Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Salli satulatuoli Multiadjuster musta nahka salli satulatuolin hinta 698€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2020

Satulatuoli Salli Multiadjuster musta nahka venyttelytuella ammattikäyttöön. Salli Multiadjuster on kaksiosainen satulatuoli miehille ja naisille jossa on lisävarusteena selän venyttelytuki. Tuoli sopii ammattikäyttöön hyvien säätöjensä vuoksi. Työtuolikeskuksella Salli satulatuoli Multiadjuster hinta kampanjassa nyt verkkokaupassa. Verkkokaupastamme säädettävät satulatuolit moniin tarpeisiin kilpailukykyiseen hintaan.

Satulatuoli Salli Multiadjuster venyttelytuella, mustaa nahkaa. Multiadjuster satulatuolissa on monipuoliset säätömahdollisuudet vaativallekin ammatti-käyttäjälle. Kaksiosaisen istuimen erikois-ominaisuutena on istuimen kallistuksen- sekä leveyden säätö, joten tuoli sopii hyvin erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Istuimen leveyden säätömahdollisuuden ansiosta tuoli sopii usean kokoisille henkilölle. Salli venyttelytuen ei ole tarkoitus koskettaa selkää työskenneltäessä, vaan toimia tukena taukovenyttelyssä.

Salli satulatuolin ergonomiset säädöt

Salli Multiadjuster satulatuolin kallistusmekanismin avulla tuolin työskentelyasennon pystyy säätämään itselleen optimaaliseksi. Istuinta eteenpäin kallistamalla on mahdollista kurottaa ilman haitallista pyöreäselkäisyyttä. Useiden säätömahdollisuuksien vuoksi Multiadjuster satulatuolia suositellaan yhden henkilön käyttöön, jotta tuolin käyttöönotto olisi mahdollisimman nopeaa. Leveähkö Salli satulatuoli sopii niin naisten kuin miestenkin käyttöön. Hyvä takuu, nopea toimitus.

  • Istumakorkeus: 58-76 cm
  • Istuin: Leveähkö, säädettävä kaksiosainen
  • Paino: 11 Kg
  • Säädöt: Korkeus, istuinkaltevuus ja leveys
  • Runko: Salli Multiadjusterissa metallirunko
  • Ristikko: Metalliristikko 54 cm kromi
  • Pyörät: Pehmeäreunaiset pyörät koville lattioille
  • Verhoilu: Salli Multiadjusterin musta nahka
  • Takuu: Salli satulatuolin takuu 5 vuotta
  • Lisätiedot: Salli Multiadjuster satulatuoli venyttelytuki. Hyvät säädöt ja kaksiosainen istuin, lisävarusteena venyttelytuki musta nahka. Multiadjuster venyttelytuella hyvällä ergonomialla edullisesti toimistoon.

Salli Multiadjuster satulatuoli miehille sekä naisille

Salli Multiadjuster satulatuoli ammattikäyttöön ja kotiin, istuin mustaa nahkaa. Venyttelytuelisessa Multiadjusterissa on kaksiosainen istuin, jonka korkeussäätö toimii kaasujousella. Istuimessa on kallistuksen- ja leveyden säätö. Istumakorkeus kromatulla M-kaasujousella 580 - 760 mm. Salli Multiadjuster satulatuolissa on hyvät säädöt miehille ja naisille. Takuu 5 vuotta.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi ER100 Hyvä satulatuoli Ergonea Luxe - ergonomisen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: 698 /kpl alv 0%
Tuotenumero: SA111
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

25 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle venyttelytuki arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi venyttelytuki

Lataa venyttelytuki PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK