Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Työtuoli KAB K1 L toimistotuoli Premium hyvä tietokonetuoli hinta 1099€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Paras työtuoli ja erinomainen tietokonetuoli 24/7 käyttöön on Kab Seating K1 Premium. Tämä tietokonetuoli on kestävä ja siinä on erikoisen hyvä istua. Hyvä, tai paras työtuoli keskikokoisille vaativaan käyttöön. Toimistotuolissa useita värejä.

Hyvä työtuoli ja tietokonetuoli Kab K1 Premium L on suunniteltu vaativaan 24/7 käyttöön, siksi se toimiikin vuosia ja jopa vuosikymmeniä hyvin erilaisissa toimistoissa ja työpisteissä. Kab L työtuolin runko on vahvaa terästä ja verhous miellyttävää mustaa Storm kangasta. Laajat säädöt, uusi K1 Premium työtuoli sopii hoikille ja keskikokoisille käyttäjille. Kokosuositus S - L, pituus alle 175 cm ja painosuositus välille 50 - 120 kiloa. Kab tietokonetuolissa on istumista sivusta hyvin tukeva muotoilu ja selkänojan sivulle nostettavat käsinojat. Säädettävä istuin on puolipehmeä ja mukava, myös niskatuessa on hyvät säädöt. Ergonomisessa K1 työtuolissa on toimistokäytössä pitkä kuuden vuoden takuu.

Kab on työtuoli, tietokonetuoli, toimistotuoli...

Hyvällä työtuolilla on monta nimeä ja työnkuvaa. Kab Seating on maailmalla korkealle arvostettu nimi, kun puhutaan laadukkaista ja ergonomisista työtuoleista. K1 Premiumia käytetään hyvin monenlaisissa työpisteissä juuri ergonomiansa ja monikäyttöisyytensä ansiosta. Englantilainen Kab on hyvä konttorituoli eli tietokonetuoli toimistoon ja hyvä työtuoli muihinkin kestävyyttä vaativiin työpisteisiin. Toimivuuden takaavat riittävät säädöt, niiden lukitukset, hyvä keinu, istuimen sekä selkänojan ergonominen muotoilu, ilmatäytteinen portaattomasti säädettävä ristiselän tuki, istuimen syvyyden- ja korkeuden säätö, jne. Kab Premium L on ergonomiansa ansiosta erinomainen valinta keskikokoiselle henkilölle. Istumamukavuudestaan kuuluisa K1 on käyttäjien keskuudessa todella pidetty ja korkealle arvostettu toimistotuoli. Sopii työhön ja kotiin.

 • Istumakorkeus: Säädettävä 46-56 cm Kab kaasujousella
 • Istuin: Leveys 49 cm, syvyys 43-48 cm
 • Paino: 30 Kg
 • Säädöt: Istuinsyvyys, ristiseläntuki, selkänoja, niskatuki, keinu
 • Runko: Jämäkkä teräsrunko, Synchro mekanismi
 • Ristikko: Musta vakaa alumiiniristikko 70 cm
 • Pyörät: Tietokonetuolissa Kab Seating tuplapyörät 50 mm
 • Verhoilu: Kangas, nahka, tai yhdistelmä, ergonominen työtuoli
 • Takuu: Takuu 5 vuotta 8/5 käytössä, 24/7 käytössä 2 vuotta
 • Lisätiedot: Hyvä työtuoli erittäin vaativaan käyttöön, käyttäjän painosuositus 50 - 120 kiloa. Paras työtuoli ergonomia.

 • Ergonominen eli paras työtuoli musta ja hyvä toimistotuoli musta tarjous hintaan, edullinen työtuoli Kab Seating K1 Premium on ergonominen tietokonetuoli musta Storm kangas, paras ergonomia ja edullinen hinta
  Musta Storm kangas
 • Ergonominen työtuoli punainen sekä hyvä toimistotuoli punainen tarjous hintaan, hyvä ergonominen työtuoli Kab Seating K1 Premium tietokonetuoli punainen kangas, paras ergonomia ja hyvä tarjous hinta
  Punainen kangas
 • Paras työtuoli tummanpunainen KAB K1 Premium tietokonetuoli eli toimistotuoli tummanpunainen kangas, paras hinta tarjous hyvä työtuoli edullisesti
  Tummanpunainen kangas
 • Paras työtuoli KAB K1 Premium tietokonetuoli vaaleansininen kangas
  Vaaleansininen kangas
 • Ergonominen työtuoli sininen ja hyvä valvomotuoli Kab Seating K1 Premium tietokonetuoli sininen kangas edullisesti, paras hinta tarjous ja paras työtuoli hyvällä ergonomialla, työtuoli sininen
  Sininen kangas
 • Paras työtuoli KAB K1 Premium tietokonetuoli tummansininen kangas
  Tummansininen kangas
 • Ergonominen työtuoli vihreä edulliseen hintaan, ergonominen toimistotuoli Kab Seating K1 Premium tietokonetuoli vihreä kangas halpaan hintaan, ergonominen työtuoli vihreä paras ergonomia ja paras tarjous työtuoli
  Vihreä kangas
 • Ergonominen työtuoli / toimistotuoli violetti eli lila edulliseen hintaan, paras työtuoli tarjous ja hinta toimistotuolista Kab Seating K1 Premium tietokonetuoli violetti kangas, edullinen hinta työtuoli tarjous toimistoon
  Violetti kangas

Paras työtuoli Kab Seating Premiumin ergonomiset ominaisuudet

Ergonomisessa Kab Seating työtuolissa eli toimistotuolissa on kestävä teräsrunko. Uudessa K1 Premium L työtuolissa on myös laaja käyttäjän painosuositus 50 – 120 kiloa. Hyvä tietokonetuoli sopii parhaiten pienehköille ja keskikokoisille naisille sekä miehille, selkänojan korkeus on 54 cm. Käsinojat on kiinnitetty selkänojaan, joten tuolilla pääsee tarvittaessa hyvin lähelle työpöytää. Kab työtuolin eli toimistotuolin korkeussäädettävät käsinojat ovat nostettavissa selkänojan sivuille. Istuimen keinussa on pikasäätö käyttäjän painon mukaan, sekä lukitus. Tuolissa on hyvä muhkea istuin ja sivuiltakin hyvin tukea antavat puolipehmeät pehmusteet. Istuinta voi korkeussäätää edestä 0 - 7 astetta ja syvyyssäätöä on viisi senttiä. Tietokonetuoliin on valittavissa hyvä miellyttävä kangas, ylellinen nahkaverhous, tai molemmat.
Pitkän yhtäjaksoisen istumisen rasituksesta selälle ja koko kropalle puhutaan paljon, eikä suotta. Ihmisen terveydestä ja työssä jaksamisesta on kuitenkin kysymys. Premium L hyvässä työtuolissa on ergonomia harkittu tarkkaan ja sen toteutus tehty korkeimmalla mahdollisella tavalla.

Työtuoli KAB K1

Premium L on erinomaisen ergonominen toimistotuoli, sekä hyvä tietokonetuoli keskikokoisille henkilöille vaativiin työpisteisiin. Tietokonetuolista löytyvät kaikki tarvittavat ergonomiset säädöt, hyvä keinu ja tuolissa on erinomaisen hyvä istua ryhdikkäästi. Näppärän kokonsa ja ergonomiansa ansiosta K1 Premium on suosittu hyvä työtuoli toimistoissa, osaltaan se ylläpitää tehokkaasti työvireyttä ja työhyvinvointia. Tyylikkäänä tietokonetuolina se lisää työpaikan viihtyisyyttä ja ergonomisuudellaan parantaa työilmapiiriä sekä työn sujuvuutta.

Uuden 24/7 toimistotuolin hyvät ja kestävät verhousvaihtoehdot

Kab Seating on aloittanut tuolien kehityksen työkonetuoleista ja ajoneuvotuoleista, eli raskaasta kalustosta. Niitä järeitä työtuoleja versioimalla on kehitetty työpaikoille sivustomme lujat, sekä ergonomiset tietokonetuolit jatkuvaan kovaan käyttöön. Kestävä runko ja mekanismi ovat tietenkin hyvän työtuolin perusta, mutta tärkeä osa kokonaisuutta on myös istuinverhous. Työtuolit joutuvat koville monissa työpisteissä ja sellaiseen Kab on varautunut. Kab Seating tuoleissa on monta kertaa lujemmat kankaat tavallisten toimistotuolien kankaisiin verrattuna. Samoin nahka on kuosissaan pysyvää ja värinsä pitävää kestävää nahkaa. Premium K1 L ja muutkin Kabit ovat työtä pelkäämättömiä hyviä tietokonetuoleja.

Storm kangasväri KAB Storm on vakiokangas kaikissa KABin työtuoleissa ja tietokonetuoleissa
KAB musta nahkaväri KAB Leather on vakio musta nahka kaikissa KABin työtuoleissa ja toimistotuoleissa
Xtreme kangasvärit KAB tietokonetuoleille, toimitusaika 8 viikkoa:Xtreme kangasvärit KAB tietokonetuolille
KAB nahkavärit työtuoleille, toimitusaika 8 viikkoa:KAB nahkavärit työtuoleille

Ergonominen työtuoli nahka tai kangas - hyvä värivalikoima

Ergonominen työtuoli nahka, kangas, tai niiden yhdistelmä. Kab Seating Premium toimistotuolin eli tietokonetuolin vakioväri on musta Storm kangas. Valkoisella hiukan taitettu musta kangas on tyylikäs, se sopii moneen työpisteeseen ja sisustukseen. Työtuolin Storm kankaassa on 55 % nylonia, 27 % viskoosia ja 18 % villaa. Storm on erittäin hyvä ja miellyttävä kangas, jonka hankauksen kesto on huikea 200 000 Martindalea. Värejä tähän hyvään toimistotuoliin löytyy lisäksi kahdeksan muuta Xtreme kankaista. Nahkavärejä on kahdeksan ja ne ovat helppohoitoista ja kestävää aitoa nahkaa. K1 Premium työtuolissa verhoukseen on mahdollista yhdistää myös kangasta ja nahkaa. Yhdistämisellä luodaan ilmeeltään aivan uusi ja persoonallinen tietokonetuoli. Tutustu kaksiväriseen esimerkkiin isommassa K4 Premium työtuolissa.

Huom! Ilmoita tilauksen yhdeydessä kankaan tai nahan väri kassalla "Jätä viesti tilauksen käsittelijälle"-kentässä. Kerro meille väritaulukossa oleva värikoodi.

Katso KAB Seatingin video koko työtuolien mallistosta

Parasta Kab K1 Premium tietokonetuolissa on ergonominen etumatka

Kab Seating ergonominen ja hyvä työtuoli eli tietokonetuoli, K1 L on ominaisuuksiltaan kehityksen kärkeä. Toimistotuolin ergonomia ja istumamukavuus ovat aivan omalla tasollaan ja tuoli myös kestää. Tarkka teräksinen istuinmekanismi on lukittavissa, sillä on laaja toimivuusalue välillä 50 – 120 kiloa. Hyvä mekanismi on keskikokoisille reilusti ylimitoitettu, joten varmasti kestää. Istuintyynyn korkeussäätö on 0 - 7 astetta. Istuimen korkeussäätö vakiokaasujousella on välillä 46 – 56 cm. Kab Seating L istuin on leveydeltään 49 cm ja käsinojien ulkoleveys 59 cm, istumasyvyys on säädettävissä 43 - 48 cm. Työtuolin 54 cm korkeassa selkänojassa on kaltevuuden pikasäätö ja ilmatäytteinen portaattomasti säädettävä ristiselän tuki. Selkänoja kallistuu ihan pystystä 16 astetta taaksepäin. Nivelletty 22 cm korkea niskatuki on myös säädettävissä. Hyvä työtuoli, jonka viisisakarainen pyöräristikko on metallia, halkaisijaltaan 70 cm. Mustien sakaroiden päädyt on viistetty antamaan jaloille ristikolla tukea. Ergonominen työtuoli Premiumissa on 50 milliä korkeat tuplapyörät koville lattioille.
Ergonominen ristiselän tuki säädetään portaattomasti nerokkaalla ilmapumpulla, painetta lisätään tai vähennetään istujan mieltymyksen ja selän mukaan. Premiumin ristiselän tuki on yksityynyinen ja melko korkea, joten se säätyy automaattisesti jokaisen selälle antaen optimaalisen tuen. Ilmatäytteinen hyvä ristiselän tuki huomioi vartalon myös leveyssuunnassa, joten tuki on aina maksimaalisen ergonominen olitpa hoikka tai pyöreähkö. Hyvä takuu 6 vuotta toimistokäytössä ja 3 valvomotuolina. Paras työtuoli ja myöskin paras hinta laatuluokassaan. Jos tarvitset useita huippulaatuisia Kab työtuoleja, pyydä tarjous.

Kab Seating työtuolin pehmusteet ja käyttöönotto

Premium L työtuolin istuimessa ja selkänojassa on paksut pehmusteet. Pehmusteet ovat puolipehmeitä, joten ne antavat hyvän istumatuntuman koko kropalle. Kab tuolien ylovoimaisesti paras ominaisuus onkin juuri tuo ergonominen istumamukavuus. Tuolin suunnittelijat ovat onnistuneet kehittämään hyvän työtuolin, jota ergonomia-asiantuntijat ylistävät. Kab Seating on aiemmin ollut 3-vuoro valvomotyöntekijöiden käytössä ollut kestävä ja hyvä työtuoli. Työtuolikeskuksen verkkokaupan uusi tietokonetuolimallisto on jalostettu muihinkin ergonomiaa, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä vaativiin työpisteisiin. Jos toimistotuolia käyttää useampi henkilö, pikalukituksilla tuoli on nopea säätä itselle sopivaksi.
Kab Seating työtuolit ja valvomotuolit toimitetaan esikasattuina. Tuoli on helppo koota ilman työkaluja ja se on käytössä jo parissa minuutissa. Hyvä takuu 6 vuotta toimistokäytössä. Laita heti tilaukseen Kab K1 L edelläkävijän edullinen ja ergonominen työtuoli! Tietokonetuoli on toimivuudessaan ja kestävyydessään työpisteeseen järkevä investointi ja siinä on ilo istua. Paras työtuoli, istumamukavuudesta täysi takuu.

Kab Seating K1 Premium L työtuolin lisävarusteet:
 • ylös nostettavat käsinojat
 • vaateripustin selkänojaan
 • ilmatäytteinen ristiselän tuki
 • istuinmekanismi Premium Synchro
 • tietokonetuolin niskatuki Comfort
 • matala kaasujousi 44 – 51 cm
 • vakiokaasujousi 46 – 56 cm
 • korkea kaasujousi 53 – 65 cm
 • erikoiskorkea kaasujousi 67 – 92 cm
 • kaasujousen pölysuoja
 • pehmeäreunaiset pyörät koville lattioille
 • kovareunaiset pyörät matoille
 • tassut tietokonetuoliin pyörien tilalle
 • jalkarengas halkaisija 60 cm
 • pyöräristikko 5 sakarainen

Jos tarvitset Kab Seating Premium tietokonetuolin lisätarvikkeita, ota yhteyttä.

Paras työtuoli ja satulatuoli toimivat yhdessä

Paras työtuoli ja satulatuoli toimivat myös yhdessä. Yhä useammat hankkivat työpisteeseensä sekä työtuolin, että satulatuolin. Ergonominen tuoli naisille on Satulatuoli Ergonea Luxe, siinä on uusin muotoilu naisen anatomialle. Se onkin erittäin sopiva valinta toiseksi työtuoliksi. Miesten käyttöön yksiosaisista tuoleista suositellaan Indy 6 satulatuolia, se on leveähkö ja pehmeä tuoli jossa on hyvä istua. EPA alueelle paras tuoli on sähköä johtava Ergonea Dual ESD satulatuoli, se on kaksiosainen ergonominen tuoli selkänojalla tai ilman. Tietokoneuoleja sekä satulatuoleja voi vaihtaa työpäivän aikana, se lisää istuma-asentoihin vaihtelevuutta ja parantaa työhyvinvointia.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi AE401 Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.

Tuotetta
ei ole toistaiseksi saatavilla.
Kysy: myynti (ät) proficient.fi

Vaihtoehdot:Tilaustuote
(+49€)
Tilaustuote
(+359€)
Tilaustuote
(+359€)
Tilaustuote

32 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle työtuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi työtuoli

Lataa työtuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet