Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähköpöytä Economy Office tietokonepöytä sähköpöytä hintaan 387€

Katso muita Sähköpöydät sermit ja laatikostot vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2020

Sähköpöydän runko yrityksille, julkishallintoon ja kotitoimistoon. Toimituksessa ergonominen ja edullinen sähköpöytä, perustoimituksessa sähköpöydän jalat. Optioina erilaisia pöydän kansia ja muisti. Seisomapöytä Economy Office harmaana tai valkoisena. Laajasäätöinen, hiljaiset Linak moottorit ja luotettava toimivuus. Seisomapöytä eli sähköinen työpöytä on kannattava hankinta työpaikalle ja kotiin. Kolme kansiväriä. Helppo koota! Työtuolikeskuksesta sähköpöytä ratkaisut eri tarkoituksiin edulliseen hintaan.

Sähköpöydän runko on vakaa ja äänetön

Edullinen sähköpöytä / tietokonepöytä Economy Office on vakaa kaksijalkainen seisomapöytä yrityskäyttöön, edulliseen hintaan. Economy sähköpöytä / atk pöytä on portaattomasti leveys säädettävissä välillä 134 - 194 cm. Valittavissa kannet 140 cm, 160 cm ja 180 cm. Economy sähkötyöpöytä on varustettu kahdella Linak moottorilla. Helppo koota. Toimistopöydän koneisto on voimakas, mutta hiljainen. Nostovoima on 160 kiloa, joten tämä sähköpöytä sopii vaativiinkin kohteisiin. Linak moottorit ovat laadukkaita ja kestäviä, annammekin Economy sähköpöydille 6 vuoden takuun. Sähkösäätöisessä työpöytä Officessa on hyvä hinta - laatu suhde.

Sähköpöytä hinta tarjous työhön

Sähköpöytä hinta tarjouksessa työpaikoille. Sähköinen työpöytä / tietokonepöytä Economy toimii monessa työympäristössä, se on hyvä atk pöytä, toimistopöytä, säädettävä työpöytä jne. Sähkötyöpöydän laaja korkeussäätö on portaaton ja säätyy välillä 71 - 120cm (2,5cm pöytälevyn kanssa). Työasentojen vaihtamista suositellaan tehtäväksi useasti päivässä, Economy Office mahdollistaa sen. Sähköpöydän käyttäminen on helppoa, paneelissa on vain ylös - alas painikkeet. Uudet Linak moottorit ovat nopeita ja hiljaisia, nostonopeus on noin 4 cm sek. Office on laadukas, ergonominen ja edullinen sähköpöytä, jonka hinta on kuitenkin saatu tingittyä verkkokauppaan erikoisen edulliseksi. Hinta ei ole enää este laadukkaan sähköpöydän hankinnassa. Säädettävä työpöytä Economyssa on valittavissa kaksi jalustan väriä, harmaa tai valkoinen. Tietokonepöydän kannen voi valita kolmesta sävystä; pyökki, koivu tai valkoinen.

 • Istumakorkeus: Sähkösäätöinen työpöytä säädettävällä korkeudella
 • Istuin: Seisomapöytä 120 cm korkeuteen saakka
 • Paino: 30 Kg
 • Säädöt: Tietokonepöytä korkeussäädöllä, hiljaiset Linak moottorit
 • Runko: Metallirunkoinen sähköpöytä, nostovoima 160 kg
 • Ristikko: Seisomapöytä ja Atk-pöytä järeällä jalustalla
 • Pyörät: Säätötassut lattiakaltevuuden oikaisuun
 • Verhoilu: Sähköpöydän runko valkoinen tai harmaa, muisti optio
 • Takuu: Kestävät sähköpöydät, ammattikäytössä takuu 6 vuotta.
 • Lisätiedot: Vakaa säädettävä työpöytä, rungossa portaaton leveyden säätö 134 - 194 cm. Sähkötyöpöytään useita 80 cm syviä pöydänkansi vaihtoehtoja, nyt Linak tarjous edullinen sähköpöytä hinta kampanjassa toimistoon!

Edullinen sähköinen työpöytä, sähköpöydän runko sekä seisomapöytä varusteet

Sähkösäädettävä tietokonepöytä toimitetaan tilaajan valinnan mukaan joko pelkkä sähköpöydän runko moottoreineen, tai kannen kanssa. Oletusarvoksi ja perushintaan on ruksattu harmaa runko ja sähköpöydän jalat moottoreilla. Tämä riittää kun tämänhetkinen työpöydän kansi on käytettävissä. Jalusta on täydellisin sähkölaittein varustettu. Jos tarvitset myös kannen, valitse pituus ja väri ruksaamalla valikosta, kansien hinnat ovat näkyvissä kunkin pituuden kohdalla. Sähköinen työpöytä on varustettavissa eri värisillä kansilla. Uudessa Economy Officessa myös muisti, edullinen sähköpöytä on varustettavissa Desk Panel muistipaikat DPF-Pöytäohjaimella. Sähköpöydän jalat eli runko on varustettu täydellisin sähköosin.

Kestävä Linak tietokonepöytä sähköpöytä ja ergonomia seisomapöytä

Edullinen sähköpöytä hinta tarjous toimistoon. Seisomapöytä Linak moottoreilla on jo itsessään ergonominen sähköpöytä, mutta siihen kannattaa valita pariksi tyylikäs Ergonea työtuoli. Economy sähkötyöpöytä / toimistopöytä kaksikko parantaa työn sujumista ja työhyvinvointia. Ergonominen tietokonepöytä eli sähköinen työpöytä Economy 400 wattia on myös kestävä. Metallijalat ovat mittatarkkoja, mitoiltaan 8 x 5 cm ja moottorit on koteloitu runkoon lujasti. Järeä teräsrakenne, rungon paino 30 kiloa ja lisäksi kannen paino, ei tutise. Tämä uusi sähköinen työpöytä / tietokonepöytä on käytössä vakaa ja erittäin hiljainen. Jaloissa on säätötassut lattian epätasaisuuksien oikaisemiseen. Edullinen sähköpöytä Economyyn on valittavissa kolme microlaminaattista kantta, värit ovat pyökki, koivu ja valkoinen. Syvyydeltään 80 cm ja paksuudeltaan 2,5 cm laminoitu työpöytä on näyttävä, kestävä ja helppohoitoinen. Jos sinulla on hyvä pöydän kansi, Office sähköpöydän runko on tilattavissa myös erillisenä. Nyt edullinen seisomapöytä eli sähkötyöpöytä hinta tarjouksessa kotiin ja toimistoon.

Sähköpöydän oikea korkeus / atk-pöydän korkeussäätö seisomapöytä työhön säätyy nopeasti Linak moottoreilla

 • Economy sähköpöytä hinta tietokonepöytä 70cm työkorkeudella toimistoon, Linak atk-pöytä on ergonominen muisti sähkötyöpöytä hinta eli seisomapöytä edullisesti, paras ergonomia ja paras tarjous hinta, jalat sähköpöydän runko kotiin hyvät sähköpöydät ja toimistoonSähkötyöpöydän työskentelykorkeus 70cm
 • Ergonominen sähköpöytä / tietokonepöytä satulatuolikorkeudella tarjous hintaan kotiin, hyvä Linak muisti sähköpöytä hinta kampanja eli seisomapöytä toimistoon edullisella hinnalla, atk-pöytä on paras ergonomia sähkötyöpöytä hinta ja paras tarjousSähkötyöpöydän korkeus satulatuolille 95cm

Sähkösäätöinen työpöytä / seisomapöytä Economy laajalla korkeussäädöllä. Yllä olevista kuvista näkyvät käytetyimmät sähkötyöpöydän korkeudet normaalikäytössä. Pöydissä ovat uusimmat parhaat ja hiljaiset Linak moottorit sopivat myös kotiin / kotitoimistoon. Työtuolilla työkentelykorkeus on usein 70 - 75 cm ja satulatuolin kanssa käytetään noin 95 cm korkeaa sähkötyöpöytää. Edullinen sähköpöytä Office voidaan nostaa 118 sentin korkeuteen, jolloin se käy seisomapöytänä kaikenpituisille ihmisille seisomatyöhön. Nyt tämä ergonominen sähköpöytä hinta kampanjassa on tosi edullinen hinnaltaan. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

Kätevä sähkötyöpöytä kotiin eli kotitoimistoon, ergonomiaa vieläkin paremmaksi lisävarusteilla

Economy edullinen seisomapöytä hinta alessa muisti sähköpöytä toimistoon ja kotiin, sähköpöydän runko ja hyvä Ergonea työtuoli, näyttöteline Fellowes monitorivarsi ja Gymba lauta tarjous hintaan muistipaikat kolme Sähköinen työpöytä viritetty, esim. Desk Panel muistipaikat DPF-pöytäohjaimella lisää ergonomiaa sähköpöytään! Voit parantaa työpöytäergonomiaa myös kiinnittämällä tietokoneen näytöt monitorivarsiin, joiden avulla saat helposti säädettyä näytöt oikealle tasolle. Monitorivarren avulla saat myös koko pöytätilan käyttöön. Jos sinulla on pöytätietokone lattialla, kannattaa hankkia keskusyksikköteline, jonka voi asentaa sähköpöydän alle. Näin tietokone pääsee liikkumaan pöydän mukaan. Kaapelit saadaan järjestykseen laittamalla johdot kaapelikouruun, näin pidät työympäristön siistinä ja sähköpöydän käytön turvallisena. Office tietokonepöytään sopii lisävarusteeksi hyvin myös Gymba aktivointilauta, jonka ergonominen liike lisää työhyvinvointia työskenneltäessä seisoma-asennossa. Seisomatyöpisteisiin suositellaan seisontamattoa, joka vaimentaa tehokkaasti jalkojen rasitusta. Hyvillä varusteilla saat Office sähköpöydästäsi irti parhaan ergonomian, työn sujuvuuden ja työskentelymukavuuden. Näillä seisomapöytä ja sähköpöytä-varusteilla edullinen hinta ja kotiin eli kotitoimistoon, sekä työpaikan toimistoon nopea toimitus.

Sähköpöydän runko tai Linak sähköpöytä eli Atk pöytä on hyvä ja laajasti säädettävä työpöytä

Kun hankitaan ergonominen sähköpöytä toimistoon tai säädettävä työpöytä, niin valinta kannattaa tehdä huolella. Sähkötyöpöytä eli Atk pöytä Economyn ominaisuudet ovat alansa huippua ja Office tietokonepöytä on erinomainen valinta ammattikäyttöön. Laatuun ja kestävyyteen kannattaa satsata, myönnämme Economy sähköpöydälle / tietokonepöydälle 6 vuoden takuun. Työtuolikeskukselta työpöydän alle nyt myös lukittava vetolaatikosto, johon on valittavissa samat värit, kuin työpöydän kansissa. Sähkösäätöinen työpöytä - kokonaisuuteen sopii erinomaisesti myös Economy sermi, joka on myös tiukassa hinta tarjouksessa, samoin tuoli. Economy atk pöytä on valmiiksi sähkö-varustettu, Linak sähköpöydissä on pistotulppa valmiina, joten sähkömiestä ei tarvita. Tilaa nyt jämäkkä seisomapöytä / edullinen sähköpöytä hinta kampanjasta pöydän kannella, tai ilman. Ergonominen sähkösäätöinen työpöytä eli toimistopöytä verkkokaupasta rahtivapaalla pikatoimituksella. Muistipaikat Desk Panel DPF-pöytäohjaimella sähköpöydän oikea korkeus säätyy vaivattomasti.

Korkeuden muistipaikat Economy Office sähköpöytään Desk Panel muistipaikat DPF-pöytäohjaimella oikea korkeus

Sähköpöytä Desk Panel DPF-pöytäohjaimessa on kolme muistipaikkaa ja oikea korkeus löytyy kotiin ja toimistoonMikä on sähköpöydän oikea korkeus? Ergonomiaa lisäävän Linak DPF-pöytäohjaimen avulla voit ohjata työpöydän liikkeitä. Desk Panel muistipaikat DPF-pöytäohjain on kehitetty edistyksellisiin Economy Office pöytiin. DPF-pöytäohjain sisältää ylös/alas-säädön ja kolme muistipaikkaa; istumatyökorkeus, seisomapöytä-korkeus ja joku vapaavalintainen korkeus. Lisää ergonomiaa sähköpöydällä työskentelyyn. Edelläkävijältä erittäin toimiva Desk Panel muistipaikat DPF-pöytäohjain Office seisomapöytään ja käytössäsi on aina sähköpöydän oikea korkeus. Ruksaa se pöydän mukaan Muistipaikat DPF-pöytäohjain vaihtoehdosta. Muistipaikan tallennus on helppoa: 1. Aja sähköpöytä haluttuun korkeuteen.2. Paina ‘S’ ja sen jälkeen muistipainiketta. Valittu korkeus on nyt tallennettu muistipaikkaan. Kun haluat hakea muistipaikan, paina muistipainiketta kunnes tietokonepöytä on saavuttanut tallennetun korkeuden.

Uusia Ergonea satulatuoleja sähkötyöpöytään eli seisomapöytään hinta kampanjassa

Sähkötyöpöytä hinta tarjouksesta ja ergonominen satulatuoli ovat ylivoimaisesti paras pari. Työtuolikeskuksen edullisten Ergonea satulatuolien mallisto on laajentunut. Valikoimassa on useita erivärisiä ja erimallisia tuoleja myös seisomapöytä / sähköpöytä käyttöön. Tutustu uuteen Ergonea Luxe satulatuoli malliin ja uusiin väreihin. Tämä yksiosainen tuoli sopii parhaiten naisten toimistotyöskentelyyn. Miehille on kehitetty kaksiosainen Ergonea Dual satulatuoli, jossa on hyvät säädöt. Tätä kotimaista tuolia valmistetaan myös ESD versiona. Ergonomisin malli naisille ja miehille on Ergonea Dual satulatuoli selkänojalla, siinä on paras tuki ristiselälle ja erinomainen istumamukavuus. Dual Gym on ammattilaisten suosittama tuoli pitkään yhtäjaksoiseen istumatyöhön. Muistilla varustettu seisomapöytä / sähköinen työpöytä on hyvä ja ergonominen. Office on paras valinta sekä työpaikalle, että kotiin eli kotitoimistoon. Sähköpöydän runko on todella vakaa. Kahden tuolin vuorottelukäyttöä työssä kannattaa myös harkita. Tuolien vaihto lisää sähkötyöpöytä / tietokonepöytä istuma-asentojen vaihtelevuutta ja se parantaa työhyvinvointia.

Economy Office sähköpöydän kokoamisohje ja asennus.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi EC120 Sähköpöytä Economy Luxe säädettävä työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: 387 /kpl alv 0%
Tuotenumero: EC125
Toimitusaika: 3-4 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+39€)

(+110€)
(+125€)
(+140€)
(+110€)
(+125€)
(+140€)
(+120€)
(+135€)
(+150€)

86 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle sähköpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi sähköpöytä

Lataa sähköpöytä PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK