Tuoliryhmät


Työtuoli Ergonea Mesh Kampanja hintaan 295€

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähköpöytä Sermit Ja Laatikostot, Hinnat

Ergonominen sähköpöytä ja sermi tarjous hintaan, hyvä seinäke lasilla, pyörällinen laatikosto, edullinen sermi ja sähköpöytä eli sähkötyöpöytä tarjouksessa, säädettävä tietokonepöytä hinta tarjouksessa

Sähköpöytä Economy mahdollistaa työpöydän korkeuden portaattoman säädön. Sähköpöytä / tietokonepöytä on helppokäyttöinen sallien työasennon vaihtamisen usein, se parantaa työpisteen ergonomiaa. Sähköpöydät toimitetaan yksi-,kaksi-, tai kolmejalkaisina. Sähköpöydän kansia on myös useita kokoja, sekä eri värejä.
Economy sermi / seinäke on hyvä tilanjakaja työpisteisiin. Sermit on verhottu molemmin puolin tummanharmaalla kankaalla, se lisää toimistoon akustiikkaa ja työrauhaa, sekä vähentää melua. Economy sermit toimitetaan umpinaisina, tai akryylilasilla varustettuina. Seinäkkeillä voidaan rajata erilaisia työpöytä ryhmiä ja saarekkeita. Valittavissa on kaksi sermi-mallia, molemmissa kaksi kokoa.

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan Työtuolikeskukselta tilata sähköpöydät ja sermit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.
Työtuolikeskus tarjoaa edulliseen hintaan esim.

Sähköpöytä Salli Compact tietokonepöytä edulliseen hintaan 498€

Sähköpöytä Salli Compact on nimensä veroinen pieniinkin tiloihin sopiva säädettävä tietokonepöytä. Pienikokoinen helposti siirrettävä sähköpöytä pyörillä edulliseen hintaan yrityksille ja kotitoimistoon.

Ergonominen Kompakti sähköpöytä edulliseen hintaan

Salli Compact sähköpöytä mahdollistaa työskentelyn työtuolilla tai satulatuolilla istuen ja seisten. Sähkösäätöinen tietokonepöytä parantaa huomattavasti toimiston ergonomiaa. Pöytälevyssä oleva mahakolo antaa hyvän tuen käsivarsille ja hartioille. Sen ansiosta niska-hartiaseudun jännitykset ja niskanikamiin kohdistuva paine vähenevät merkittävästi kyynärvarsien levätessä pöydän päällä hartiat rentoina. Pöydän päällä olevat mustat kyynärpehmusteet (ErgoRoll) antavat miellyttävän tuen kyynärpäille, käsivarsille ja ranteille.

  • Istumakorkeus: Tietokonepöydän sähköinen korkeudensäätö 66 – 118 cm
  • Istuin: Seisomapöytä 118 cm korkeuteen saakka
  • Säädöt: Salli sähköpöytä korkeussäädöllä
  • Runko: Hopeanväriseksi polttomaalattua terästä. Nostovoima 40 kg
  • Ristikko: Siirrettävä seisomapöytä ja Atk-pöytä
  • Pyörät: Lukittavat pyörät tekevät sähköpöydän liikuttelusta helppoa
  • Verhoilu: Värit valkoinen ja vaaleanharmaa
  • Takuu: 2 vuotta
  • Lisätiedot: Pöytälevy 120 x 80 x 2,5 cm, 3D-laminoitu MDF. Kulmat ja pöytälevyn reuna pyöristetty

Sähköisesti säädettävä työpöytä Salli Compact

Salli Compact sähköpöydän korkeutta voidaan nappia painamalla portaattomasti säätää 52 cm. Pöydän korkeus säätyy välillä 66 - 118 cm. Valkoisen pöytälevyn reuna ja kulmat on pyöristetty. Lukittavien pyörien ansiosta Salli Compact sähköpöytä on helposti liikuteltavissa.

Hinta: 498 /kpl alv 0%
Tuotenumero: SA118
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

5 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle sähköpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi sähköpöytä

Lataa sähköpöytä PDF esite

Sähköpöytä ja sermi tilanjakaja ovat hyvä yhdistelmä

Economy sähköpöytä / tietokonepöytä sopii hyvin pariksi Economy sermin kanssa. Sermi on 160 cm korkea, joten se antaa hyvän näkösuojan myös sähköpöytä-työskentelyssä. Työtuolikeskus toimittaa sähköpöydän jalkoja myös irrallisina, joten tämän hetkistä toimivaa tietokonepöytää voidaan hyödyntää. Sähköpöydät on varustettu laadukkaalla Linak moottorilla, se on hiljainen ja kestävä. Economy sähköpöytä on helppo asentaa. Sähkömiestä ei tarvita, koska kaikissa johdoissa ovat sähköliitännät jo valmiina. Sähköpöydän kansia on kolmea väriä; pyökki, vaahtera ja valkoinen.

Sähköinen työpöytä parantaa työhyvinvointia

Sähkötyöpöytä sopii kaikille. Samassa työpisteessä voi työskennellä eri pituisia henkilöitä, Economy sähköpöytä on helppo säätää sopivaan korkeuteen. Työfysioterapeutit suosittelevat vaihtamaan työasentoa useaan kertaan päivässä, sähköpöytää käyttämällä se on helppoa. Sähköinen pöytä estää selän rasittumista pitkän työpäivän aikana, koska Economyn korkeussäätö toimii tarkasti. Economy neuvottelupöytä / työpöytä valikoimassa on useita kokoja, sekä värejä. Neuvottelupöydissä ja laatikostoissa myös edulliset hinnat ja nopea toimitus perille.
Katso myös Proficientin edulliset Deltaplus turvakengät ja työkengät.

Sähkösäätöiset työpöydät ja tietokonepöydät ovat oleellinen osa työpisteen ergonomiaa

Työpöytä jossa on sähköllä säädettävät pöydänjalat, on kätevä ratkaisu työpisteen ergonomiaan. Työtuolikeskuksen säädettävillä sähköpöydillä on mahdollista löytää ergonominen työasento seisten. Tällöin työpöydästä tulee seisomapöytä, johon kannattaa jalkojen rasituksen vähentämiseksi hankkia kaveriksi sähköpöytä matto, eli seisontamatto. Työpisteen ergonomia suunnittelussa sähköllä säädettävä tietokonepöytä on tutkitusti avain asemassa.

Lisää aiheesta:
Toimivan työaseman piirteitä. Työterveyslaitos.
Tee päätetyöskentelystäsi mukavaa ja ergonomista Eteran ergonomia ohje
Miten vältät ylikuormituksen päätetyössä? YTHS
Oikeaoppinen työasento löytyy istumisen, seisomisen ja liikkumisen välimaastosta. Yle uutisetLisätty
Odota
Maksutavat ja UKK