Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Teollisuus Jakkara Ergonea Works High ESD jakkaran hinta 197€

Katso muita Teollisuustuolit ja työjakkarat vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2023

Jakkara Ergonea Works High ESD on hyvä kotimainen työtuoli tuotantoympäristöön ja terveydenhuollon työympäristöihin. Teollisuus jakkaran ESD istuin on joustavaa hyvin kulutusta kestävää umpisolumuovia.

Ergonea Works High ESD säädettävä jakkara

Kotimainen teollisuus jakkara Ergonea Works High ESD on ammattikäyttöön suunniteltu työjakkara pyörillä. Mustalla joustavalla umpisolumuovilla verhoillun ESD istuimen korkeutta on helppo säätää sopivaksi haluttuun työasentoon. Ergonea Works Istuimen halkaisija on 35 cm. Pyöreä jakkara soveltuu hyvin tehtäviin, joissa ollaan lähellä työn kohdetta. Ergonea työjakkarat sopivat teollisuuden tarpeisiin. Istuimen vesi-, pöly- ja ilmatiivis umpisolumuovi materiaali on hyvin kulutusta kestävä, pestävä, helppo puhdistaa eikä se ime vettä. Se sopii vaativiinkin tuotantoympäristöihin.

  • Istumakorkeus: Lattiasta 48 - 68 cm säätö kaasujousella
  • Istuin: Joustavaa ESD-eristävää umpisolumuovia halkaisija 35 cm
  • Säädöt: Ergonominen korkeuden pikasäätö kaasujousella
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kirkas metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Sähköä johtavat ESD pyörät
  • Verhoilu: Kulutusta kestävä ja pitkäikäinen joustava umpisolumuovi
  • Takuu: 5 vuotta
  • Lisätiedot: Säädettävä korkea teollisuus jakkara vaativaan käyttöön.

Ergonea Works High ESD korkea jakkara pyörillä ja ESD suojalla

Työjakkara High ESD on korkea jakkara sähköstaattisella eristyksellä (ESD). Jakkarassa on ESD-eristävät istuin ja pyörät. Pienikin sähköstaattinen purkaus (Electrostatic discharge = ESD) voi aiheuttaa vahinkoa elektronisille komponenteille. Näiden vaurioiden välttämiseksi on hyvä huolehtia ESD-suojauksesta luomalla staattiselta sähköltä suojattu EPA-alue (ESD Protected Area), missä elektronisia komponentteja voidaan käsitellä turvallisesti. Ergonea Works Low ESD soveltuu käytettäväksi EPA alueella. Ergonean työjakkaraan on helppo istua.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi ER010 Teollisuustuoli Ergonea Hitsaajan jakkara työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
197
Tuotenumero: ERJESD020
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

1 ääni

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle teollisuus jakkara arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi teollisuus jakkara

Lataa teollisuus jakkara PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä