Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Sähkötyöpöytä valkoinen GetUpDesk Duo sähköpöytä hinta 688€

Katso muita Sähköpöytä vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2022

Sähkötyöpöytä valkoinen GetUpDesk Duo on hyvä sähköpöytä kotiin julkishallintoon ja toimistoon. Sähköpöydässä on kaksi Kenson moottoria, joiden nostovoima yhteensä on 120kg. Sähköpöydän jalat ovat harmaat. Säädettävä sähkötyöpöytä edullisesti.

Sähkötyöpöytä valkoisella pöytälevyllä GetUpDesk Duo

GetUpDesk Duo sähkötyöpöytään on valittavissa valkoinen 80 cm syvä pöytälevy. Tilatessa voit valita sähköpöytä 120x80 cm valkoinen kansi, sähköpöytä 140 x 80 cm valkoinen kansi, sähköpöytä 160x80 cm valkoinen kansi vaihtoehdoista sopivimman ratkaisun. GetUpDesk sähkötyöpöydän toimituskulut 0€ kaikkialle Suomeen.

  • Istumakorkeus: Sähkötyöpöydän korkeus 70 - 120cm
  • Paino: 40 Kg
  • Säädöt: Portaaton leveydensäätö 110 - 190 cm
  • Runko: Metallirunko, jossa kaksi Kenson moottoria, nostovoima 120 kg nostonopeus: 33 mm/s.
  • Takuu: 5 vuotta
  • Lisätiedot: Sähköpöytä törmäyssuojalla, joka pysäyttää moottorin sen kohdatessa esteen

SÄÄDETTÄVÄ SÄHKÖTYÖPÖYTÄ GETUPDESK DUO TIETOKONEPÖYTÄ

Säädettävä sähkötyöpöytä GetUpDesk Duo on helppokäyttöinen. Pöydässä on ylös / alas painikkeet, joten ergonomisesti paras asento sekä istumatyöhön että seisomatyöhön löytyy nopeasti ja vaivattomasti. Voit asentaa ohjausnapit haluamallesi puolelle pöytää. Sähköpöytä mekanismi on hiljainen, pöydässä on kaksi Kenson moottoria, joiden nostovoima yhteensä on 120 kiloa. Sähköisesti säädettävässä tietokonepöydässä on lisäksi törmäyssuoja, joka pysäyttää moottorin pöytälevyn osuessa esteeseen. GetUpDesk Duo sähkötyöpöydän runko on varustettu säätötassuilla lattian epätasaisuuksien oikaisemiseksi. Sähköpöytä seisominen kannattaa aloittaa vähitellen seisomalla pidempiä aikoja, jos siirtyy suoraan istumatyöstä seisomatyöhön on tuloksena jalkojen pakotusta ja turvotusta. Seisomatyöhön kannattaa hankkia lisäksi joustava sähköpöytä matto tai tasapainolauta, jotka automaattisesti saavat aikaan pieniä, mutta kehon kannalta tarpeellisia asennonvaihdoksia. Sähköpöytä ergonomia on parhaimmillaan, kun työasentoa vaihtelee päivän mittaan.

Sähkötyöpöytä valkoinen. Kotimainen sähköpöytä verkkokauppa Työtuolikeskus toimittaa sähköpöydät perille asti. GetUpDesk sähköpöytä Oulu, Helsinki, Utsjoki ilmainen toimitus kaikkialle Suomeen.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi CT101 Pieni sähköpöytä 100x60 cm valkoinen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
688
Tuotenumero: GD050V
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+16€)
(+28€)

1 ääni

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle sähköpöytä arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi sähköpöytä

Lataa sähköpöytä PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä