Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Teollisuus Jakkara Ergonea Works Low ESD Jakkaran hinta 162€

Katso muita Teollisuustuolit ja työjakkarat vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2023

Jakkara Ergonea Works Low ESD on hyvä kotimainen työtuoli tuotantoympäristöön ja terveydenhuollon työympäristöihin. Teollisuus jakkaran ESD istuin on joustavaa umpisolumuovia.

Ergonea Works Low ESD pieni säädettävä matala jakkara

Kotimainen teollisuus jakkara Ergonea Works Low ESD on ammattikäyttöön suunniteltu työjakkara pyörillä. Mustalla joustavalla umpisolumuovilla verhoillun ESD istuimen korkeutta on helppo säätää sopivaksi haluttuun työasentoon. Ergonea Works Istuimen halkaisija on 35 cm. Pyöreä jakkara soveltuu hyvin tehtäviin, joissa ollaan lähellä työn kohdetta. Ergonea työjakkarat sopivat teollisuuden tarpeisiin. Istuimen vesi-, pöly- ja ilmatiivis umpisolumuovi materiaali on hyvin kulutusta kestävä, pestävä, helppo puhdistaa eikä se ime vettä. Se sopii vaativiinkin tuotantoympäristöihin.

  • Istumakorkeus: Musta kaasujousi 35 - 47,5 cm
  • Istuin: Joustavaa ESD-eristävää umpisolumuovia halkaisija 35 cm
  • Säädöt: Ergonominen korkeuden pikasäätö kaasujousella
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kirkas pieni metalliristikko 52,8 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Sähköä johtavat ESD pyörät
  • Verhoilu: Kulutusta kestävä ja pitkäikäinen joustava umpisolumuovi
  • Takuu: 5 vuotta
  • Lisätiedot: Säädettävä teollisuus jakkara vaativaan käyttöön.

Ergonea Works Low ESD matala työjakkara pyörillä ja ESD suojalla

Työjakkara Low ESD on erikoismatala jakkara sähköstaattisella eristyksellä (ESD). Jakkarassa on ESD-eristävät istuin ja pyörät. Pienikin sähköstaattinen purkaus (Electrostatic discharge = ESD) voi aiheuttaa vahinkoa elektronisille komponenteille. Näiden vaurioiden välttämiseksi on hyvä huolehtia ESD-suojauksesta luomalla staattiselta sähköltä suojattu EPA-alue (ESD Protected Area), missä elektronisia komponentteja voidaan käsitellä turvallisesti. Ergonea Works Low ESD soveltuu käytettäväksi EPA alueella. Lisäksi matala jakkara on erittäin hyvä esimerkiksi valokuvaajille, asentajille ja jalkahoitajille. Ergonean työjakkaraan on helppo istua.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi ER010 Teollisuustuoli Ergonea Hitsaajan jakkara työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
162
Tuotenumero: ERJESD010
Toimitusaika: 1-2 viikkoa
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

2 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle teollisuus jakkara arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi teollisuus jakkara

Lataa teollisuus jakkara PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä