Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Satulatuoli Aircell Soft musta kangas satulatuolin hinta 175€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2020

Satulatuoli Aircell Soft musta kangas. Satulatuolissa luonteva istuma-asento löytyy muototuvan istuimen ansiosta nopeasti. Satulatuolin istumakorkeus 60 – 81 cm, joten Aircell satulatuoli soveltuu hyvin sähköpöytä käyttöön. Tarjouksistamme hyvät satulatuolit moniin tarpeisiin edulliseen hintaan.

KÄYTTÄJÄN MUKAAN MUOTOUTUVA SATULATUOLI

Aircell satulatuolissa on uusi merkittävä rakenneominaisuus, satulatuolin istuin osa on ilmakennoilla täytetty tyyny, jota voidaan säätää pumpulla, joten istuin on kaikille mukava istua. Satulatuoli istuma-asento on ergonominen istuma-asento, jonka on todettu edistävän terveyttä.

  • Istumakorkeus: 60-81 cm
  • Istuin: Ilmakennoilla täytetty säädettävä tyyny leveys 38 cm
  • Säädöt: Korkeuden säätö
  • Ristikko: Pyöräristikko: 42 cm
  • Takuu: Aircell satulatuolissa 2 vuotta

ERGONOMINEN SATULATUOLI sähköpöytäkäyttöön edulliseen hintaan

Aircell Soft satulatuolin istuinosa on säädettävissä pumpulla, jolloin istuin poistaa kaikki istumisesta aiheutuvat rasitukset ja on kaikille mukava istua ja käyttää. Istuinosan ilmakennoilla täytetyn tyynyn ansiosta satulatuoli soveltuu lähes kaikille käyttäjille. Laadukkaassa Aircell satulatuolissa istuinosa ei paina reisiä, joten satulatuolilla istut luonnollisen ryhdikkäästi. Satulatuolin istuma-asento ennaltaehkäisee hartioiden ja alaselän rasitusta. Kun selkäsi on anatomisesti oikeassa asennossa, ryhtisi pysyy suorassa. Aircell satulatuolissa kehonpaino jakautuu tasaisesti. Istuinosan päällyste on kestävää mustaa kangasta. Suhteellisen korkealle 80cm nouseva Aircell Soft satulatuoli soveltuu hyvin sähköpöytä käyttöön.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi ER100 Hyvä satulatuoli Ergonea Luxe - ergonomisen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: 175 /kpl alv 0%
Tuotenumero: AS100
Toimitusaika: n. viikko
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

5 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK