Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Hyvä satulatuoli Ergonea Luxe - ergonomisen satulatuolin hinta 375€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Satulatuoli Ergonea ® Luxe nahka on kotimainen, tyylikäs ja ergonominen työtuoli toimistoon. Hyvä satulatuoli, jossa on kapea skandinaaviselle käyttäjälle suunniteltu istuin. Hyvät säädöt ja paljon vaihtoehtoja varusteluun. Erikoispehmustettu mukavaksi istua. Monta tyylikästä nahkaväriä, nopea toimitus, paras hinta-laatusuhde edullisesti. Kestävä ja laadukas ergonominen satulatuoli. Sähköpöytäkäyttöön suositellaan vakio M- tai korkeaa L-kaasujousta.

Satulatuoli Ergonea® Luxe mustalla nahkaverhoilulla on laadukas ja tyylikäs kotimainen satulatuoli, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Aina edulliseen hintaan. Luxe satulatuoli on suomalaisten ergonomia-asiantuntijoiden pitkäaikaisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti. Luxe tuolin istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia naisen anatomialle. Hyvä Ergonea tuoli kestää, kevytmetallirunko on kestävä ja isot pyörät kevyesti rullaavia. Saumaton istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Paras satulatuoli. Takuu kolme vuotta. Käytännöllinen koko, tuolin paino vain 9 kg.

Ergonominen ja hyvä satulatuoli vaativalle

Ergonea® Luxe on suunniteltu parantamaan ergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä toimistoissa sekä muissa vaativissa työpisteissä. Tuolin muotoilu on tyylikäs ja istuimeen on valittavissa useita värejä aitoa nahkaa. Hyvässä Luxe satulatuolissa on kapea etuosa, joten istuin ei paina reisiä. Hyvät satulatuolit ohjaavat istumaan oikein ja ryhdikkäästi, Ergonea lisää virkeyttä ja työhyvinvointia. Tämä toimistojen suosikki on harkiten suunniteltu ja taidolla valmistettu. Ergonea satulatuolien valikoimassa on useita väri- ja korkeusvaihtoehtoja heti toimitukseen. Ergoneassa on 65 mm korkeat hyvin rullaavat pyörät. Tuoliin on valittavissa myös jalkarengas, se sopii parhaiten korkeaan työpisteeseen tai sähköpöytä-työskentelyyn. Ergonea Luxe sopii moneen käyttöön, toimistoihin, oppilaitoksiin, liiketiloihin, terveydenhuoltoon, kauneudenhoitoon, korkeiden palvelutiskien ääreen, matalalla työskentelyyn ja moneen muuhun. Erinomainen ergonomia, hyviä ominaisuuksia enemmän kuin hintaa.

  • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
  • Istuin: Lev: 40 cm Syv: 36 cm, kapea muotoilu naisen anatomialle
  • Paino: 9 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Verhoilu: Musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Takuu: Takuu 3 vuotta, kotimainen ergonomia satulatuoli
  • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea tuolia voi käyttää koko päivän ja sen hyviä ominaisuuksia on suuresti kiitetty. Paras ergonomia, edullinen hinta satulatuoli Luxessa

Kevyesti rullaava kotimainen paras satulatuoli naiselle ammattikäyttöön

Metallirunkoinen kotimainen Ergonea® Luxe, paras satulatuoli kestää hintavertailun. Vakiona koville lattioille tarkoitetut isot kevyesti rullaavat pyörät. Tuolilla siirtyminen on todella helppoa. Optiona on valittavissa istuessa lukkiutuvat pyörät, istuessa vapautuvat pyörät tai tassut. Pyöräristikko on painevalettua kevytmetallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm. Sen ansiosta tuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi istumakorkeutta käyttäjän painon mukaan. Tämä lisää istumamukavuutta, joten tuolissa työskentely on miellyttävää. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät lähes normaalissa istuma-asennossa, tämä on erinomaisen tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Ergonea Luxe satulatuoli naisille sopii pitkäänkin työpäivään, eli tuolia voi käyttää jatkuvasti ja pysyä virkeänä koko päivän. Se on Luxusta, samoin ergonomisen satulatuolin edullinen hinta. Suosi Suomalaista!

Toimiston suosikkivärit aitoa nahkaa heti varastosta

Kotimainen, paras satulatuoli Ergonea Luxe on saatavilla tyylikkäissä väreissä. Heti varastosta toimitukseen satulatuolit musta, ruskea ja sininen tuoli aitoa nahkaa. Tilaustuotteena muita värejä, kuten harmaa, punainen ja vihreä. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

Ergonominen satulatuoli hinta ja uudet tilausvärit ergonomia tuoliin

Ergonominen satulatuoli hinta kampanjassa sekä upeissa väreissä. Varastovärivalikoiman lisäksi toimitamme tuoleja muillakin väreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa; satulatuolit punainen, vihreä ja harmaa 4 viikon toimitusajalla. Kangasväreinä ovat kuosit musta, punainen, tummanvihreä, vaaleanharmaa, sininen, turkoosi ja violetti. Värit saattavat poiketa luonnollisesta tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Kysythän myös muita värejä! Myös tilausväreissä satulatuoli hinta tarjous vähintään viiden tuolin projekti-tilauksiin, kysy niihin erillinen hinta.

Kotimaisten Ergonea satulatuolien aito nahka värivaihtoehdot

Onko Ergonea® Luxe paras satulatuoli toimistoon?

Mikä paras satulatuoli hinta-laatu suhteeltaan? Kallein tuoli ei ole välttämättä ergonomisesti paras satulatuoli, mutta ei aina halvinkaan. Eri valmistajien tuolit voivat näyttää hyvin saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea niiden ergonomisista ominaisuuksista. Ergonea on Suomalainen rekisteröity tavaramerkki® ja Ergonea tuoleja on toimitettu yli 10 vuotta satoihin erilaisiin työpisteisiin ja -tehtäviin. Ergonea Luxe, eli aiemmin Ergonea 200 on vakiinnuttanut asemansa luotettavana ergonomia istuimena ja siitä tullut palaute on ollut pelkästään myönteistä. Viikottain kuulemme "Ihana kotimainen satulatuoli" palautetta. "Ergonea Luxe on paras satulatuoli" kommentteja myös usein tuolien käyttäjiltä. Tuhansien tuolien käytöstä tuleva palaute onkin aidoin, paras ja varmin tieto siitä, että tuolin suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea etuosa on myös hametta käyttävien Ergonea-asiakkaiden kiittämä ominaisuus. Perinteiset tuolit naisille ovat leveitä, eikä niistä löydä luontevaa istuma-asentoa. Ergonea Luxe lisää työtehoa ja työhyvinvointia, joten se on hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan suuri investointi työpaikoilla. Monet Ergoneassa istuvat sanovatkin, että Ergonea® Luxe on paras satulatuoli naiselle toimistokäyttöön. Ergonea toimii erinomaisesti myös kotona. Tämä tuoli toimii pitkällä aikavälillä selkäkipuja ennalta ehkäisevänä istuimena, joten se kannattaa hankkia käyttöön heti. Hyvä hinta - laatu suhde, tee vaikka satulatuoli hintavertailu netissä.

Hyvät satulatuolit hinta tarjouksessa kotiin ja toimistoon, kotimaista osaamista parhaimmillaan

Nyt edullinen ja hyvä ergonomia satulatuoli hinta kampanjassa yrityksille ja kotitoimistoon. Ergonomisten tuolien hinnat vaihtelevat valmistajista, sekä muista tekijöistä johtuen huomattavasti. Laadultaan parhaita ovat kotimaiset tuolit, mutta niissäkin on hinta eroja. Edullinen Ergonea Luxe on erittäin hinta-kilpailukykyinen kotimainen satulatuoli naiselle ja laadultaan huippua. Monien eri satulatuoleja käyttäneiden mielestä Ergonea Luxe on kehittynein yksiosainen tuoli. Kotimaiseksi laatutuoliksi se on suorastaan halpa satulatuoli. Hinta ei ole enää esteenä kotimaisen ja ergonomisen tuolin hankkimiselle. Todella erinomainen hinta - laatu suhde. Ergonea myös kestää, yli 10 vuoden aikana toimitetuista tuhansista tuoleista vanhimpiakin on edelleen jatkuvassa käytössä. Hyödynnä nyt reilua Ergonea Luxe satulatuolin hinta tarjousta! Edullisen hinnan lisäksi Luxessa on valmistukselle hyvä 3 vuoden takuu. Tuolin tyyppi oli aiemmin Ergonea 200.
Satulatuolissa istuessa on kysymys ihmisen terveydestä. Tuolissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla ja työssä tuoli hankitaan jatkuvaan käyttöön vuosiksi. Siksi tuolissa on erittäin tärkeää olla hyvät säädöt, miellyttävä istuinverhous, luja äänetön rakenne, ergonominen muotoilu ja hyvä istua. Tuolin muutosmahdollisuus tarvittaessa on myös etu ja turvallisinta on, jos tämä kaikki on osaavien asiantuntijoiden kehittämää. Alle satasen tuoleissa tuo kehittäminen on painottunut siihen, että miten satulatuolista saataisiin mahdollisimman halpa. Tätä kannattaa tuolia valitessa miettiä.

Ergonominen ja hyvännäköinen kotimainen muotoilu

Ergonominen kotimainen satulatuoli Ergonea Luxe musta nahka edestä Kotimainen Ergonea Luxe hyvä satulatuoli näyttää hyvältä kaikista kuvakulmista ja siinä on hyvä istua. Ergonean satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Satulan oikea ergonomia muotoilu ja hyvät säädöt ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä saumaton istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Suuri etu Ergonea Luxea oikein käyttäville on se, että tämä tuoli ennalta ehkäisee pitkällä aikavälillä selkäkipujen syntymistä. Ergonea satulatuolit vähentävät sairauspoissaoloja ja näin parantavat työssä viihtymistä sekä työssä jaksamista. Eli parantaa tuloksellisuutta, sekä jatkaa työuria. Ergonea Luxessa on ergonominen muotoilu ja 1-2 senttiä paksumpi pehmuste, kuin satulatuoleissa yleensä. Kromattu kaasujousi ja metallinen musta pyöräristikko antavat Luxe satulatuolille viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen.

Matala vai korkea on hyvä satulatuoli, ergonomia kaasujousi S, M vai L?

Ergonea satulatuolien kaasujouset M, S ja L koko Mikä hyvä satulatuolin korkeus? Ergonean istuinkorkeuden säätö toimii kaasujousella jossa on työskentelymukavuutta lisäävä jousto. Korkeutta muutetaan portaattomasti vasemmasta säätimestä, istuimen kaltevuutta oikeasta. Käyttäjän painorajoitus 90 kiloa. Valittavissa on kolme eri korkuista tuolia. Matalalla työskentelyyn on sopiva S kaasujousella varustettu matala ergonomia satulatuoli. Istuin säätyy välillä 47 - 61 cm lattiasta. Toimistopöytäkorkeudelle on M eli vakiokaasujousi paras. Istuinkorkeuden säätö toimii välillä 55 - 75 cm. Sähkösäätöpöytiin ja 90 - 110 cm korkeisiin työpisteisiin on L paras satulatuoli. Siinä istumakorkeus säätyy välillä 60 - 86 cm. Eli tuoli kannattaa valita työskentelykorkeuden mukaan, myös henkilön pituus vaikuttaa tuolivalintaan. Eli oletko S, M vai L pituinen. Jos tuolin käyttäjä työpaikalla vaihtuu eri pituiseksi, Ergoneaan on mahdollista vaihtaa pelkkä kaasujousi. Näin tuoli on taas henkilölle sopivan korkuinen, eikä uutta tuolia tarvitse ostaa.

oikea työpöydän korkeus ergonomia satulatuolia käytettäessä

Meiltä kysytään hyvin usein, mikä on oikea työpöydän korkeus satulatuolia käytettäessä. Se riippuu käyttäjän pituudesta, perussääntö on että istuttaessa peppu on korkeammalla kuin polvet. Kun polvikulma on noin 45 astetta, Ergonea tuoli ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen ja ergonomiseen asentoon. Myös oma kroppa tuntee ja löytää hyvän pöydän korkeuden. Sopiva korkeus kannattaa hakea useana päivänä vähän kerrallaan säätämällä, samoin istuimen kaltevuus. Korkeuden säätö on helpointa, jos käytössä on sähköpöytä. Pöytää täytyy useimmiten korottaa silloin, kun vaihdetaan vakiotyötuolista hyvään satulatuoliin. Oikea pöydän korkeus on siis osittain henkilökohtainen asia ja omaa kroppaa täytyy kuunnella varsinkin, jos on herkkä selkä. Silloin tuoliin totuttelu ja oikeiden säätöjen löytyminen tuottaa parhaan tuloksen. Ergonominen hyvä ja paras satulatuoli naiselle, kotimainen Ergonea Luxe voi olla käytössä koko päivän. Nyt erikoisen edulliseen hintaan satulatuoli hinta tarjouksesta. Ergonea tuoleista on tuhansilla henkilöillä hyviä kokemuksia, joten edullista Ergoneaa voimme yhdessä lämpimästi suositella.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi BE050 Satulatuoli Bestool Smart kaksiosainen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
375 / kpl
Tuotenumero: ER100
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+6€)
(+12€)
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote


(+52€)


(+39€)
(+43€)
(+32€)


(+65€)
(+52€)

56 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet