Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Satulatuoli miehille ja naisille kaksiosainen Ergonea Dual hintaan 435€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Satulatuoli miehille kaksiosainen kotimainen Ergonea® Dual aito nahka. Varastovärit musta, sininen ja ruskea. Dual on edestä kapea tuoli, jossa on säädettävä istuinosa. Hyvä kapea kaksiosainen satulatuoli sopii naiselle ja miehelle, nyt edullinen tarjous hinta. Ergonea Dual on paras satulatuoli miesten malli vaativaan käyttöön. Kehittynein ergonomia myös naisille. Sähköpöytäkäyttöön suositellaan korkeaa L kaasujousta.

Satulatuoli Ergonea® Dual on laadukas kaksiosainen kotimainen satulatuoli naisille ja miehille. Kaksiosainen Dual satulatuoli on pitkäaikaisen kehitystyön tulos. Portaaton istuimen leveyssäätö toimii kevyesti yhdellä vivulla. Dual satulatuolin kaksiosainen istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia sopii sekä miehelle että naiselle. Hyvä kaksiosainen satulatuoli miesten malli kestää, metallirunko on kestävä ja pyörät kevyesti rullaavia. Kaksiosainen istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Dualilla on hyvä takuu 3 vuotta. Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, johon voit aina luottaa.

HYVÄ SATULATUOLI MIEHILLE

Dual on hyvä kaksiosainen satulatuoli miehille ja naisille, Ergonea on suunniteltu tehostamaan työskentelyä vaativissa työpisteissä. Kaksiosainen istuin on muotoiltu tyylikkääksi ja siihen on valittavissa useita nahkavärejä. Dual satulatuolissa on portaattomasti säädettävä istuinosa, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Ergonea ohjaa istumaan ryhdikkäästi, se lisää virkeyttä ja työhyvinvointia. Tämä työpaikoilla suosittu kaksiosainen satulatuoli on harkiten suunniteltu viimeisintä yksityiskohtaa myöten ja taidokkaasti Suomessa valmistettu. Ergonea satulatuolien valikoimassa on useita korkeusvaihtoehtoja nopeaan toimitukseen. Kaksiosaiseen tuoliin on valittavissa myös jalkarengas, se sopii parhaiten korkeaan työpisteeseen tai sähköpöydän ääressä työskentelyyn. Dual satulatuoli miehille ja naisille on monikäyttöinen, se toimii toimistossa, terveydenhuollossa, kauneudenhoidossa, korkeissa palvelutiskeissä, teollisuudessa, logistiikka-työskentelyssä, matalissa työpisteissä, jne.

  • Istumakorkeus: M: 58-78 cm, S: 50-64 cm, L: 63-89 cm
  • Istuin: Leveys 40 - 47 cm, syvyys 36 cm
  • Paino: 10 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pyörät koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Takuu: 3 vuotta, kotimainen satulatuoli miehille
  • Lisätiedot: Portaattomat satulan säädöt, satulatuoli miesten malli. Helppohoitoiset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voit käyttää koko päivän. Kaksiosainen tuoli sopii naisille ja miehille.

MIKÄ ON PARAS KAKSIOSAINEN SATULATUOLI MIEHILLE, MIKÄ NAISILLE?

Onko kaksiosainen satulatuoli miehille paras? Kallein kaksiosainen satulatuoli ei ole aina ergonomisesti paras, mutta ei välttämättä halvinkaan. Eri valmistajien satulatuolit voivat näyttää saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea tuolin istumamukavuudesta eikä ergonomisista ominaisuuksista. Ergonea Dual on nopeasti noussut suosituksi ergonomia istuimeksi ja siitä tullut palaute on ollut erikoisen myönteistä, kuten; "Hyvä satulatuoli naiselle" ja "Paras kaksiosainen satulatuoli miehille" kommentteja tuolien käyttäjiltä. Ergonea Dualin käytöstä tuleva palaute on arvokasta ja oikeinta tietoa siitä, että tuolin ergonomian suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea säädettävä etuosa on myös hametta käyttävien naisten kiittämä ominaisuus. Perinteiset keskiraolliset satulatuolit ovat edestä leveitä, eikä niistä löydy luontevaa istuma-asentoa. Ergonea Dualin istuimen säädöt ovat laajat, se lisää istumamukavuutta ja työhyvinvointia. Paras satulatuoli miesten malli. Investointina kaksiosainen satulatuoli on työpaikoilla hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan todella suuri ja kannattava. Kaksiosainen Ergonea Dual toimii erinomaisesti myös kotikäytössä, monien mielestä Ergonea® on paras satulatuoli miehille ja naisille.

Toimiston suosikkivärit, aitoa nahkaa heti varastosta

Kotimainen kaksiosainen satulatuoli miehelle Ergonea Dual on saatavilla upeilla verhoiluvaihtoehdoilla. Heti varastosta toimitukseen satulatuoli sininen, musta ja ruskea aitoa nahkaa. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

Miksi Ergonea satulatuoli on hinnaltaan edullisempi?

Miksi Ergonea satulatuolit ovat muita laatutuoleja paljon edullisempia? Usein kuulemme tämän kysymyksen. Siihen syyt ovat yksinkertaisia. Ergonea tuotebrändi ei hinnoittele nimeään, vaan ainoastaan laadukkaat tuotteet. Haluamme toimittaa Suomalaisille kotimaisia satulatuoleja mahdollisimman edulliseen hintaan. Pidämme Suomen lippua korkealla, arvostamme Suomalaista työtä ja näin kilpailemme tuontituoleja vastaan. Ergonea on suosittu, tuotantosarjat ovat pitkiä eli määrät suuria, myös näin saamme tingittyä hintaa alemmaksi. Ergoneassa on pyritty parhaaseen hinta - laatusuhteeseen ja omasta mielestämme olemme siinä onnistuneet. Paras satulatuoli miesten malli.

Satulatuoli miehelle Ergonea Dual miesten malli uudet tilausvärit

Varasto-värivalikoiman lisäksi toimitamme tuoleja muillakin väreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa; kaksiosainen satulatuoli punainen, vihreä ja harmaa nahka 4 viikon toimitusajalla. Kangasväreinä ovat kuosit satulatuoli sininen, musta, punainen, tummanvihreä, vaaleanharmaa, turkoosi ja violetti. Värit saattavat poiketa luonnollisesta tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Kysythän myös muita värejä. Tilausväreissä vähintään viiden tuolin projekti-tilauksiin annamme erillisen hinnan.

Ergonea satulatuolien nahkavärit kaksiosainen satulatuoli Dual
Ergonea satulatuolien kangas värit

SATULATUOLIN HINTA - KAKSIOSAINEN DUAL KOVAAN TYÖHÖN

Hyvä satulatuoli hinta kampanjassa nyt yrityksille ja julkishallintoon. Kaksiosaisten satulatuolien hinnat vaihtelevat valmistajista, sekä muista tekijöistä johtuen huomattavasti. Laadultaan parhaita ovat kotimaiset satulatuolit, mutta niissäkin on hinta eroja. Kestävä Ergonea on erittäin hinta-kilpailukykyinen kotimainen satulatuoli ja laadultaan huippua. Kotimaiseksi laatutuoliksi Ergonea Dual on suorastaan halpa kaksiosainen satulatuoli. Hinta ei ole enää esteenä kotimaisen ja ergonomisen satulatuolin hankkimiselle. Todella erinomainen hinta - laatu suhde. Ergonea satulatuolista on paljon hyviä kokemuksia ja sitä voi käyttää koko päivän. Dualissa on portaattomat säädöt, eli ergonomisia ominaisuuksia enemmän kuin hintaa.
Monien tuolin käyttäjien mielestä Ergonea on kehittynein kaksiosainen satulatuoli miehille ja naisille.

Laaja ja portaaton leveyden säätö S - XXL kokoisille

Satulatuoli Ergonea Dual kaksiosainen istuin leveyden säätö Ergonea Dual satulatuolin leveyden portaaton säätö on huikea 7 cm. Tuolin ergonomia on suunniteltu S - XXL kokoisille naisille ja miehille, käyttäjien painosuositus on 50 - 120 kiloa. Säätöjen pikalukitus tekee säätämisen mukavan helpoksi. Satulan molempia puolia pystyy erikseen säätämään itselleen sopivaan leveyteen ja kulmaan. Nokka voidaan kaventaa kokonaan yhteen, jolloin istuma-asento on kapea ja luonnollinen. Tämä mahdollistaa tuolin käytön myös hameen kanssa. Hyvä satulatuoli miesten malli. Satulatuolissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla joten muotoilu, riittävät säätövarat ja oikea pehmuste ovat erikoisen tärkeitä.

ERGONOMINEN JA NÄYTTÄVÄ KAKSIOSAINEN TUOLI SUOMESTA

Kaksiosainen kotimainen Ergonea® Dual satulatuoli on näyttävä kaikista kuvakulmista ja siinä on hyvä istua. Aidolla nahalla verhoiltu istuin on varustettu muhkeilla pehmusteilla ja pyöreillä muodoilla. Dualin satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Ergonomiset säädöt ja satulan oikea muotoilu ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä kaksiosainen istuin on ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Hyvä keskiraollinen satulatuoli on ilmava, se edistää alaraajojen veren kiertoa eli terveyttä. Ergonominen satulatuoli miehille ja naisille, Ergonea Dualin suuri etu on se, että se ennalta ehkäisee selkäkipujen syntymistä. Dualin oikea jatkuva käyttö vähentää sairauspoissaoloja, eli parantaa työhyvinvointia ja terveyttä pitkällä aikavälillä. Toisin sanoen se tehostaa työskentelyä, sekä jatkaa työuria ja tämähän on kaikkien etu. Myös kapealanteiset miehet arvostavat suuresti Ergonea Dualin säätöjä, sekä ergonomisia ominaisuuksia. Kromattu kaasujousi ja musta pyöräristikko antavat Dual satulatuolille tyylikkään ilmeen. Suosi Suomalaista!

MATALA VAI KORKEA SATULATUOLI ON KAKSIOSAISENA PARAS?

Satulatuoli Ergonea kaasujouset Kuulemme usein kysymyksen, "Olen pitkä, onko tuoleissanne riittävästi korkeuden säätövaraa?" Ergonean istuinkorkeuden säätö toimii kaasujousella jossa on työskentelymukavuutta lisäävä jousto, kaasujousen jousto toimii käyttäjän painon mukaan. Korkeutta muutetaan portaattomasti vasemmasta säätimestä, istuimen kaltevuutta oikeasta. Istuimen portaattomalle leveyssäädölle on oma pikasalpa. Valittavissa on kolme eri korkuista Dualia. Matalalla työskentelyyn on sopiva S kaasujousella varustettu matala satulatuoli. Istuin säätyy välillä 47 - 61 cm lattiasta. Toimistopöytäkorkeudelle on M eli vakiokaasujousi paras. Istuinkorkeuden säätö toimii välillä 55 - 75 cm. Sähköpöytään ja 90 - 110 cm korkeisiin työpisteisiin on L paras satulatuoli. Siinä istumakorkeus säätyy välillä 60 - 86 cm. Eli tuoli kannattaa valita työskentelykorkeuden mukaan, myös henkilön pituus vaikuttaa tuolivalintaan.

KESTÄVÄ KAKSIOSAINEN KOTIMAINEN - HYVÄ SATULATUOLI MIEHILLE JA NAISILLE

Satulatuoli Ergonea pyörät ja tassut edullisesti netistä Metallirunkoinen, hyvä Ergonea Dual satulatuoli miehelle ja naiselle kestää ja siinä on hyvä takuu 3 vuotta. Paras satulatuoli miesten malli. Dualissa on koville lattioille tarkoitetut harmaareunaiset pyörät, jotka rullaavat kevyesti, eivätkä jätä lattiaan mustia jälkiä. Tuplapyörien ansiosta tuolilla siirtyminen on helppoa. Erikoistyöskentelyyn pyörät toimitetaan istuttaessa lukkiutuvina, tai ne vaihdetaan tassuihin. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, ristikon ansiosta tuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi istumakorkeutta, eli tuolia on mukava käyttää koko päivän. Kaksiosainen satulatuoli Dualin kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät normaalissa istuma-asennossa, tämä on erinomaisen tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Ergonea Dual satulatuoli miehille sopii pitkänkin työpäivän ainoaksi tuoliksi. Saddle chair Made in Finland, valmistettu parhaista materiaaleista. Vankka rakenne työhön kun työhön. Hanki erikoisen hyvä satulatuoli miehelle tai naiselle, Dual edistää terveyttä, sekä työhyvinvointia vuosia ja vuosikymmeniä.

OIKEA TYÖPÖYDÄN KORKEUS SATULATUOLIA KÄYTETTÄESSÄ

Meiltä kysytään hyvin usein, mikä on oikea työpöydän korkeus kun käytössä on kaksiosainen satulatuoli? Se riippuu käyttäjän pituudesta, perussääntö on että istuttaessa peppu on korkeammalla kuin polvet. Kun polvikulma on noin 45 astetta, kaksiosainen satulatuoli Ergonea ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen ja ergonomiseen asentoon. Myös oma kroppa tuntee ja löytää kokeilemalla oikean istumakorkeuden. Sopiva korkeus täytyy hakea useana päivänä vähän kerrallaan säätämällä, samoin istuimen kaltevuus. Korkeuden säätö on helpointa, jos käytössä on sähköpöytä. Lähes poikkeuksetta pöytää täytyy korottaa, kun vaihdetaan vakiotyötuolista satulatuoliin. Oikea pöydän korkeus on siis osittain henkilökohtainen asia ja omaa kroppaa täytyy kuunnella varsinkin, jos on herkkä selkä. Silloin satulatuoliin totuttelu ja oikeiden säätöjen löytyminen vie hiukan enemmän aikaa. Ergonea satulatuolista on paljon hyviä kokemuksia ja sitä voi käyttää koko päivän. Ergonea Dual mallistosta löytyy S, M tai L kaasujousella varmasti sopivan korkuinen tuoli jokaiseen työpisteeseen. Nyt edulliseen hintaan satulatuoli hinta tarjouksesta. Tilaa heti satulatuoli miesten malli, nopea toimitus!

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi BE050 Satulatuoli Bestool Smart kaksiosainen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
435 / kpl
Tuotenumero: ER110
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+6€)
(+12€)
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+26€)
Tilaustuote
(+26€)
Tilaustuote
(+26€)
Tilaustuote
(+26€)
Tilaustuote
(+26€)
Tilaustuote
(+26€)
Tilaustuote
(+26€)
Tilaustuote


(+52€)


(+39€)
(+42€)
(+32€)


(+64€)
(+52€)

42 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet