotoinen ergonominen ristiseläntuki. Kun kysymyksessä on verkkoselkäinen työtuoli, se asettaa ristiseläntuelle omat ergonomia-vaatimuksensa. Ergonean asiantuntijat ovat ratkaisseet asian tekemällä Full Meshiin hyvin selän muotoon mukautuvan leveän ristiseläntuen. Tuessa ovat hyvät säätövarat sekä pysty- että syvyyssuuntaan. FM ristiseläntuki antaa maksimaalisen, tarkasti säädettävän tuen niin hoikille kuin normaalivartaloisillekin verkkotuolin käyttäjille. Ergonean kaikki ratkaisut tuolin rakenteeseen tähtäävät kilpailijoita parempaan ergonomiaan, korkeampaan työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Vaikka Ergonea kehittää koko ajan muita parempia istuimia, työtuolien hinta pidetään kohtuullisella tasolla. Erinomainen hinta - laatu suhde.

Työtuoli Ergoneassa ainutlaatuinen selkänojan ergonomia-säätö

Ergonea Full Mesh työtuolin verkkoselkänojan syvyyden säätö Laadukas työtuoli Ergonea Full Meshin selkänojassa on ainutlaatuinen ergonomia-säätö. Selkänojan alaosan voi syvyyssuunnassa säätää sopivaksi selän notkoon. Tämäkin säätö yhdessä istuinsyyvyyden- ja ristiseläntuen säädön kanssa tekee Mesh tuolista muita paremman. Säätönupit ovat selkänojan molemmilla puolilla, tämä mahdollistaa selkänojan säätämisen vaikka vaan toiselta puolelta. Toispuoleinen Ergonomia-säätö on suuri etu silloin, jos työtehtävässä tarvitaan selän toiselle puolelle suurempi tuki. Säätö toimii myös, jos tuolin käyttäjä ei pysty istumaan suorassa. Ergonea työtuolin rakenteen ja toimivuuden uusiksi ajatteleminen on tuonut ennennäkemättömiä ergonomisia ominaisuuksia, joista kaikki Mesh tuolin käyttäjät pääsevät nauttimaan. Palaute on ollut ylistävää niin ergonomia-asiantuntijoilta, kuin tuolin käyttäjiltäkin. Hyvä työtuoli selälle.

Istuimen syvyyden säätö tärkeä työtuolissa

Säädettävän työtuolin Ergonea Full Meshin istuimen syvyyden säätö Hyvä verkkotyötuoli on varustettu istuimen syvyyden säädöllä. Olemme eri kokoisia, kaikki kuitenkin haluaisivat istua samanlaisessa tyylikkäässä toimistotuolissa. Toimiston tuolit on mahdollista pitää ergonomisina ja saman näköisinä, jos työtuolissa on täydelliset säädöt. Erittäin tärkeä ominaisuus tuolissa on istuimen syvyyden säätö. Full Mesh verkkokangas-tuolissa eri pituiset henkilöt voivat säätää istuimen syvyyden juuri itselleen sopivaksi. Oikealla säädöllä on myönteistä vaikutusta alavartalon toimintaan, selän rasittumiseen sekä jalkojen verenkiertoon. Ergonea Meshin istuinta voidaan syvyyssäätää 5 cm. Istuimen syvyyttä säädetään välillä 46 - 51 cm, se sopii alle 185 senttisille.

Monipuoliset käsinojien säädöt parantavat tuolin toimivuutta

Ergonea Full Mesh verkkotuolin monipuoliset käsinojien säädöt Verkkokankaisessa Ergonea työtuolissa ovat monipuolisesti säädettävät käsinojat vakiona. Käsinojia voi säätää syvyyssuunnassa työntämällä eteen, tai taaksepäin. Ilman painiketta toimii myös nojan kiertäminen vasemmalle tai oikealle. Käsinojan alla olevasta vapautusnapista säädetään käsinojien korkeutta. Nojien hiukan eteen kallistetut varret ovat jämäkästi kiinni alumiinisessa Synchro rungossa. Sopiviksi säädetyt käsinojat antavat hyvän tuen kyynärvarsille ja kallistuvat rungon mukana oikeassa kulmassa myös keinuessa.

Ergonominen niskatuki kruunaa hyvän työtuolin

Ergonea Full Mesh työtuolin säädettävä ergonominen niskatuki Ergonominen työtuoli Ergonea Full Meshissä on vakiovarusteena säädettävä niskatuki. Kaarevaa tukea voi säätää korkeus- ja syvyyssuunnassa. Niskatuki on pehmustettu ja se on verhoiltu mustalla nahkalla. Nahka on näyttävä, helppohoitoinen ja hygieeninen materiaali, joten se toimii työtuolissa loistavasti. Tuen muotoilu on siro ja se sopii erinomaisesti FM verkkoselkäisen työtuolin tyyliin. Jos niskatukea ei halua käyttää, sen voi nostaa kiinnikkeestä. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään kaikkia Ergoneaan kehitettyjä ominaisuuksia. Laadukas työtuoli kehityksen kärjestä.

Uusi istumamukavuuden mullistava Ergonea® Synchro keinumekanismi

Ergonea Full Mesh verkkotuolin synchro keinumekanismi Ergonea Full Mesh työtuolissa on aivan uusi Synchro keinumekanismi, joka parantaa merkittävästi istumatyön ergonomiaa. Synchro on myös hyvännäköinen, joten tuolissa yhdistyvät tyylikäs tekniikka ja edelläkävijän ergonomia. Keinumekanismin ja verkkoselkänojan kallistuessa 25 astetta, istuin kallistuukin vain 7 astetta. Tämä avaa alavartalon veren kierron vapaaksi, vähentäen huomattavasti istumatyön rasituksia. Selässä nikamapaineet vähenevät ja nämä yhdessä saavat koko kropan voimaan paremmin. Full Mesh verkkoistuinta käyttävät pysyvät koko työpäivän virkeämpinä ja nauttivat istumatyöstä enemmän. Laadukas työtuoli Ergonea® on edelläkävijä työpaikan verkkotyötuolien kehittäjänä, nämä saavutukset auttavat työssäjaksamisessa ja pidentävät työuria. FM työtuolin uudet nerokkaat keksinnöt ovat saaneet suurta huomiota ja kiinnostusta työpaikoilta, joissa pidetään huolta työntekijöiden terveydestä ja työhyvinvoinnista. Ergonea Full Mesh on monen mielestä paras työtuoli toimistoon.

Hyvä työtuoli paras vakaa ristikko ja isot pyörät

Ergonea Full Mesh työtuolin 66 cm pyöräristikko ja 65 mm rullaavat pyörät Ergonea on hyvä, tai monien mielestä paras työtuoli, jonka toimivuuteen ja vakauteen on kiinnitetty paljon huomiota. Pyöräristikko on näyttävää kiiltävää alumiinia, ristikon halkaisija on 66 cm. Alumiininen Synchro mekanismi ja pyöräristikko yhdessä antavat Full Mesh työtuolille arvokkaan ilmeen ja luxustuolin tyylin. Tämä luo toimistoon modernia tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä työympäristössä. Ergonean pyöräristikko nousee keskeltä harjan muotoiseksi, joten kaasujousi on kiinni yläreunasta. Tällä savutetaan verkkotuoliin hyvä vakaus ja turvallisuus myös syvään keinuttaessa. Toinen merkitys on se, että ristikon sakaroiden kaltevuus optimoi pyöriin parhaan rullautuvuuden. Full Mesh työtuolin pyörät ovat 65 mm korkeita tuplapyöriä, isot pyörät rullaavat kuin unelma kovilla lattiapinnoilla. Kaasujousi on musta ja sen säätövara on 10 senttiä. Kaasujousessa on pieni jousto, joka myötäilee työskennellessä lisäten istumamukavuutta. Mustat pyörät ja musta kaasujousi kiiltävässä alumiiniristikossa ovat näyttävä yhdistelmä korostaen FM toimistotuolin upeaa ja modernia ulkonäköä.

Ergonea Full Mesh työtuolin strategiset mitat ja takuu

Hyvän työtuolin ja hinnaltaan edullisen Ergonea Full Mesh verkkotuolin mitat

Full Mesh ergonominen työtuoli on suunniteltu S - XL kokoisille henkilöille. Tämä ergonomia verkkotyötuoli on parhaimmillaan alle 185 cm pitkien ihmisten käytössä ja painoraja on asetettu välille 50 - 110 kiloa. Kooltaan näissä mitoissa olevat henkilöt saavat FM työtuolista parhaan ergonomisen hyödyn.
Ergonea® on luotettava verkkotuoli, järkevä ja varma valinta työhön vuosiksi. Full Mesh työtuolin takuu on 3 vuotta.

Parasta työtuolin ja satulatuolin vuorottelua

Laadukas työtuoli keinumekanismilla ja satulatuoli sopivat hyvin työtuolipariksi. Työtuolikeskuksen edullisten Ergonea® satulatuolien mallisto on laajentunut. Valikoimassa on useita erivärisiä ja erimallisia tuoleja myös sähköpöytä käyttöön. Tutustu uuteen Ergonea Luxe satulatuoli malliin ja uusiin väreihin. Tämä yksiosainen kaunis tuoli sopii parhaiten naisten toimistotyöskentelyyn. Miehille on kehitetty kaksiosainen Ergonea Dual satulatuoli, jossa on hyvät säädöt. Tätä kotimaista tuolia valmistetaan myös ESD versiona. Ergonomisin malli naisille ja miehille on Ergonea Dual satulatuoli selkänojalla, siinä on paras tuki ristiselälle ja erinomainen istumamukavuus. Dual Gym on työfysioterapeuttien suosittama tuoli pitkään yhtäjaksoiseen istumatyöhön. Kahden tuolin vuorottelukäyttöä työssä kannattaa myös harkita. Satulatuolin ja verkkotyötuolin vaihto lisää istuma-asentojen vaihtelevuutta ja se parantaa työhyvinvointia entisestään. Verkkoselkänojalla varustettu Full Mesh on laadukas, ergonominen ja hyvä työtuoli selälle, paras hintaluokassaan.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi AE401 Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
549 / kpl
Tuotenumero: AE501
Toimitusaika: 2-3 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:
32 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli

Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet