Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähköpöytä jalat GetUpDesk Duo sähköpöytä runko hinta 585€

Katso muita Sähköpöytä vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2022

Sähköpöytä jalat GetUpDesk Duo sähköpöytä runko harmaa on hyvä sähköpöytä kotiin julkishallintoon ja toimistoon. Sähköpöydässä on kaksi Kenson moottoria, joiden nostovoima yhteensä on 120kg. Sähköpöydän jalat ovat harmaat. Edullinen sähköpöytä.

Edullinen Sähköpöytä jalat GetUpDesk Duo

Pelkkä sähköpöydän runko on edullinen vaihtoehto, jos sinulla on jo pöydänkansi. Muista vain tarkistaa pöydänkannen mitat ja soveltuvuus sähköpöydän rungon kanssa. GetUpDesk sähköpöydän jalat sopii hyvin yhteen 112 cm – 200 cm levyisten pöydänkansien kanssa, joiden syvyys on 70 cm – 90 cm välillä. GetUpDesk Duo on hyvä pieni sähköpöytä pieneen tilaan esimerkiksi 70x112cm kannella varustettuna.

  • Istumakorkeus: Sähköpöydän korkeus 70 - 120cm
  • Paino: 40 Kg
  • Säädöt: Portaaton leveydensäätö 110 - 190 cm
  • Runko: Metallirunko, jossa kaksi Kenson moottoria, nostovoima 120 kg nostonopeus: 33 mm/s.
  • Takuu: 5 vuotta
  • Lisätiedot: Sähköpöytä törmäyssuojalla, joka pysäyttää moottorin sen kohdatessa esteen

Helppokäyttöinen sähköpöytä runko moottorilla

Säädettävä sähköpöytä GetUpDesk Duo on helppokäyttöinen. Pöydässä on ylös / alas painikkeet, joten ergonomisesti paras asento sekä istumatyöhön että seisomatyöhön löytyy nopeasti ja vaivattomasti. Voit asentaa ohjausnapit haluamallesi puolelle pöytää. Sähköpöytä mekanismi on hiljainen, pöydässä on kaksi Kenson moottoria, joiden nostovoima yhteensä on 120 kiloa. Rungossa on lisäksi törmäyssuoja, joka pysäyttää moottorin pöytälevyn osuessa esteeseen. GetUpDesk Duo sähkötyöpöydän jalat on varustettu säätötassuilla lattian epätasaisuuksien oikaisemiseksi. Sähköpöytä seisominen kannattaa aloittaa vähitellen seisomalla pidempiä aikoja, jos siirtyy suoraan istumatyöstä seisomatyöhön on tuloksena jalkojen pakotusta ja turvotusta. Seisomatyöhön kannattaa hankkia lisäksi joustava sähköpöytä matto tai tasapainolauta, jotka automaattisesti saavat aikaan pieniä, mutta kehon kannalta tarpeellisia asennonvaihdoksia. Sähköpöytä ergonomia on parhaimmillaan, kun työasentoa vaihtelee päivän mittaan.

Sähköpöytä jalat. Kotimainen sähköpöytä verkkokauppa Työtuolikeskus toimittaa sähköpöydät perille asti. GetUpDesk sähköpöytä Oulu, Helsinki, Utsjoki ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi CT101 Pieni sähköpöytä 100x60 cm valkoinen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
585
Tuotenumero: GD050J
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

1 ääni

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle sähköpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi sähköpöytä

Lataa sähköpöytä PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä