Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Valvomotuoli Kab Seating Director XL hyvän valvomotuolin hinta 1650€

Katso muita Työtuoli toimistotuoli valvomotuoli vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Valvomotuoli Kab Seating Director 24/7 on hyvä työtuoli kovaan käyttöön tai kotitoimistoon. Kab työtuoleja toimitetaan joko kangas-verhouksella tai mustaa nahkaa. Director on kestävä tukeva valvomotuoli ja siinä on edelläkävijän istumamukavuus. Nyt Kab Seating valvomotuoli hinta tarjouksessa, kestävä Kab työtuoli nopealla toimituksella. Hyvä hinta - laatu suhde.

Valvomotuoli ja hyvä työtuoli Kab Seating Director XL on suunniteltu vaativaan 24/7 käyttöön, Kab työtuoli toimiikin luotettavasti vuosia monissa erilaisissa työpisteissä. Nyt edullinen hinta. Kab Seating työtuolin runko on vahvaa terästä ja verhous lujaa mustaa Storm kangasta, tai aitoa mustaa nahkaa. Laajat säädöt, Director työtuoli sopii keskikokoisille ja kookkaille käyttäjille. Koko suositus S - XL. Pituus alle 200 cm ja käyttäjän painosuositus 50 - 200 kiloa. Tässä ergonomisessa valvomotuolissa on istumista sivusta hyvin tukeva muotoilu ja selkänojan sivulle nostettavat käsinojat. Istuin on puolipehmeä ja mukava, nivelletyssä niskatuessa on hyvät säädöt. Director on työtuoli, jossa nautit työskentelystä ja jaksat pitempään.

Kab Seating valvomotuoli on toimistotuoli ja työtuoli

Hyvällä englantilaisella valvomotuolilla on monta nimeä. Kab Seating on maailmalla tunnettu ja arvostettu nimi, kun puhutaan laadukkaista ja kestävistä työtuoleista. Directoria käytetään hyvin monenlaisissa työpisteissä juuri monikäyttöisyytensä ansiosta. Kab on hyvä konttorituoli / tietokonetuoli toimistoon, kestävä työtuoli vaativiin työpisteisiin, sekä ominaisuuksiltaan pätevä johtajantuoli. Toimivuuden takaavat riittävät säädöt, niiden lukitukset, napakat pehmusteet, istuimen sekä selkänojan muotoilu, ilmatäytteinen säädettävä ristiselän tuki, jne. Kab Seating valvomotuoli Director XL Työtuolikeskukselta viikon toimitusajalla, kuosit musta kangas tai musta nahka. Kab Director on tukeva työtuoli ja kestää rankkaa käyttöä, hyvä takuu. Nyt erikoisen edulliseen hintaan valvomotuoli hinta tarjouksesta, tilaa Kab verkkokaupasta.

 • Istumakorkeus: Säädettävä 46-56 cm, Kab Seating mekanismi
 • Istuin: Leveys 53 cm, syvyys 49 cm
 • Paino: 32 Kg
 • Säädöt: Korkeus, ristiseläntuki, selkänoja, niskatuki, keinu
 • Runko: Jämäkkä teräsrunko, Synchro mekanismi
 • Ristikko: Musta vakaa alumiiniristikko 70 cm
 • Pyörät: Kab Seating valvomotuolissa tuplapyörät 50mm
 • Verhoilu: Kangas tai aito nahka, mustat varastoväreinä
 • Takuu: Takuu 5 vuotta 8/5 käytössä, 24/7 käytössä 2 vuotta
 • Lisätiedot: Hyvä työtuoli XL erittäin vaativaan käyttöön, käyttäjän painosuositus 50 - 200 kiloa. Tukeva työtuoli ja valvomotuoli hinta tarjouksessa, hyvä ergonomia

 • Hyvä työtuoli tukeva valvomotuoli Kab Seating Director valvomotuoli hinta tarjous musta nahka
  Musta nahka
 • Tukeva työtuoli ja valvomotuoli Kab Seating Director musta kangas, työtuolit ja valvomotuolit musta kangas edulliseen hintaan, Ergonominen työtuoli / valvomotuoli hinta Kab Seating musta tarjous
  Musta Storm kangas
 • Hyvä työtuoli tukeva valvomotuoli Kab Seating Director punainen nahka tarjous hintaan, hyvä työtuoli sekä valvomotuoli punainen edullisesti, paras ergonomia ja tarjous
  Punainen nahka
 • Ergonominen työtuoli tukeva valvomotuoli Kab Seating Director sininen nahka edulliseen hintaan, hyvä työtuoli sininen nahka paras tarjous hinta toimistoon, valvomotuoli Kab Seating sininen työtuoli nahka
  Sininen nahka
 • Hyvä työtuoli tukeva valvomotuoli Kab Seating Director vihreä nahka, nyt paras tarjous hinta työtuoli ja valvomotuoli Kabista, ergonominen työtuoli vihreä nahka
  Vihreä nahka
 • Ruskea nahka työtuoli tukeva sekä valvomotuolit Kab Seating Director tarjous hinta valvomotuoli Kab ruskea nahka edulliseen hintaan, Kab Seating työtuolit ja valvomotuoliin paras ergonomia
  Ruskea nahka

Kab Seating Director valvomotuolin erinomaiset ominaisuudet ja hinta

Kab tarjous hinta työtuolien ja valvomotuolien hinnat nyt järkeviä. Hyvässä Kab valvomotuolissa / johtajantuolissa on jykevä teräsrunko. Uudessa Director XL työtuolissa käyttäjän painosuositus on 50 – 200 kiloa. Tämä ergonominen tietokonetuoli eli työtuoli sopii sekä pitkille, että pyöreähköille henkilöille, istuimen ja selkänojan koko korkeus on 94 cm. Hyvät käsinojat on kiinnitetty selkänojaan, joten tuolilla pääsee tarvittaessa hyvin lähelle työpöytää. Kab Seating työtuolin korkeussäädettävät käsinojat ovat nostettavissa selkänojan sivuille. Istuimen keinussa on pikasäätö käyttäjän painon mukaan, sekä lukitus. Tuolissa on muhkea istuin ja sivuiltakin hyvän tuen antavat pehmusteet. Kestävä miellyttävä kangas tai ylellinen nahkaverhous. Director on erinomainen johtajantuoli, sekä hyvä työtuoli salskean kokoisille henkilöille vaativiin työpisteisiin. Kab Seating Director johtajantuoli on ergonominen ja siinä ovat kaikki tarvittavat säädöt ja erikoisen hyvä istua. Myös painon mukaan säädettävä erinomainen keinu. Kab valvomotuoli hinta kampanjassa.

Director 24/7 Kab valvomotuolin hyvät ja kestävät verhousvaihtoehdot

Kab Seating on aloittanut tuolien kehityksen työkonetuoleista ja ajoneuvotuoleista, eli raskaasta kalustosta. Niitä järeitä työtuoleja versioimalla on kehitetty työpaikoille sivustomme lujat, sekä ergonomiset työtuolit jatkuvaan kovaan käyttöön. Kestävä runko ja hyvä mekanismi on tietenkin hyvän tuolin perusta, mutta tärkeä osa kokonaisuutta on myös istuinverhous. Työtuolit joutuvat koville monissa työpisteissä ja sellaiseen Kab on varautunut. Kab Seating tuoleissa on monta kertaa lujemmat kankaat tavallisten toimistotuolien kankaisiin verrattuna. Samoin nahka on kuosissaan pysyvää ja värinsä pitävää härän nahkaa, Director XL ja muutkin kestävät Kab valvomotuolit ovat työtä pelkäämättömiä tuoleja.

Kab Seating Storm kangasväri KAB Storm on vakiokangas kaikissa KABin työtuoleissa ja valvomotuoleissa
KAB seating musta nahkaväri KAB Leather on vakio musta nahka kaikissa KABin työtuoleissa ja valvomotuoleissa
Kab työtuolin Xtreme kankaat, toimitusaika 8 viikkoa:Kab Seating valvomotuolin ja tyotuolin Xtreme kangasvärit
Valvomotuolin 24/7+ kangasvärit, toimitusaika 8 viikkoa:Kab Seating valvomotuolin 24/7+ kangasvärit
KAB Johtajantuolin nahkavärit, toimitusaika 8 viikkoa:KAB Seating johtajantuolin nahkavärit

Kab Seating Director valvomotuoliin valittavissa kestävä kangas tai aito nahka, Director valvomotuolissa helppohoitoiset materiaalit

Hyvän Kab Seating Director valvomotuolin vakioväri on musta Storm kangas. Se on tyylikäs ja sopii useaan työympäristöön. Työtuolin hyvässä Storm kankaassa on 55 % nylonia, 27 % viskoosia ja 18 % villaa. Storm on erittäin luja miellyttävä kangas, jonka hankauksen kesto on rankka 200 000 Martindalea. Heti varastosta Director XL toimitetaan myös mustalla nahka verhouksella, tuoli noin viikossa perillä. Valvomotuolin värejä löytyy lisäksi kahdeksan Xtreme kankaista, sekä neljä väriä 24/7 plus sarjasta. Valvomotuoli 24/7 plus kankaiden hankauksen kesto on huikea 500 000 Martindalea. Nahkavärejä on kahdeksan, ne ovat helppohoitoista ja kestävää aitoa nahkaa, tehty kovaan työhön. Storm vakiokankaalla oleva Director varastomalli toimitetaan hygieenisellä nahka-niskatuella.

Huom! Ilmoita tilauksen yhdeydessä kankaan tai nahan väri kassalla "Jätä viesti tilauksen käsittelijälle"-kentässä. Kerro meille väritaulukossa oleva Kab Seating värikoodi.

Parasta Director johtajantuolissa on tyyli ja tekninen etumatka

Hyvä Kab Seating johtajantuoli / valvomotuoli Director on teknisiltä ominaisuuksiltaan kehityksen kärkeä. Tarkka teräksinen istuinmekanismi on lukittavissa ja toimivuusalue sillä 50 – 200 kiloa. Istuimen korkeussäätö vakiokaasujousella on välillä 46 – 56 cm. XL istuin on Kab sarjan toiseksi levein eli 53 cm ja käsinojien ulkomitta 63 cm. Tukevan työtuolin 66 cm korkeassa selkänojassa on hyvä syvyyden pikasäätö ja ilmatäytteinen ristiselän tuki. Selkänoja kallistuu pystystä 16 astetta taaksepäin. Nivelletty 22 cm korkea niskatuki on säädettävissä kaksi metriä pitkällekin henkilölle sopivaksi. Valvomotuolin viisisakarainen pyöräristikko on metallia, halkaisijaltaan 70 cm. Mustien sakaroiden päädyt on viistetty antamaan jaloille ristikolla tukea. Työtuolissa on 50 milliä korkeat, hyvät tuplapyörät koville lattioille. Uudessa Kab Seating Director XL valvomotuolissa on valvomo- ja toimistokäytössä ja vakuuttava pitkä takuu. Jos tarvitset useita tuoleja, pyydä projekti-hinta tarjous.

Katso KAB Seatingin video koko valvomotuolien mallistosta

Kab Seating Director XL työtuolin pehmusteet ja käyttöönotto

Director XL tukevan työtuolin istuimessa ja selkänojassa on paksut ja hyvät pehmusteet. Pehmusteet ovat puolipehmeitä, joten ne antavat hyvän istumatuntuman koko kropalle. Kab valvomotuolien ylivoimaisesti paras ominaisuus onkin juuri tuo ergonominen istumamukavuus. Tuolin suunnittelijat ovat onnistuneet kehittämään hyvän työtuolin, jota ergonomia-asiantuntijat ylistävät. Kab Seating on aiemmin ollut vaativien 3-vuoro valvomotyöntekijöiden työtuoli, mutta Työtuolikeskuksen uusi tietokonetuolimallisto on jalostettu muihinkin näyttävyyttä, helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä vaativiin työpisteisiin. Jos samaa Kab työtuolia / toimistotuolia käyttää useampi henkilö, tuoli on nopea säätä itselle sopivaksi.
Kab Seating Director XL työtuolit eli valvomotuolit toimitetaan esikasattuna. Tuoli on helppo koota ilman työkaluja ja se on käytössä jo parissa minuutissa. Laita heti tilaukseen Kab edelläkävijän edullinen ja ergonominen työtuoli, se on toimivuudessaan ja kestävyydessään työpisteeseen järkevä investointi. Kab valvomotuoli on ergonomisesti muotoiltu hyvä työtuoli, jossa on ilo istua.

Kab Seating Director XL työtuolin lisävarusteet:
 • ylös nostettavat käsinojat
 • vaateripustin selkänojaan
 • ilmatäytteinen ristiselän tuki
 • istuinmekanismi Director XL Synchro
 • niskatuki Comfort
 • matala kaasujousi 44 – 51 cm
 • vakiokaasujousi 46 – 56 cm
 • korkea kaasujousi 53 – 65 cm
 • erikoiskorkea kaasujousi 67 – 92 cm
 • kaasujousen hyvä pölysuoja
 • pehmeäreunaiset pyörät koville lattioille
 • kovareunaiset pyörät matoille
 • tassut pyörien tilalle
 • jalkarengas halkaisija 60 cm
 • pyöräristikko 5 sakarainen

Jos tarvitset edellä mainittuja Kab Seating valvomotuolin lisätarvikkeita, ota yhteyttä.

Kab Seating valvomotuoli 24/7 ja kapea satulatuoli yhteistyöhön

Hyvä Kab Seating valvomotuoli hinta tarjouksesta ja ergonominen satulatuoli yhteistyöhön. Tutustu myös edullisiin satulatuoleihin, Ergonea mallisto on laajentunut uusilla kapeilla tuoleilla. Naisten käyttöön suositellaan suosituinta Ergonea Luxe satulatuolia, joka on edestä kapeahko tuoli ammattikäyttöön. Naisille ja tytöille on suunniteltu myös muutaman sentin kapeampi satulatuoli Ergonea Fine. Hoikat naiset arvostavat Finen kapeaa rakennetta ja näppärää kokoa. Alaselkää istuessa jumppaava tuoli on Ergonea Pilates satulatuoli. Se myötäilee istuma-asentoa vartalon liikkeiden mukaan. Pilates vahvistaa samalla alaselän, sekä alavatsan lihaksia ja parantaa verenkiertoa alaraajoihin. Työtuolikeskuksen tuolimallistosta on helppoa löytää ergonominen satulatuoli vaikka suositeltuun kahden tuolin vuorottelukäyttöön.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi AE401 Työtuoli Ergonea Mesh ergonominen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
1650 / kpl
Tuotenumero: KABD1C
Toimitusaika: yli 2 kuukautta
Saatavuus: Tilaustuote
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+590€)

54 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle valvomotuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi valvomotuoli

Lataa valvomotuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet