Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähköpöytä Economy seisomapöytä kokoamis ja asennus ohjeet


Avaa sähköpöytä Economyn laatikko ja nosta rungon osat lattialle tai kasauspöydälle, kokoaminen ja asennus on helppoa.


Laita sähköpöydän kehikko pöydälle ylösalaisin ja kiinnitä jalat kuusiokoloruuveilla tiukasti. Runkokehikko on varustettu portaattomalla teleskooppi-leveyssäädöllä. Mitoita rungon leveys 15-20 cm kapeammaksi, kuin kansi.


Kiinnitä lattiaa vasten tulevat jalakset taivutetut päädyt ylöspäin. Kierrä sähkötyöpöydän kaltevuuden säätötallat paikoilleen.


Linak moottorit on koteloitu runkoon ja sähköt kytketty jo valmiiksi. Pistokkeet pikaliittimin ovat rungon sisäpuolella.


Napsauta kaapelit kiinni sähköpöydän pistokkeisiin. Nosta runko ylösalaisin olevan pöydänkannen päälle. Ruuvaa kansi, sekä ohjausyksikkö kiinni. Jos pöytään tulee Desk Control korkeuden muistipaikat-ohjelma, liitä USB-kaapeli pöydän keskusyksikköön ja toinen pää myöhemmin tietokoneeseen.


Kiinnitä lopuksi ylös-alas korkeuden säätökytkin pöydän etureunaan sille puolelle, jolta haluat pöytää ohjata. Kaksimoottorinen sähköpöytä ottaa virtaa noin 400W, joten pistotulpan voi liittä normaaliin pistorasiaan. Käännä pöytä pystyyn, nyt asennus on tehty ja sähkötyöpöytä käyttövalmis.
"Nollaa" pöytä ennen ensimmäistä käyttöä: Laske pöytä alas. Pidä alas nappia pohjassa muutaman sekunnin ajan, nyt korkeuden säätö toimii tarkasti. Economy on huoltovapaa, sähköpöydät eivät tarvitse mitään erityistä huoltoa. Economy sähkötyöpöydän kanssa parhaiten yhteensopivia ovat Ergonea satulatuolit ja Ergonea työtuolit.

Desk Control muistipaikka ohjelman käyttöohje
Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK