Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Säädettävä Työpöytä Salli Work Desk tietokonepöytä hinta 497€

Katso muita Säädettävä työpöytä mekaaninen vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2023

Säädettävä Työpöytä Salli Work Desk on helposti ja portaattomasti kaasujousella korkeussäädettävä valkoinen tietokonepöytä. Pieneen tilaan mahtuvaa toimistopöytää / seisomapöytää on pyörien ansiosta helppo liikutella. Kaasujousella portaattomasti säädettävä Salli Work Desk ilman toimituskuluja netistä.

Työpöytä Salli Work Desk laadukas tietokonepöytä pieneen tilaan

Helposti ja portaattomasti kaasujousella korkeussäädettävä Salli Work Desk työpöytä on kokonsa puolesta hyvä valinta kotona tai toimistossa työskentelyyn. Lukittavien pyörien ansiosta työpöytää on helppo liikutella. Salli Work Desk sopii hyvin tietokoneen työpöydäksi.

  • Istumakorkeus: Kaasujousella korkeus säädettävä tietokonepöytä
  • Istuin: Työpöytä nousee 118 cm korkeuteen saakka
  • Säädöt: Korkeussäätö kaasujousella 74 – 118 cm
  • Runko: Tummanharmaa metallirunko. Maksimikuormitus 25 kg
  • Ristikko: Työpöytä on varustettu säätötassuilla
  • Verhoilu: Työpöydän runko on tummanharmaa ja kansi valkoinen
  • Takuu: 2 vuotta
  • Lisätiedot: Valkoinen pöytälevy 93 x 70 x 2,5 cm, 3D-laminoitu MDF. Pöytälevyn reuna pyöristetty.

Säädettävä työpöytä valkoinen seisomapöytä edullisesti

Salli Work Desk työpöytä mahdollistaa työskentelyn työtuolilla tai satulatuolilla istuen ja seisten. Säädettävä työpöytä parantaa huomattavasti toimiston ergonomiaa. Work Desk tietokonepöydän korkeutta voidaan säätää 44 cm. Työpöydän korkeus säätyy välillä 74 - 118 cm, mikä tekee Sallista myös seisomapöydän. Pöytälevyssä olevan mahakolo mahdollistaa kyynärvarsien lepäämisen pöydän päällä, jolloin hartiat pysyvät rentoina. Mustat kyynärpehmusteet antavat miellyttävän tuen kyynärpäille, käsivarsille ja ranteille. Mahakolon ja kyynärvarsi pehmusteiden ansiosta niska-hartiaseudun jännitykset ja niskanikamiin kohdistuva paine vähenevät merkittävästi.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi TA120 Säädettävä työpöytä Top Adjust työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
497 / kpl
Tuotenumero: SA071
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

2 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle säädettävä työpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi säädettävä työpöytä

Lataa säädettävä työpöytä PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä