Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Toimistotuoli Ergonea Airex valkoinen työtuoli verkkoselkä hintaan 369€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Valkoinen työtuoli Ergonea Airex on laadukas ja hyvä toimistotuoli, nyt hinta tarjous verkkokaupassa. Tyylikäs - erikoisen kaunis verkkoselkäinen toimistotuoli konttorityöskentelyyn tai kotitoimistoon. Kestävä valkoinen työtuoli, jossa musta istuinkangas ja miellyttävä verkkoselkä. Valkoisessa toimistotuolissa on keinu, hyvät säädöt ja tehokas ergonomia. Sopii S - L kokoisille.

Valkoinen työtuoli ja ergonominen toimistotuoli Ergonea® Airex on tyylikäs työtuoli toimistokäyttöön. Ergonean monipuoliset säädöt sekä siro ulkonäkö vievät työergonomian aivan uudelle tasolle. Tämän musta - valkoisen työtuolin rakenne ja säädöt on kehitetty huippuunsa pienimpiä yksityiskohtia myöten. Airex työtuoli valkoinen on hyvännäköinen ja pirteän kontrastikas. Muodokas uusi tuoli on parhaimmillaan S - L kokoisten henkilöiden käytössä. Airexissa on useita ergonomisia säätöjä ja ne ovat helppokäyttöisempiä kuin tavallisissa työtuoleissa. Hengittävä verkkoselkänoja on miellyttävä työskennellessä ja selkänojassa on napakka, hyvin selälle muotoutuva tuki.

Valkoinen työtuoli järkevään hintaan

Ergonominen valkoinen työtuoli Ergonea Airex on suunniteltu ammattikäyttöön. Siitä kertovat kaikki nerokkaat yksityiskohdat sekä ominaisuudet, jotka tekevät Airex mallista suositun toimistotuolin. Ergonean suunnittelijat ovat huippuammattilaisia, joiden monen vuoden tutkimus ja työ istumatyön ergonomian parantamiseksi on tuonut uskomattoman hyviä tuloksia: Uuden Ergonea Airex toimistotuolin. Tämä kevyesti sekä äänettömästi rullaava siro verkkoselkänojallinen valkoinen toimistotuoli on hyvännäköinen ja monen mielestä paras työtuoli toimistoon. Airex toimistotuolin ergonomiset säädöt toimivat aina, haluatpa istua ryhdikkäästi tai keinua rennosti vaikkapa puhelintyöskentelyssä. Laadukas ja hyvä työtuoli selälle. Ergonea on paljon tavallista parempi työtuoli, mutta hinnaltaan hyvinkin kohtuullinen. Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, tuolin laatuun ja toimivuuteen voit aina luottaa. Airex toimistotuolissa on poikkeuksellisen hyvä hinta – laatu suhde ja lyhyt toimitusaika.

  • Istumakorkeus: Lattiasta 45 - 55 cm säätö kaasujousella
  • Istuin: Leveys 49 cm, syvyys 52 cm
  • Paino: 23 Kg
  • Säädöt: Korkeus, kallistus, ristiseläntuki, keinu
  • Runko: Valkoinen / musta, Synchro mekanismi
  • Ristikko: Valkoinen pyöräristikko 66 cm
  • Pyörät: Toimistotuolissa hyvin rullaavat 6 cm pyörät
  • Verhoilu: Musta kangas ja -verkkoselkänoja
  • Takuu: Hyvä toimistotuoli takuu 3 vuotta
  • Lisätiedot: Laadukas toimistotuoli työpaikalle, keinuva musta-valkoinen työtuoli edulliseen hintaan

Ergonea Airexissa on ainutlaatuinen istumamukavuus

Paras työtuoli selälle. Ergonea Airex on keskikokoinen musta - valkoinen toimistotuoli, jonka ergonomia on optimoitu S - L kokoisille henkilöille. Pehmustettu istuin on melko tasainen, joten se sopii niin kapea-, kuin leveälanteisillekin käyttäjille. Airexin verkkoselkänoja on aivan luxusta, napakka verkko myötäilee selkää ja istumatuntuma on uskomattoman hyvä. Kaareva noja taipuu selkänotkoon hyvin ja säädettävä ristiseläntuki antaa tuen koko nojan leveydeltä. Nyt myös ergonomialtaan paras työtuoli hinta tarjouksessa toimistoihin. Airex toimii parhaiten hoikkien ja normaalivartaloisten henkilöiden käytössä. Ergoneassa on ergonomiset säädöt, kevyt toimivuus ja erinomainen istumamukavuus. Katso työtuoleista video.

Ergonominen toimistotuoli Airex korkeuden säätö kaasujousella

Hyvä valkoinen työtuoli selälle paras laadukas ja ergonominen toimistotuoli Ergonea Airexin korkeuden säätö Ergonean istuimessa on puolipehmeä 6 cm paksu pehmuste, joka on paras toimistotyöskentelyssä. Laadukas ja ergonominen työtuoli Airexin istumakorkeutta voidaan säätää 10 cm oikealla olevasta vivusta. Istuimen korkeus lattiasta säätyy välillä 45 - 55 cm. Kaasujousessa on sentin - parin jousto, tämä pehmeys lisää istumamukavuutta ja työn sujuvuutta. Airex on suunniteltu alle 180 cm pitkille henkilöille, joille tuolin mitoitus on sopivin. Kun istumakorkeus on säädetty oikein, Ergonea on todella hyvä työtuoli selälle.

Toimistotuolin selkänojan kaltevuuden ergonomia ja keinumekanismi

Toimistotuoli verkkoselkänoja ja hyvä laadukas työtuoli valkoinen Ergonea Meshin ergonomisin kallistuksen säätö ja keinumekanismi paras työtuoli selälle Valkoisessa Ergonea Airex työtuolissa on käyttäjän painon mukaan säädettävä keinumekanismi. Ergonomia-asiantuntijat suosittavat työasennon vaihtamista useaan kertaan työpäivän aikana selän säästämiseksi. Tuolin vasemmalla puolella on lukitusvipu, jolla verkkoselkänoja voidaan lukita mihin asentoon tahansa. Nerokkaan rakenteen ja uuden Synchro mekanismin ansiosta Airex tuolissa on hyvä ergonominen keinu. Istuimen takareuna laskee keinuessa oikeassa suhteessa ja se tekee keinusta sekä koko toimistotuolista nautittavan. Laadukas työtuoli, jota voi käyttää koko ajan tällä ainutlaatuisella keinutoiminnolla. Tämä ominaisuus lisää suositeltua liikettä, sekä parantaa istumamukavuutta ja ergonomiaa työskentelyyn. Työssä todella tarpeellinen keinumekanismi. Valkoinen Airex on monien käyttäjien mielestä ergonomisin työtuoli hinta-luokassaan.

Valkoinen työtuoli Airexin ergonominen ristiseläntuki

Ergonomia valkoinen työtuoli ja ergonominen toimistotuoli Ergonea Airexin ristiseläntuki säätö paras työtuoli selälle Musta-valkoisessa Ergonea Airex työtuolissa on koko selkänojan levyinen ergonominen ristiseläntuki. Ergonean asiantuntijat ovat kehittäneet Airexiin hyvin selän muotoon mukautuvan ristiseläntuen, jossa on korkeuden säätö. Ristiseläntuki antaa maksimaalisen, tarkasti säädettävän tuen eri kokoisille tuolin käyttäjille. Airexin kaikki rakenteelliset ratkaisut tähtäävät aiempaa parempaan ergonomiaan, korkeampaan työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen. Oikein säädetty ristiseläntuki tukee koko alaselän ja pitää ryhdin hyvänä koko työpäivän. Läpikuultava kevyen näköinen tuki sopii verkkoselkänojaan. Valkoinen työtuoli Airex on suunniteltu henkilölle, jolla on korkeat ergonomia-vaatimukset.

Airex valkoisen toimistotuolin joustava selkänoja

Ergonomia valkoinen työtuoli ja ergonominen toimistotuoli Ergonea Airexin ristiseläntuki säätö tuoli on paras työtuoli selälle Ergonea Airexissa on työergonomian uusimmat ratkaisut myös selkänojassa. Hieman elastisen selkänojarungon ansiosta selkänoja joustaa sopivasti kun kurkotellaan sivuille. Tämä jousto parantaa työskentelymukavuutta tuolissa ja lisää työn sujuvuutta. Selkänojan yläosa joustaa käyttäjän selän liikkeiden mukaisesti. Tämän jouston myötä istumatuntuma tuolissa pysyy koko ajan erittäin hyvänä. Taitettu valkoinen väri selkänojassa on kevyt ja ylhäältä levenevä noja antaa tuolille modernia tyylikkyyttä.

Monipuoliset käsinojien säädöt parantavat tuolin toimivuutta

Paras työtuoli selälle laadukas Ergonea käsinojien säädöt lisäävät ergonomiaa on tyylikäs valkoinen työtuoli Airexin valkoisessa työtuolissa ovat monipuolisesti säädettävät käsinojat vakiona. Käsinojia voi säätää syvyyssuunnassa työntämällä eteen, tai taaksepäin. Ilman painiketta toimivat myös nojan kiertäminen vasemmalle tai oikealle. Käsinojan alla olevasta vapautusnapista säädetään käsinojien korkeutta. Valkoisten käsinojien hiukan eteen kallistetut varret ovat jämäkästi kiinni Synchro rungossa. Sopiviksi säädetyt käsinojat antavat hyvän tuen kyynärvarsille ja kallistuvat rungon mukana oikeassa kulmassa myös keinuessa.

Hyvä niskatuki kruunaa ergonomisen työtuolin

Hyvä laadukas valkoinen työtuoli Ergonea Airexin säädettävä ergonomia niskatuki ergonominen työtuoli on tyylikäs Ergonominen valkoinen toimistotuoli Ergonea Airexissa on vakiovarusteena säädettävä niskatuki. Kaarevaa nivellettyä tukea voi säätää korkeussuunnassa. Niskatuki on pehmustettu ja se on verhoiltu mustalla nahkalla. Nahka on näyttävä, helppohoitoinen ja hygieeninen materiaali, joten se toimii työtuolissa loistavasti. Tuen muotoilu on siro ja se sopii erinomaisesti Airex toimistotuolin kevyeen tyyliin. Jos niskatukea ei halua käyttää, sen voi nostaa kiinnikkeestä. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään kaikkia Ergoneaan kehitettyjä ominaisuuksia. Airex on hyvä työtuoli kehityksen kärjestä.

Hyvä työtuoli jossa on vakaa ristikko on paras

Hyvä valkoinen toimistotuoli paras Ergonea Airex 66 cm pyöräristikko ja 6 cm rullat eli pyörät keinuva tyylikäs työtuoli Airex on hyvä työtuoli, jonka toimivuuteen ja vakauteen on kiinnitetty paljon huomiota. Pyöräristikko on näyttävä valkoinen, ristikon halkaisija on 66 cm. Kestävä Synchro mekanismi ja valkoinen pyöräristikko yhdessä antavat Airex työtuolille arvokkaan ilmeen ja luxustuolin tyylin. Tämä musta - valkoinen väriyhdistelmä luo toimistoon modernia tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä työympäristössä. Ergonean pyöräristikko nousee keskeltä harjan muotoiseksi, joten kaasujousi on kiinni yläreunasta. Tällä savutetaan toimistotuoliin hyvä vakaus ja turvallisuus myös syvään keinuttaessa. Toinen merkitys on se, että ristikon sakaroiden kaltevuus optimoi pyöriin parhaan rullautuvuuden. Airex työtuolin pyörät ovat 6 cm korkeita mustareunaisia tuplapyöriä, isot pyörät rullaavat kuin unelma kovilla lattiapinnoilla. Kaasujousi on musta ja sen säätövara on 10 senttiä. Kaasujousessa on pieni jousto, joka myötäilee työskennellessä lisäten istumamukavuutta. Mustareunaiset pyörät ja musta kaasujousi valkoisessa ristikossa ovat näyttävä yhdistelmä korostaen Airex toimistotuolin upeaa ja modernia ulkonäköä.

Valkoisen toimistotuolin Ergonea Airex strategiset mitat ja takuu

Ergonominen valkoinen työtuoli on keinuva ja edullinen toimistotuoli Ergonea Airex mitat ja hyvä takuu

Ergonea Airex, tyylikäs valkoinen työtuoli on suunniteltu S - L kokoisille henkilöille. Tämä ergonominen toimistotuoli on parhaimmillaan alle 180 cm pitkien ihmisten käytössä ja painoraja on asetettu välille 50 - 95 kiloa. Kooltaan näissä mitoissa olevat henkilöt saavat valkoisesta Airex työtuolista parhaan ergonomisen hyödyn.
Ergonea® on luotettava tuoli, varma ja tyylikäs valinta työhön vuosiksi. Keinuvan Airex toimistotuolin takuu on 3 vuotta.

Parasta ergonomisen työtuolin ja satulatuolin vuorottelu

Laadukas valkoinen työtuoli keinumekanismilla ja paras satulatuoli sopivat hyvin työtuolipariksi. Työtuolikeskuksen edullisten Ergonea® satulatuolien mallisto on laajentunut. Valikoimassa on useita erivärisiä ja erimallisia tuoleja myös sähköpöytä käyttöön. Tutustu uuteen Ergonea Luxe satulatuoli malliin ja uusiin väreihin. Tämä yksiosainen kaunis tuoli sopii parhaiten naisten toimistotyöskentelyyn. Miehille on kehitetty kaksiosainen Ergonea Dual satulatuoli, jossa on hyvät säädöt. Tätä parasta työtuolia valmistetaan myös ESD versiona. Ergonomisin malli naisille ja miehille on Ergonea Dual satulatuoli selkänojalla, siinä on paras tuki ristiselälle ja erinomainen istumamukavuus. Dual Gym on työfysioterapeuttien suosittama tuoli pitkään yhtäjaksoiseen istumatyöhön. Kahden tuolin vuorottelukäyttöä työssä kannattaa harkita. Työtuolien vaihto lisää istuma-asentojen vaihtelevuutta ja se parantaa työhyvinvointia entisestään. Airex on laadukas, tyylikäs ja hyvä työtuoli selälle, monen mielestä paras valkoinen toimistotuoli hintaluokassaan.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi AE401 Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
369 / kpl
Tuotenumero: AX101W
Toimitusaika: yli 2 kuukautta
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

30 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli

Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet