Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Valvomotuoli 24/7 Kab Seating Navigator XL valvomotuolin hinta 792€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2023

Valvomotuoli 24/7 Kab Seating Navigator on työtuoli kovaan ammattikäyttöön. Kab työtuoleja toimitetaan kangas- tai nahkaverhouksella. Navigator valvomotuolissa on ergonomiset säädöt ja siinä on erittäin hyvä istua. Nyt valvomotuoli hinta kampanjassa, vativaan työhön. Erikoisen tukeva 24/7 työtuoli, jossa on pitkä takuu.

Hyvä valvomotuoli ja työtuoli Kab Navigator XL on suunniteltu vaativaan 24/7 käyttöön, siksi työtuoli toimiikin vuosia ja vuosikymmeniä erilaisissa työpisteissä. Kab Seating Navigator valvomotuolin runko on vahvaa terästä ja verhous erikoisen lujaa mustaa Storm kangasta. Kabissa on erittäin laajat säädöt. Uusi Navigator työtuoli sopii parhaiten keskikokoisille käyttäjille, koko suositus S - XL / pituus alle 175 cm. Kabin nerokkaan rakenteen ansiosta tuoliin on saatu laaja käyttäjän painosuositusalue, 50 - 150 kiloa, eli tuoli sopii hoikille - tanakoille. Tässä edullisessa 24/7 valvomotuolissa on istumista sivusta hyvin tukeva muotoilu ja selkänojan sivulle nostettavat käsinojat. Valvomotuoli hinta tarjouksessa. Istuin on puolipehmeä ja mukava, myös leveä niskatuki on säädettävä, aivan upea "ergonomian syli" keinu. Navigator kestää, pitkä takuu käytössä.

Kab on työtuoli, valvomotuoli, toimistotuoli jne.

Hyvällä työtuolilla on monta nimeä; valvomotuoli, toimistotuoli, työtuoli, jne. Englantilainen Kab Seating on maailmalla arvostettu nimi kun puhutaan laadukkaista, sekä ergonomisista valvomotuoleista. Navigatoria käytetään hyvin monenlaisissa työpisteissä juuri monikäyttöisyytensä ja suuren lujuutensa ansiosta. Navigator on edullinen, myös hyvä konttorituoli tai tietokonetuoli toimistoon ja kestävä työtuoli muihinkin vaativiin työpisteisiin. Toimivuuden takaavat riittävät säädöt, niiden lukitukset, keinu, istuimen sekä selkänojan ergonominen muotoilu ja ilmatäytteinen ristiselän tuki. Työtuoli 24/7 Navigatorissa on leveä istuin ja selkänoja, tuoli toimii erinomaisesti myös tukevan henkilön käytössä. Erinomainen hinta - laatu suhde ja täydellisyyttä hipova ergonomia. Uusi Kab Navigator XL on hyvä valinta, koska se vaan on tavallista paljon parempi 24/7 työtuoli. Verhous kangas tai aito nahka.

 • Istumakorkeus: Säädettävä 46-56 cm kaasujousella
 • Istuin: Leveys 51 cm, syvyys 44 cm
 • Paino: 25 Kg
 • Säädöt: Korkeus, ristiseläntuki, selkänoja, niskatuki, kallistus
 • Runko: Jämäkkä teräsrunko, Synchro mekanismi, keinu
 • Ristikko: Musta vakaa valvomotuoli alumiiniristikko 70 cm
 • Pyörät: Kab Seating hyvät tuplapyörät 50 mm
 • Verhoilu: Työtuolissa kangas tai nahkaverhous
 • Takuu: Takuu 5 vuotta 8/5 käytössä, 24/7 käytössä 2 vuotta
 • Lisätiedot: Käyttäjän painosuositus 50 - 150 kiloa, hyvä työtuoli vaativalle edulliseen hintaan

 • Ergonominen työtuoli KAB Navigator valvomotuoli hinta musta kangas tarjous
  Musta kangas
 • Ergonominen työtuoli 24/7 ja valvomotuolit KAB Navigator punainen kangas edullinen tarjous valvomotuoli hinta
  Punainen kangas
 • Hyvä työtuoli 24/7 KAB Navigator tarjous hinta valvomotuoli tummanpunainen kangas
  Tummanpunainen kangas
 • Ergonominen työtuoli KAB Navigator hyvä 24/7 valvomotuoli hinta tarjouksessa vaaleansininen kangas edulliseen hintaan
  Vaaleansininen kangas
 • Hyvä työtuoli 24/7 KAB Navigator valvomotuoli hinta tarjous sininen kangas
  Sininen kangas
 • Ergonominen työtuoli KAB Navigator edullinen valvomotuoli 24/7 tummansininen kangas
  Tummansininen kangas
 • Hyvä valvomotuoli hinta tarjous ja ergonominen työtuoli 24/7 KAB Navigator vihreä kangas
  Vihreä kangas
 • Ergonominen työtuoli 24/7 KAB Navigator hyvä valvomotuoli hinta tarjous violetti kangas
  Violetti kangas

Kab Seating Navigator valvomotuoli hinta kampanjassa

Nyt on ergonominen ja hyvä Navigator 24/7 valvomotuoli hinta kampanjassa. Kab Seating valvomotuolissa / toimistotuolissa on järeä ja kestävä teräsrunko. Uudessa Navigator XL työtuolissa käyttäjän painosuositus on 50 – 150 kiloa ja se sopii kaikille keskipituisille. Mekanismi on sama, kuin muissakin Kabeissa eli 50 - 200 kg, tähän kokoluokkaan siis reilusti ylimitoitettu runko, joten varmasti kestää. Tämä edullinen ja hyvä tietokonetuoli sopii parhaiten keskipituisille naisille ja miehille, selkänojan korkeus on 51 cm. Käsinojat on nerokkaasti kiinnitetty selkänojaan, joten tuolilla pääsee tarvittaessa hyvin lähelle työpöytää. Kab työtuolin korkeussäädettävät käsinojat on kallistettu hiukan sisään päin ja ne ovat nostettavissa selkänojan sivuille. Istuimen keinussa on pikasäätö käyttäjän painon mukaan, sekä lukitus. Tuolissa on muhkea istuin ja sivuiltakin hyvin tukea antavat pehmusteet. Valittavissa useita kestäviä kangaskuoseja ja kahdeksan väriä aitoa nahkaa. Kab Seating Navigator XL on erinomainen valvomotuoli, sekä hyvä työtuoli lyhyehköille ja keskipituisille henkilöille vaativiin työpisteisiin, siitä löytyvät kaikki tarvittavat ergonomiset säädöt. Eräs vahvuus Navigator Seating työtuolissa on edullinen hinta, sekä hyvä hinta - laatu suhde. Tämä ergonominen ja hyvä työtuoli on valmistettu Englannissa. Työtuolikeskus toimittaa luotettavat Navigator XL valvomotuolit ja toimistotuolit kuudessa - kahdeksassa viikossa tarjous hintaan, väri valinnan mukaan.

Kab Navigator 24/7 on hyvä työtuoli jossa kestävät verhousvaihtoehdot useita nahka ja kangasvärejä

Storm kangasväri KAB Storm on vakiokangas kaikissa KABin 24/7 työtuoleissa ja valvomotuoleissa
KAB musta nahkaväri KAB Leather on vakio musta nahka kaikissa KABin työtuoleissa ja valvomotuoleissa
Kab Seating työtuolien Xtreme kangasvärit, toimitusaika 8 viikkoa:Kab Seating työtuolien Xtreme kangasvärit
KAB valvomotuolien nahkavärit, toimitusaika 8 viikkoa:KAB valvomotuolien nahkavärit

Valitse valvomotuoliin kestävää kangasta tai aitoa nahkaa

Ergonomisen Kab Seating Navigator XL valvomotuolin vakioväri on musta Storm kangas. Vaalealla hiukan säväytetty kangas on tyylikäs ja sopii moneen työympäristöön. Työtuolin hyvässä Storm kankaassa on 55 % nylonia, 27 % viskoosia ja 18 % villaa. Storm on erittäin luja miellyttävä kangas, jonka hankauksen kesto on ylittänyt mahtavan 200 000 Martindalea. Värejä löytyy lisäksi kahdeksan Xtreme kankaista, sekä kahdeksan vaikuttavaa ja ylellistä nahkasävyä. Napakan istuinpehmusteen ja kestävien kankaidenkin ansiosta Navigator on hyvä työtuoli / tietokonetuoli myös tukevalle.

Huom! Ilmoita tilauksen yhdeydessä kankaan tai nahan väri kassalla "Jätä viesti tilauksen käsittelijälle"-kentässä. Kerro meille väritaulukossa oleva värikoodi.

Parasta on Kab Navigator valvomotuolin hinta ja tekninen etumatka

Hyvä Kab Seating 24/7 työtuoli eli valvomotuoli XL on teknisiltä ominaisuuksiltaan kehityksen kärkeä, mutta hinta valvomotuolissa ei ole paha. Suuren suosion ja isojen valmistuserien myötä tuolin hinta on saatu tingittyä edulliseksi. Työtuolin tarkka teräksinen istuinmekanismi on lukittavissa ja toimivuusalue sillä 50 – 200 kiloa, ei nitise eikä natise käytössä. Istuimen korkeussäätö on vakiokaasujousella välillä 46 – 56 cm, saatavilla myös muita kaasujousikorkeuksia. Kab Seating XL toimistotuolin ergonominen istuin on leveydeltään 51 cm ja käsinojien ulkoleveys 62 cm, istumasyvyys on 44 cm. Puolikorkeassa 51 cm:n selkänojassa on syvyyden pikasäätö ja hyvä ilmatäytteinen säädettävä ristiselän tuki. Ergonominen XL selkänoja kallistuu tietokonetuolissa ihan pystystä 16 astetta taaksepäin, 22 cm korkea niskatuki on myös säädettävissä.
Valvomotuolin viisisakarainen pyöräristikko on metallia, halkaisijaltaan 70 cm. Mustien sakaroiden päädyt on viistetty antamaan jaloille tukea ristikolla. Istuinmekanismi on koteloitu siististi, joten hyvä Kab tietokonetuoli sopii vaativaankin ympäristöön. Työtuolissa on 50 milliä korkeat tuplapyörät koville lattioille. Ergonominen ristiselän tuki säädetään ilmapumpulla, painetta lisätään tai vähennetään istujan mieltymyksen ja selän mukaan. Navigatorin hyvä ristiselän tuki on yksityynyinen ja melko korkea, joten se säätyy automaattisesti jokaisen selälle antaen optimaalisen tuen. Nyt valvomotuoli hinta kampanjassa. Ilmatäytteinen ristiselän tuki huomioi vartalon myös leveyssuunnassa, joten tuki on maksimaalisen ergonominen olitpa hoikka tai pyöreähkö.

Katso KAB Seatingin video koko valvomotuolien 24/7 mallistosta

Kab Seating 24/7 työtuolin pehmusteet ja käyttöönotto

Hyvän Navigator XL työtuolin istuimessa ja selkänojassa on paksut pehmusteet. Pehmusteet ovat puolipehmeitä, joten ne antavat hyvän istumatuntuman koko kropalle. Kab tuolien ylivoimaisesti paras ominaisuus onkin juuri tuo ergonominen istumamukavuus. Tuolin suunnittelijat ovat onnistuneet kehittämäänerikoisen hyvän työtuolin, jota ergonomia-asiantuntijat ylistävät. Kab Seating on aiemmin ollut 3-vuoro valvomotyöntekijöiden 24/7 työtuoli, mutta Työtuolikeskuksen uusi tuolimallisto on jalostettu muihinkin näyttävyyttä, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä vaativiin työpisteisiin. Jos toimistotuolia käyttää useampi henkilö, tuoli on nopea säätä itselle sopivaksi.
Hyvät Kab Seating työtuolit ja valvomotuolit toimitetaan esikasattuina. Tuoli on helppo koota ilman työkaluja ja se on käytössä jo parissa minuutissa. Hyvä takuu 6 vuotta toimistokäytössä. Laita heti tilaukseen Kab edelläkävijän edullinen ja ergonominen työtuoli, se on toimivuudessaan ja kestävyydessään työpisteeseen järkevä investointi ja siinä on ilo istua. Jos tarvitset useita työtuoleja, pyydä projekti-hinta tarjous.

Kab Seating Navigator XL 24/7 valvomotuolin lisävarusteet:
 • ylös nostettavat käsinojat
 • vaateripustin selkänojaan
 • ilmatäytteinen ristiselän tuki
 • istuinmekanismi Navigator Synchro XL
 • matala kaasujousi 44 – 51 cm
 • vakiokaasujousi 46 – 56 cm
 • korkea kaasujousi 53 – 65 cm
 • erikoiskorkea kaasujousi 67 – 92 cm
 • kaasujousen hyvä pölysuoja
 • pehmeäreunaiset pyörät koville lattioille
 • kovareunaiset pyörät matoille
 • tassut pyörien tilalle
 • jalkarengas halkaisija 60 cm
 • pyöräristikko 5 sakarainen

Jos tarvitset edellä mainittuja Kab Seating valvomotuolin lisätarvikkeita, ota yhteyttä.

Valvomotuoli 24/7 ja satulatuoli toimivat yhdessä

Valvomotuolit ja satulatuolit toimivat myös yhdessä. Yhä useammat hankkivat työpisteeseensä sekä työtuolin, että satulatuolin. Ergonominen tuoli naisille on Satulatuoli Ergonea Luxe, siinä on uusin muotoilu naisen anatomialle. Se onkin erittäin sopiva valinta toiseksi työtuoliksi. Miesten käyttöön yksiosaisista tuoleista suositellaan Indy 6 satulatuolia, se on leveähkö ja pehmeä tuoli jossa on hyvä istua. EPA alueelle paras tuoli on sähköä johtava Ergonea Dual ESD satulatuoli, se on kaksiosainen ergonominen tuoli selkänojalla tai ilman. Tuoleja voi vaihtaa työpäivän aikana, se lisää istuma-asentoihin vaihtelevuutta ja parantaa työhyvinvointia. Nyt hyvä valvomotuoli hinta tarjouksessa.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi AE401 Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.

Tuotetta
ei ole toistaiseksi saatavilla.
Kysy: myynti (ät) proficient.fi

Vaihtoehdot:Tilaustuote
(+42€)
Tilaustuote
(+334€)
Tilaustuote

31 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle valvomotuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi valvomotuoli

Lataa valvomotuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä