Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Satulatuoli selkänojalla kaksiosainen Ergonea Dual Gym hinta 519€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Satulatuoli selkänojalla, kaksiosainen miesten malli. Sopii säädettävän istuimen ansiosta myös naisille. Kotimainen korkea laatu, ergonomia ja edullinen hinta. Aito nahka; musta, sininen ja ruskea pikatoimituksella. Hinta tarjous. Laadukas kaksiosainen satulatuoli selkänojalla toimii myös korkeana L kaasujousella, sekä jalkarenkaalla. Paras satulatuoli miehille myös sähköpöytäkäytössä.

Kaksiosainen satulatuoli selkänojalla miehille ja naisille vaativaan ammattikäyttöön. Ergonea® Dual Gym on kaksiosainen selkänojallinen satulatuoli, jonka istuinverhous on aitoa nahkaa. Dual Gym on ergonominen kotimainen tuoli naisille ja miehille. Dual satulatuoli selkänojalla on parhaiden ergonomia-asiantuntijoiden pitkäaikaisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Dual Gym satulatuolin kaksiosainen istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia sekä miesten, että naisten anatomialle. Nivelletyssä ristiselän tuessa eli selkänojassa on laaja korkeuden ja syvyyden säätö. Kaksiosainen Ergonea satulatuoli miehille kestää, metallirunko on kestävä ja isot 65 mm pyörät kevyesti rullaavia. Ergonea Dual Gym tuolilla on ainutlaatuinen takuu 3 vuotta.

HYVÄ selkänojallinen SATULATUOLI MIEHILLE

Hyvä kaksiosainen satulatuoli miehelle ja naiselle, säädettävä Gym selkänojallinen. Ergonea Dual on suunniteltu tehostamaan työskentelyä vaativissa työpisteissä. Dual Gym tuolissa on portaattomasti leveys säädettävä istuimen etuosa, joten istuin ei paina reisiä. Ergonea ohjaa istumaan ryhdikkäästi, se lisää virkeyttä ja työhyvinvointia. Tämä selkänojallinen satulatuoli on viimeisintä yksityiskohtaa myöten harkiten suunniteltu ja taidokkaasti Suomessa valmistettu. Ergonea Dual Gym tuolissa on valittavissa useita korkeusvaihtoehtoja, sekä erilaisia pyöriä. Jalkarengas sopii korkeaan työpisteeseen tai sähköpöytä työskentelyyn. Dual Gym satulatuoli selkänojallamiehille sekä naisille on monikäyttöinen, se toimii konttoreissa, terveydenhuollossa, kauneudenhoidossa, korkeissa palvelutiskeissä, teollisuudessa, logistiikka-työskentelyssä, jne. Säädettävä ristiselän tuki estää selän haitallisen pyöristymisen ja antaa hyvän tuen alaselälle.

  • Istumakorkeus: M: 58-78 cm, S: 50-64 cm, L: 63-89 cm
  • Istuin: Leveys 40 - 47 cm, ergonomia, portaaton säätö
  • Paino: 12 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Takuu: 3 vuotta, aito kotimainen
  • Lisätiedot: Selkänojalla, portaattomat satulan säätömahdollisuudet. Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Kaksiosaista Ergonea satulatuolia voi käyttää koko päivän.

Ergonominen satulatuoli selkänojalla aitoa nahkaa heti varastosta

Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun voit aina luottaa. Ergonomia malliston kotimainen satulatuoli selkänojalla Ergonea Dual Gym on saatavilla upeilla verhoiluvaihtoehdoilla. Heti varastosta toimitukseen kaksiosainen satulatuoli sininen, musta ja ruskea aitoa nahkaa. Nahka on kestävä ja miellyttävä istuinverhous, joka korostaa tuolin tyyliä ja arvokkuutta. Suosi Suomalaista, käytä Kotimaista! Klikkaa kuvia suuremmaksi.

Ergonea Dual satulatuolien värivalikoima, kangas ja aito nahka - paras satulatuoli selkänojalla suosikkiväreissä

Varastosta toimitettavien ergonomia satulatuolien värit ovat; kaksiosainen satulatuoli sininen, musta ja ruskea aito nahka. Varasto-värivalikoiman lisäksi toimitamme tuoleja myös tilausväreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa; selkänojallinen satulatuoli punainen, vihreä ja harmaa 4 viikon toimitusajalla. Kangasväreinä ovat kuosit; satulatuoli selkänojalla musta, punainen, tummanvihreä, vaaleanharmaa, sininen, turkoosi ja violetti. Värit saattavat poiketa luonnollisista tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Kysythän myös muita värejä! Tilausväreissä vähintään viiden tuolin projekti-tilauksiin annamme erillisen hinnan.

Kotimaisten Ergonea satulatuolien aito nahka värivaihtoehdot

Hyvien ergonomisten Ergonea satulatuolien kangas värivaihtoehdot

HYVÄ KAKSIOSAINEN SELKÄNOJALLINEN SATULATUOLI MIEHILLE JA NAISILLE

Ergonea satulatuolien rullaavat pyörät, istuttaessa lukkiutuvat ja vapautuvat pyörät sekä tassut Metallirunkoinen Ergonea Dual Gym satulatuoli selkänojalla kestää kovaa käyttöä ja siinä on hyvä kolmen vuoden takuu. Ergonomia Dual Gym tuolissa on korkeat 65 milliset koville lattioille tarkoitetut harmaareunaiset pyörät, jotka rullaavat erittäin kevyesti, eivätkä jätä lattiaan mustia jälkiä. Isojen tuplapyörien ansiosta tuolilla siirtyminen on helppoa. Erikoistyöskentelyyn pyörät toimitetaan istuttaessa lukkiutuvina, istuttaessa vapautuvina, tai ne vaihdetaan tassuihin. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, ristikon ansiosta tämä selkänojallinen satulatuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi istumakorkeutta, eli tuolia on mukava käyttää koko työpäivä. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät normaalissa istuma-asennossa, tämä on erinomaisen tärkeä ominaisuus varsinkin, jos käyttäjällä on herkkä selkä. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Dual Gym selkänojallinen satulatuoli sopii pitkänkin työpäivän ainoaksi tuoliksi. Made in Finland, valmistettu Suomessa korkealla ammattitaidolla parhaista materiaaleista. Vankka rakenne työhön kun työhön ja sopii kaikille.
Hanki nyt erikoisen hyvä selkänojallinen satulatuoli naiselle ja miehelle, ergonomia Dual kestää, edistää terveyttä ja työhyvinvointia vuosia ja vuosikymmeniä.

Kaksiosainen satulatuoli selkänojalla, säädöt sopivat kaikille S - XXL

Kaksiosaisen kotimaisen Ergonea Dual satulatuolin ergonomisen istuimen leveyden säätö Ergonea Dual satulatuoli miehille, sen leveyden portaaton säätö on huikea 7 senttiä, joten tämä kaksiosainen tuoli sopii käyttäjille S - XXL. Painosuositus 50 - 120 kiloa. Säätöjen pikalukitus tekee säätämisen mukavan helpoksi. Satulan molempia puolia pystyy säätämään itselleen sopivaan leveyteen ja kulmaan. Selkänojallinen satulatuoli Gymin nokka voidaan kaventaan kokonaan yhteen, jolloin istuma-asento on kapea ja luonnollinen. Tämä mahdollistaa tuolin käytön myös hameen kanssa. Näiden ergonomisten säätöjen lisäksi Dualissa on myös ristiselän tuen korkeus ja syvyyssäätö. Nivelletyn selkänojan muoto on juuri ristiselkää ergonomisesti ja napakasti tukeva, estäen selän haitallisen pyöristymisen. Jos selkänoja on liian kaareva, se painaa kylkiä, eikä tue ristiselkää. Kun hankitaan satulatuolia selkänojalla ammattikäyttöön kannattaa muistaa se, että halvimmissa tuoleissa ei ole samanlaista ergonomiaa eikä kestävyyttä. Monien mielestä Ergonea Dual Gym on kehittynein kaksiosainen satulatuoli selkänojalla.

KAKSIOSAINEN DUAL GYM SATULATUOLI SELKÄNOJALLA HINTA TARJOUKSESSA

Hyvä kaksiosainen selkänojallinen satulatuoli hinta kampanjassa nyt yrityksille ja julkishallintoon. Ristiselän tuellisten eli selkänojallisten satulatuolien hinnat vaihtelevat valmistajista, sekä muista tekijöistä johtuen huomattavasti. Laadultaan parhaita ovat tietysti kotimaiset selkänojalliset satulatuolit, mutta niissäkin on hinta eroja. Ergonea on erittäin hintakilpailukykyinen ja huippulaatuinen, mutta edullinen kotimainen satulatuoli. Kotimaiseksi laatutuoliksi Dual Gym on suorastaan halpa kaksiosainen satulatuoli selkänojalla. Hinta ei ole enää esteenä Suomalaisen ja ergonomisen tuolin hankkimiselle. Ergonea Dual Gym satulatuolissa on todella erinomainen hinta - laatu suhde. Edullisen hinnan lisäksi Dualilla on myös hyvä takuu 3 vuotta.

ERGONOMISET JA NÄYTTÄVÄT ERGONEA® DUAL SATULATUOLIT SUOMESTA

Kotimaisen kaksiosaisen satulatuolin Ergonea Dual Gymin ergonominen selkänoja ja istuin ruskealla aidolla nahalla verhoiltuna Kaksiosainen Dual Gym satulatuoli selkänojalla on näyttävä kaikista kuvakulmista ja siinä on erittäin hyvä istua. Aidolla nahkalla verhoiltu istuin on varustettu muhkeilla pehmusteilla ja pyöreillä muodoilla. Dual Gymin satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Ergonomiset säädöt ja satulan oikea muotoilu ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä kaksiosainen istuin on ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Ristiselän tuki eli selkänoja tukee hyvin alaselkää, eikä anna ristiselän haitallisesti pyöristyä. Kaksiosainen satulatuoli miehille on ilmava, se ei paina kalleuksia vaan edistää alaraajojen veren kiertoa eli terveyttä. Ergonea Dual Gym on satulatuolien aatelia sekä naisille, että miehille ja sitä voi käyttää koko päivän. Kaksiosainen satulatuoli Gymin valtava etu on siinä, että se ennalta ehkäisee selkäkipujen ilmenemistä pitkällä aikavälillä. Eli Gym lisää työhyvinvointia ja vähentää työstä poissaoloja, josta on etua kaikille. Näin se jatkaa myös työuria ja työpaikan henkilöstöllä on suuremmat mahdollisuudet jäädä sitten aikanaan terveenä eläkkeelle. Käyttäjiltä on tullut Dualista paljon kiitosta erilaisista työpisteistä, joten tuoli on pidetty, monikäyttöinen ja toimiva.

MIKÄ ON PARAS SATULATUOLI SELKÄNOJALLA MIEHILLE, MIKÄ NAISILLE?

Onko kaksiosainen satulatuoli miehelle / naiselle paras ja tarvitaanko selkänojaa? Kallein kaksiosainen satulatuoli selkänojalla ei ole välttämättä istumamukavuudeltaan paras, mutta ei aina halvinkaan. Millä kaksiosaisella satulatuolilla on paras hinta - laatu suhde? Eri valmistajien tuolit voivat näyttää jokseenkin saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea tuolin istumamukavuudesta, eikä ergonomisista ominaisuuksista. Edullisia Ergonea tuoleja on toimitettu vuosia satoihin erilaisiin työpisteisiin ja -tehtäviin. Selkänojallinen Dual Gym on nopeasti noussut luotettavaksi ergonomia istuimeksi ja siitä tullut palaute on ollut erikoisen myönteistä.
Viikottain kuulemme
"Erinomainen kaksiosainen satulatuoli naiselle" ja "Paras selkänojallinen satulatuoli miehelle" kommentteja tuolien käyttäjiltä. Ergonea Dual Gym käytöstä tuleva palaute onkin aidointa ja oikeinta tietoa siitä, että tuolin ergonomia-suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea säädettävä etuosa on myös hametta käyttävien naisten kiittämä ominaisuus. Samoin kapealanteiset miehet ylistävät Dual Gym tuolin ergonomisia ominaisuuksia. Perinteiset kaksiosaiset satulatuolit ovat etuosasta leveitä, eikä niistä löydy luontevaa istuma-asentoa. Dual Gym tuolin istuimen säädöt ovat hämmästyttävän laajat, se lisää istumamukavuutta ja työhyvinvointia.
Selkänoja, eli ristiselän tuki on työfysioterapian suosittama varuste myös miehille suunniteltuun tuoliin. Monien satulatuolin käyttäjien mielestä vasta hyvällä selkänojalla saavutetaan tuolista täysi hyöty. Investointina on selkänojallisen satulatuolin hankinta työpaikoilla hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan todella suuri ja kannattava. Dual Gym toimii erinomaisesti myös kotikäytössä, monien mielestä selkänojallinen Ergonea® Dual Gym aitoa nahkaa on kehittynein ja paras satulatuoli selkänojalla miehille ja naisille. Nyt erikoisen edulliseen hintaan satulatuoli hinta tarjouksesta.

MATALA VAI KORKEA SELKÄNOJALLINEN SATULATUOLI PARAS?

Kotimaisten ergonomisten Ergonea satulatuolien kaasujouset S, M ja L koot Selkänojallinen satulatuoli ja korkeus. Hyvin usein kuulemme kysymyksen, "Olen pitkä ja käytössäni on sähköpöytä, onko selkänojallisissa tuoleissanne riittävästi korkeuden säätövaraa"? Ergonean istuinkorkeuden säätö toimii kaasujousella jossa on työskentelymukavuutta lisäävä jousto, kaasujousi mukautuu käyttäjän painon mukaan. Korkeutta muutetaan portaattomasti vasemmasta säätimestä, istuimen kaltevuutta oikeasta. Istuimen portaattomalle leveyssäädölle on oma pikasalpa. Valittavissa on kolme eri korkuista Dual Gym tuolia. Matalalla työskentelyyn on sopiva S kaasujousella varustettu matala kaksiosainen satulatuoli. Istuin säätyy välillä 47 - 61 cm lattiasta. Toimistopöytäkorkeudelle on M eli vakiokaasujousi paras. Istuinkorkeuden säätö toimii välillä 55 - 75 cm. Sähköpöytä käyttäjille ja 90 - 110 cm korkeisiin työpisteisiin on L paras tuolimalli. Siinä istumakorkeus säätyy välillä 60 - 86 cm. Satulatuoli selkänojalla kannattaa valita työskentelykorkeuden mukaan. Myös henkilön pituus vaikuttaa tuolivalintaan, eli karkeasti lyhyet henkilöt S, keskipituiset M ja pitkät L. Ergonea Dual Gym kaksiosaisia satulatuoleja voi käyttää koko päivän ja ne sopivat sekä työhön että kotiin, naisille, miehille ja pojille.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi BE050 Satulatuoli Bestool Smart kaksiosainen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
519 / kpl
Tuotenumero: ER115
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+6€)
(+12€)
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote


(+52€)


(+39€)
(+44€)
(+32€)


(+65€)

36 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet