Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen toimistotuoli työtuolin hinta 425€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Ergonominen työtuoli Ergonea Mesh on laadukas ja hyvä toimistotuoli, saatavilla verkkokaupasta edulliseen hintaan. Tyylikäs verkkoselkäinen työtuoli toimistotyöhön. Kaunis muotoilu. Toimistotuolissa on useita värivaihtoehtoja, monipuoliset säädöt ja hyvä ergonomia. Ergonea Mesh on ergonominen verkkoselkäinen työtuoli keinumekanismilla toimistoon tai kotiin.

Hyvä työtuoli selälle uutta kevyttä tyyliä

Ergonominen toimistotuoli, hyvä työtuoli. Ergonea® Mesh on tyylikäs työtuoli vaativaan käyttöön. Ergonean monipuoliset säädöt sekä linjakas ulkonäkö vievät työergonomian uudelle tasolle. Mesh työtuolin rakenne ja säädöt on suunniteltu käyttäjää ajatellen. Tuolissa on kestävä metallirunko, sekä siro ja tyylikäs ulkonäkö. Paljon yksityiskohtaisia säätöjä, jotka ovat laajempia kuin tavallisissa työtuoleissa. Hengittävä verkkoselkä on miellyttävä työskennellessä ja verkkoselkänojassa on napakka, ergonomisesti selälle muotoutuva tuki. Myös istuin on säädettävissä jokaiselle käyttäjälle optimaaliseen istumamukavuuteen. Viisi upeaa väriä heti toimitukseen.

Ergonominen työtuoli järkevään hintaan

Ergonominen työtuoli Ergonea Mesh on suunniteltu ammattikäyttöön. Siitä kertovat kaikki nerokkaat yksityiskohdat sekä ominaisuudet, jotka tekevät juuri Mesh mallista ylivoimaisesti suosituimman toimistotuolin. Ergonean suunnittelijat ovat huippuammattilaisia, joiden monen vuoden tutkimus ja työ istumatyön ergonomian parantamiseksi on tuonut uskomattoman hyviä tuloksia: Uuden Ergonea Mesh työtuolin. Tämä kevyesti rullaava siro verkkoselkänoja toimistotuoli on hyvännäköinen ja myös teknisten ominaisuuksiensa ansiosta paras työtuoli toimistoon. Mesh konttorituolin huippuunsa kehitetyt ja ergonomiset säädöt toimivat aina, haluatpa istua ryhdikkäästi tai keinua rennosti vaikkapa puhelintyöskentelyssä. Laadukas, hyvä työtuoli selälle. Ergonea on paljon tavallista parempi verkkoselkäinen työtuoli, mutta hinnaltaan hyvinkin kohtuullinen. Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun voit aina luottaa. Mesh tuolissa on poikkeuksellisen hyvä hinta – laatu suhde ja lyhyt toimitusaika.

 • Istumakorkeus: Lattiasta 45 - 55 cm säätö kaasujousella
 • Istuin: Leveys 51 cm, säädettävä syvyys 48 - 55 cm
 • Paino: 25 Kg
 • Säädöt: Korkeus, syvyys, kallistus, ristiseläntuki, niskatuki
 • Runko: Erikoiskevytmetallia ja alumiinia, Synchro mekanismi
 • Ristikko: Kiiltävä vakaa alumiiniristikko 66 cm
 • Pyörät: Toimistotuolissa hyvin rullaavat 65 mm pyörät
 • Verhoilu: Kangas musta, harmaa, punainen, sininen ja vihreä
 • Takuu: Hyvä toimistotuoli takuu 3 vuotta
 • Lisätiedot: Laadukas ja hyvä työtuoli työpaikalle ja kotiin. Uusi Synchro keinumekanismi takaa varman toimivuuden ja parhaan ergonomian. Keinuva tyylikäs työtuoli hinta tarjouksessa

Hyvä työtuoli selälle. Istuimen väri on vaihdettavissa

 • Verkkoselkäisen Ergonea Full Mesh työtuolin vaihdettava musta istuinpäällinenErgonea työtuoli musta
 • Verkkoselkäisen Ergonea Full Mesh verkkotyötuolin vaihdettava punainen istuinpäällinenErgonea työtuoli punainen
 • Edullisen Ergonea Full Mesh verkkotuolin vaihdettava sininen istuinpäällinenErgonea työtuoli sininen
 • Hyvän Ergonea Full Mesh verkkotyötuolin vaihdettava vihreä istuinpäällinenErgonea työtuoli vihreä
 • Ergonomisen Ergonea Full Mesh Verkkotuolin vaihdettava harmaa istuinpäällinenErgonea työtuoli harmaa

Ergonea® Mesh toimistotuolin suosituin väri on aina tyylikäs musta. Uutuutena Ergonea tuo työtuoleihin pirteän kaksivärisyyden, joka antaa oivallisen mahdollisuuden säväyttää toimiston värimaailmaa. Mesh on keinuva laadukas työtuoli, jonka istuimeen voidaan vaihtaa istuinpäällinen. Valittavissa ovat värit punainen, sininen, vihreä tai harmaa. Istuinpäällisessä on pitävä tarrakiinnitys ja hyvä sopivuus, joten kankaan vaihtaminen on helppoa. Istuinpäällinen on kestävää polyesteriä, siksi se on myös pestävissä noin neljässäkymmenessä asteessa. Läpikuultava verkkoselkänoja mukautuu automaattisesti toimiston sävyihin ja kokonaisuudesta tulee kevyt ja tyylikäs. Nyt erikoisen edulliseen hintaan työtuoli hinta tarjouksesta. Ergonominen, tyylikäs ja hyvä työtuoli kotiin ja pirtsakkailla väreillä moneen toimistoon. Erikseen tilattuina irtopäälliset löytyvät Tuoli- ja Kalustetarvikkeet sivulta.
Tyylikäs ja hyvän näköinen, Ergoneassa yhdistyvät taide ja ergonomia.

Ergonea Mesh istumamukavuus on räätälöity juuri sinulle - hyvä verkkoselkäinen työtuoli kotiin ja toimistoon

Paras verkkoselkäinen työtuoli selälle. Ergonea Mesh on keskikokoinen toimistotuoli, jonka ergonomiset säädöt on optimoitu S - XL kokoisille henkilöille. Pehmustettu istuin on melko tasainen, joten se sopii niin kapea-, kuin leveälanteisillekin käyttäjille. Meshin verkkoselkänoja on aivan luxusta, napakka verkko myötäilee selkää ja istumatuntuma on uskomattoman hyvä. Laadukkaan selkänojan kehyksen ja verkkokankaan yhteistoimivuus on Ergoneassa vertaansa vailla. Paras työtuoli hinta tarjouksessa. Mesh toimii niin hoikan, kuin pyöreähkönkin henkilön käytössä täydellisesti. Ergoneassa on jokaiselle sopivat huippusäädöt, kevyt toimivuus ja erinomainen istumamukavuus. Katso työtuoleista video.

Ergonominen työtuoli Mesh korkeuden säätö kaasujousella

Ergonomisen Ergonea Mesh työtuolin korkeuden säätö Ergonean istuimessa on puolipehmeä 6 cm paksu pehmuste, joka on toimistotyöskentelyssä paras. Laadukas ja ergonominen työtuoli Meshin istumakorkeutta voidaan säätää 10 cm oikealla olevasta vivusta. Istuimen korkeus lattiasta säätyy välillä 45 - 55 cm. Kaasujousessa on sentin - parin jousto, tämä pehmeys lisää istumamukavuutta ja työn sujuvuutta. Mesh on suunniteltu alle 185 cm pitkille henkilöille, joille tuolin mitoitus on sopivin. Ergonea on hyvä työtuoli selälle - sopii kotiin ja toimistoon. No onko Mesh maailman paras työtuoli? Ehkei aivan paras, mutta mielestämme maailman paras työtuoli verkkoselkänojalla.

Toimistotuolin selkänojan kaltevuuden ergonomia ja keinumekanismi

Säädettävän verkkoselkäisen työtuolin Ergonea Meshin kallistuksen säätö ja keinumekanismi Keinuvassa Ergonea Mesh työtuolissa on käyttäjän painon mukaan säädettävä monipuolinen keinumekanismi. Toimistotuolissa on istuimen etupuolella vipu, jolla säädetään selkänojan keinua pystystä kolmeen eri syvyysasentoon. Ergonomia-asiantuntijat suosittavat työasennon vaihtamista useaan kertaan työpäivän aikana selän säästämiseksi. Tuolin vasemmalla puolella on lukitusvipu, jolla verkkoselkänoja voidaan lukita mihin asentoon tahansa. Kuvan + - kammesta pyöritetään keinumekanismin jouseen sopiva jousivoima. Nerokkaan rakenteen ja uuden Synchro mekanismin ansiosta Mesh tuolissa on täydellinen ergonominen keinu. Istuimen takareuna laskee myös oikeassa suhteessa ja se tekee keinusta sekä koko toimistotuolista nautittavan. Laadukas työtuoli, jota voi käyttää koko ajan tällä ainutlaatuisella keinutoiminnolla ja 1 - 3 syvyydenrajoittimella. Nämä erikoisominaisuudet lisäävät suositeltua liikettä, sekä parantavat istumamukavuutta ja ergonomiaa työskentelyyn. Työssä todella tarpeellinen keinumekanismi. Mesh on monien käyttäjien mielestä ergonomisin verkkoselkäinen työtuoli hinta-luokassaan.

Ergonominen ristiseläntuki jossa monipuoliset säädöt

Verkkoselkäinen Ergonea Mesh työtuoli on säädettävän ristiseläntuen ansiosta paras työtuoli selälle Ergonea Mesh työtuolissa on perhosen muotoinen ergonominen ristiseläntuki. Kun kysymyksessä on verkkoselkäinen työtuoli / konttorituoli, se asettaa ristiseläntuelle omat ergonomia-vaatimuksensa. Ergonean asiantuntijat ovat ratkaisseet asian tekemällä Meshiin hyvin selän muotoon mukautuvan leveän ristiseläntuen. Tuessa ovat hyvät säätövarat sekä pysty- että syvyyssuuntaan. Meshin ristiseläntuki antaa maksimaalisen, tarkasti säädettävän tuen niin hoikille kuin pyöreähköillekin tuolin käyttäjille. Ergonean kaikki ratkaisut tuolin rakenteeseen tähtäävät parempaan ergonomiaan, korkeampaan työhyvinvointiin ja työssä jaksamiseen.

Verkkoselkäinen työtuoli Ergoneassa ainutlaatuinen selkänojan ergonomia-säätö

Ergonea Mesh työtuolin selkänojan syvyyssuunnan säätö nupit ovat molemmilla puolilla selkänojaa Ergonominen verkkoselkäinen työtuoli Ergonea Meshin verkkoselkänojassa on ainutlaatuinen ergonomia-säätö. Selkänojan alaosan voi syvyyssuunnassa säätää sopivaksi selän notkoon. Tämä säätö yhdessä istuinsyyvyyden- ja ristiseläntuen säädön kanssa tekee Mesh tuolista muita paremman. Säätönupit ovat selkänojan molemmilla puolilla, tämä mahdollistaa verkkoselkänojan säätämisen vaikka vaan toiselta puolelta. Toispuoleinen Ergonomia-säätö on suuri etu silloin, jos työtehtävässä tarvitaan selän toiselle puolelle suurempi tuki. Säätö toimii myös, jos tuolin käyttäjä ei pysty istumaan suorassa. Ergonominen työtuoli, Meshin rakenteen ja toimivuuden uusiksi ajatteleminen on tuonut ennennäkemättömiä ergonomisia ominaisuuksia, joista kaikki Mesh tuolin käyttäjät pääsevät nauttimaan. Palaute on ollut ylistävää niin ergonomia-asiantuntijoilta, kuin tuolin käyttäjiltäkin. Hyvä työtuoli selälle ja käyttäjien mielestä ergonomisin verkkoselkäinen työtuoli tässä hintaluokassa.

Istuimen syvyyden säätö tärkeä toimistotuolissa

Ergonea Mesh työtuolin istuin syvyyden säätö Hyvä toimistotuoli on varustettu istuimen syvyyden säädöllä. Olemme eri kokoisia, kaikki kuitenkin haluaisivat istua samanlaisessa tyylikkäässä toimistotuolissa. Toimiston tuolit on mahdollista pitää ergonomisina ja saman näköisinä, jos työtuolissa on täydelliset säädöt. Erittäin tärkeä ominaisuus tuolissa on istuimen syvyyden säätö. Mesh konttorituolissa eri pituiset henkilöt voivat säätää istuimen syvyyden juuri itselleen sopivaksi. Oikealla säädöllä on myönteistä vaikutusta alavartalon toimintaan, selän rasittumiseen sekä jalkojen verenkiertoon. Ergonea Meshin istuinta voidaan syvyyssäätää 7 cm välillä 48 - 55 cm, istuin sopii alle 185 senttisille.

Monipuoliset käsinojien säädöt parantavat tuolin toimivuutta

Ergonomisen Ergonea Mesh työtuolin monipuoliset käsinojien säädöt Ergonea työtuolissa ovat monipuolisesti säädettävät käsinojat vakiona. Käsinojia voi säätää syvyyssuunnassa työntämällä eteen, tai taaksepäin. Ilman painiketta toimii myös nojan kiertäminen vasemmalle tai oikealle. Käsinojan alla olevasta vapautusnapista säädetään käsinojien korkeutta. Nojien hiukan eteen kallistetut varret ovat jämäkästi kiinni alumiinisessa Synchro rungossa. Sopiviksi säädetyt käsinojat antavat hyvän tuen kyynärvarsille ja kallistuvat rungon mukana oikeassa kulmassa myös keinuessa.

Ergonominen niskatuki kruunaa hyvän työtuolin

Ergonea Mesh työtuolin säädettävä ergonominen niskatuki Ergonominen työtuoli Ergonea Meshissä on vakiovarusteena säädettävä niskatuki. Kaarevaa tukea voi säätää korkeus- ja syvyyssuunnassa. Niskatuki on pehmustettu ja se on verhoiltu mustalla nahkalla. Nahka on näyttävä, helppohoitoinen ja hygieeninen materiaali, joten se toimii konttorituolissa loistavasti. Tuen muotoilu on siro ja se sopii erinomaisesti Mesh toimistotuolin tyyliin. Jos niskatukea ei halua käyttää, sen voi nostaa kiinnikkeestä. Suosittelemme kuitenkin hyödyntämään kaikkia Ergoneaan kehitettyjä ominaisuuksia. Hyvä työtuoli selälle, suoraan kehityksen kärjestä.

Uusi istumamukavuuden mullistava Ergonea® Synchro keinumekanismi

Ergonea Mesh työtuolin synchro keinumekanismi Ergonominen verkkoselkäinen työtuoli Meshissä on aivan uusi Synchro keinumekanismi, joka parantaa merkittävästi istumatyön ergonomiaa. Synchro on myös hyvännäköinen, joten tuolissa yhdistyvät tyylikäs tekniikka ja edelläkävijän ergonomia. Keinussa verkkoselkänojan kallistuessa 25 astetta, istuin kallistuukin vain 7 astetta. Tämä avaa alavartalon veren kierron vapaaksi, vähentäen huomattavasti istumatyön rasituksia. Selässä nikamapaineet vähenevät ja nämä yhdessä saavat koko kropan voimaan paremmin. Mesh tuolia käyttävät pysyvät koko työpäivän virkeämpinä ja nauttivat istumatyöstä enemmän. Laadukas työtuoli Ergonea® on edelläkävijä työpaikan tuolien kehittäjänä, nämä saavutukset auttavat työssäjaksamisessa ja pidentävät työuria. Mesh toimistotuolin uudet nerokkaat keksinnöt inspiroivat työpaikkoja, joissa pidetään huolta työntekijöiden terveydestä ja työhyvinvoinnista. Hyvä työtuoli selälle. Ergonea Mesh on hintaluokassaan monen mielestä paras työtuoli toimistoon ja kotiin.

Hyvä verkkoselkäinen työtuoli jossa on vakaa ristikko ja isot pyörät on paras

Ergonea Mesh työtuolissa on 66 cm ristikko ja 65 mm rullaavat pyörät Ergonea on hyvä työtuoli, jonka toimivuuteen ja vakauteen on kiinnitetty paljon huomiota. Pyöräristikko on näyttävää kiiltävää alumiinia, ristikon halkaisija on 66 cm. Alumiininen Synchro mekanismi ja pyöräristikko yhdessä antavat Mesh työtuolille arvokkaan ilmeen ja luxustuolin tyylin. Tämä luo toimistoon modernia tunnelmaa ja lisää viihtyisyyttä työympäristössä. Ergonean pyöräristikko nousee keskeltä harjan muotoiseksi, joten kaasujousi on kiinni yläreunasta. Tällä savutetaan konttorituoliin hyvä vakaus ja turvallisuus myös syvään keinuttaessa. Toinen merkitys on se, että ristikon sakaroiden kaltevuus optimoi pyöriin parhaan rullautuvuuden. Mesh työtuolin pyörät ovat 65 mm korkeita tuplapyöriä, isot pyörät rullaavat kuin unelma kovilla lattiapinnoilla. Kaasujousi on musta ja sen säätövara on 10 senttiä. Kaasujousessa on pieni jousto, joka myötäilee työskennellessä lisäten istumamukavuutta. Mustat pyörät ja musta kaasujousi kiiltävässä alumiiniristikossa ovat näyttävä yhdistelmä korostaen Mesh toimistotuolin upeaa ja modernia ulkonäköä. Kokonaisuutena tyylikäs työtuoli.

Paras työtuoli Ergonea Meshin strategiset mitat ja takuu

Verkkoselkäisen Ergonea Mesh työtuolin mitat

Ergonea Mesh, tyylikäs verkkoselkäinen työtuoli on suunniteltu S - XL kokoisille henkilöille. Tämä ergonominen toimistotuoli on parhaimmillaan alle 185 cm pitkien ihmisten käytössä ja painoraja on asetettu välille 50 - 110 kiloa. Kooltaan näissä raameissa olevat henkilöt saavat Mesh työtuolista parhaan ergonomisen hyödyn.
Ergonea® on luotettava tuoli, järkevä ja varma valinta työhön vuosiksi. Keinuvan Mesh toimistotuolin takuu on 3 vuotta.

Miten löydän itselleni sopivan hyvän työtuolin netistä?

Kun haet itsellesi hyvää verkkoselkäistä työtuolia verkkokaupasta, tärkeimmät kriteerit ovat tietenkin mitat. Kuvien koko voi vaihdella eikä nettisivuilla kerro tuolin oikeaa luonnollista kokoa. Valitse sellainen tuoli jossa on tarkoin mittaviivoin kerrottu tuolin tärkeimmät mitat. Mitat antavat varmuuden istuimen oikeasta koosta. Tärkeä on myös painoraja, kaikki tehtaat eivät ilmoita tuoleilleen mitään painosuositushaarukkaa, joten aika vaikea siitä on sopivuutta päätellä. Kuvista voi kyllä hahmottaa pehmusteiden paksuuden. Toimistotyyppiseen työskentelyyn parhaiten sopivat puolipehmeät toimistotuolit. Hyvin muhkea pehmuste ei anna parasta ergonomiaa työskentelyyn ja kovassa taas ei ole mukavaa istua pitkiä työpäiviä. Ergonomiset säädöt ovat myös avainasemassa hyvää työtuolia valitessa. Mitä yksityiskohtaisemmat säädöt, sen varmemmin saat itsellesi parhaimman mahdollisen tuolin. Hyvä työtuoli on ergonomia-investointi vuosiksi eteenpäin, joten itseä ei kannata vähätellä terveysasioissa.

Hyvä työtuoli selälle hinta ja verkkoselkänoja

Taas tullaan niihin kriteereihin että halvin satasen tuoli ei välttämättä ole paras, mutta onko järkeä maksaa esim. kolmea tonnia jostain valmistajan nimestä? mPosition maksaa pari tuhatta, mutta se onkin työpöytineen jo täydellinen työasema. Kriittisiltä tuolien käyttäjiltä saadun palautteen mukaan tyytyväisimpiä istumatyötätekeviä ovat 300 - 700 €:n tuoleissa istuvat. Niiden ergonomia on kehittynyttä ja ne sopivat vielä hyvin monen budjettiin. Suurin osa Suomalaisista löytää hyvän työtuolin juuri tuosta hintaryhmästä ja he pitävätkin noin viidensadan investointia ihan kohtuullisena. Verkkoselkänoja. Verkkoselkänojallinen työtuoli on noussut suosituksi hengittävyytensä ansiosta. Selkähän ei tarvitse pehmustetta samalla tavalla, kuin peppu. Verkkoselkä antaa tuolille myös siromman ulkonäön ja kevyemmän / modernimman tyylin. Ergonea Mesh on hyvä työtuoli kotiin ja toimistoon, edullinen hinta ja nopea toimitus.

Parasta ergonomisen työtuolin ja satulatuolin vuorottelu

Laadukas, sekä ergonominen työtuoli keinumekanismilla ja paras satulatuoli sopivat hyvin työtuolipariksi. Työtuolikeskuksen edullisten Ergonea® satulatuolien mallisto on laajentunut. Valikoimassa on useita erivärisiä ja erimallisia tuoleja myös sähköpöytä käyttöön. Tutustu uuteen Ergonea Luxe satulatuoli malliin ja uusiin väreihin. Tämä yksiosainen kaunis tuoli sopii parhaiten naisten toimistotyöskentelyyn. Miehille on kehitetty kaksiosainen Ergonea Dual satulatuoli, jossa on hyvät säädöt. Tätä parasta työtuolia valmistetaan myös ESD versiona. Ergonomisin malli naisille ja miehille on Ergonea Dual satulatuoli selkänojalla, siinä on paras tuki ristiselälle ja erinomainen istumamukavuus. Dual Gym on työfysioterapeuttien suosittama tuoli pitkään yhtäjaksoiseen istumatyöhön. Kahden tuolin vuorottelukäyttöä työssä kannattaa myös harkita. Työtuolien vaihto lisää istuma-asentojen vaihtelevuutta ja se parantaa työhyvinvointia entisestään. Mesh on laadukas, tyylikäs ja hyvä työtuoli selälle, kenties paras toimistotuoli hintaluokassaan.

Hinta: alv 0% | 24%
425 / kpl
Tuotenumero: AE401
Toimitusaika: 2-3 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:
197 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli

Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet