Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähköpöytä jalat GetUpDesk Trio kulmasähköpöytään hinta 875€

Katso muita Sähköpöytä vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2023

Sähköpöytä jalat GetUpDesk Trio kulmasähköpöytään GetUpDesk Trio on kolmijalkainen sähköpöytä, jonka nostovoima on 240kg. Sähköpöydän runko on harmaa. Säädettävän sähköpöydän jalat edullisesti.

Kulma sähköpöydän jalat edullisesti

Pelkät sähköpöydän jalat on edullinen vaihtoehto, jos sinulla on jo pöydänkansi. Muista vain tarkistaa pöydänkannen mitat ja soveltuvuus sähköpöydän rungon kanssa. GetUpDesk Trio sähköpöydän runko on L-mallinen ja laajasäätöinen. Portaaton leveydensäätö 1100 - 1900 mm mahdollistaa optimaalisen asennuksen pöytälevyn mukaan, sillä jalkojen leveys säädettävissä 1200 - 1900mm ja 1350 - 2030mm. GetUpDesk Trio sähköpöydän jalat toimitus 0€ kaikkialle Suomeen.

  • Istumakorkeus: Sähköpöydän korkeus 685mm - 1150mm
  • Paino: 50 Kg
  • Säädöt: Sähköpöydän jalkojen leveys säädettävissä 1200 - 1900mm ja 1350 - 2030mm.
  • Runko: Metallirunko, jossa kolme jalkaa, nostovoima 240 kiloa
  • Verhoilu: Sähköpöydän runko harmaa
  • Takuu: 3 vuotta

Sähköpöytä kulma GETUPDESK TRIO on hiljainen

Säädettävä sähköpöytä GetUpDesk Trio helppokäyttöinen kolmijalkainen sähköpöytä. Pöydässä on ylös / alas painikkeet, joten ergonomisesti paras asento sekä istumatyöhön että seisomatyöhön löytyy nopeasti ja vaivattomasti, vain nappia painamalla. Voit asentaa ohjausnapit haluamallesi puolelle pöytää. Sähköpöytä mekanismi on voimakas ja hiljainen, nostovoima yhteensä 240 kiloa. GetUpDesk Trio sähköpöydän jalat on varustettu säätötassuilla lattian epätasaisuuksien oikaisemiseksi. Sähköpöytä seisominen kannattaa aloittaa vähitellen seisomalla pidempiä aikoja, jos siirtyy suoraan istumatyöstä seisomatyöhön on tuloksena jalkojen pakotusta ja turvotusta. Seisomatyöhön kannattaa hankkia lisäksi joustava sähköpöytä matto tai tasapainolauta, jotka automaattisesti saavat aikaan pieniä, mutta kehon kannalta tarpeellisia asennonvaihdoksia. Sähköpöytä ergonomia on parhaimmillaan, kun työasentoa vaihtelee päivän mittaan.

Sähköpöytä jalat. Kotimainen sähköpöytä verkkokauppa Työtuolikeskus toimittaa sähköpöydät perille asti. GetUpDesk sähköpöytä Oulu, Helsinki, Utsjoki ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi GOS125 Yksijalkainen Sähköpöytä Classic työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
875
Tuotenumero: GD300J
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

1 ääni

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle sähköpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi sähköpöytä

Lataa sähköpöytä PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä