Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Satulatuoli Ergonea Pilates aktiivinen, mustan satulatuolin hinta 365€

Katso muita Aktiivituolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Satulatuoli Pilates jousto mekanismilla nyt edullisesti - satulatuolit yrityksille. Ergonean aktiivituoli on kotimainen suosittu satulatuoli toimistoon. Selkää, lantiota ja hartioita aktivoiva keinumekanismilla varustettu satulatuoli toimistoon. Pilates yksiosaisella ja Pilates Dual satulatuoli kaksiosaisella istuimella. Edulliseen hintaan Työtuoli.fi-verkkokaupasta.

Satulatuoli Ergonea® Pilates on aktivoiva kotimainen satulatuoli. Pilates satulatuolin istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia naisten anatomialle. Istuessa joka suuntaan joustava Pilates swing mekanismi jumppaa alaselkää huomaamatta, jolloin vatsan sekä selän lihakset vahvistuvat ja verenkierto paranee. Pilates satulatuolissa on mukavaa työskennellä, tuolissa on suosittu ja ergonominen Luxe istuin. Saumaton istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Pilates satulatuoli on monien ergonomia-asiantuntijoiden pitkällisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Ainutlaatuinen takuu kolme vuotta, tämän näppärän tuolin paino on vain 9 kg. Nyt satulatuoli Pilates hinta kampanjassa.

Ergonomisella satulatuolilla liikettä

Aktiivisesti liikkuva Ergonea Pilates on suunniteltu lisäämään ergonomiaa ja tehostamaan työskentelyä toimistoissa, sekä muissa vaativissa työpisteissä. Tuolin muotoilu on Ergoneamaisen tyylikäs ja istuimeen on valittavissa useita nahkavärejä aidosta nahasta, tai kankaasta. Pilates satulatuolissa on kapea etuosa, joten istuin ei paina reisiä. Keinuva satulatuoli ohjaa istumaan ryhdikkäästi, Ergonea Pilates lisää virkeyttä ja työhyvinvointia. Tämä toimistojen suosikki on harkiten suunniteltu ja Suomessa taidokkaasti valmistettu. Pilates satulatuolien valikoimassa on useita väri- ja korkeusvaihtoehtoja. Ergonean 65 mm korkeat pyörät rullaavat kuin unelma. Tuoliin on valittavissa myös jalkarengas, se sopii parhaiten korkeaan työpisteeseen tai sähköpöytä työskentelyyn. Vartalon kallistuksiin mukautuva satulatuoli on monikäyttöinen, se toimii toimistossa, terveydenhuollossa, kauneudenhoidossa, korkeissa palvelutiskeissä, matalalla työskennellessä, jne. Hyvään hintaan.

  • Istumakorkeus: M: 58-78 cm, S: 50-64 cm, L: 63-89 cm
  • Istuin: Lev: 40 cm Syv: 36 cm, kapea muotoilu naisen anatomialle
  • Paino: 9 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Verhoilu: Musta, sininen tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Takuu: Pilates satulatuoli Swing mekanismin takuu 3 vuotta
  • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea satulatuolia voi käyttää koko päivän ja sen hyviä ominaisuuksia on suuresti kiitetty. Paras ergonomia, edullinen hinta.

Satulatuoli hinta tarjous keinuva Pilate jousto mekanismilla

Ergonea® on rekisteröity tavaramerkki, jonka laatuun voit luottaa. Nyt Pilates aktivoiva satulatuoli pitkällä takuulla. Aktiivinen Pilates istuin myötäilee vartalon liikettä, se lisää ergonomiaa ja työskentelyn sujuvuutta. Metallirunkoinen ja aktiivinen Ergonea Pilate satulatuolin jousto mekanismi on tehty kestämään. Tuolissa on koville lattioille tarkoitetut isot harmaat pyörät, jotka rullaavat kevyesti. Erikoistyöskentelyyn pyörät toimitetaan istuttaessa lukkiutuvina, vapautuvina, tai niiden tilalle laitetaan tassut. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, sen ansiosta tuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi satulatuolin istumakorkeutta käyttäjän painon mukaan. Tämä lisää istumamukavuutta, joten tuolissa työskentely on miellyttävää. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät lähes normaalissa istuma-asennossa, tämä on tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Keinuva satulatuoli swing mekanismilla parantaa alaselän kudosnestekiertoa ja syvien lihasten kuntoa. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Ergonea Pilates swing satulatuoli sopii pitkäänkin työpäivään, eli tuolia voi käyttää jatkuvasti ja pysyä virkeänä ja kunnossa koko päivän. Herkästi keinuva Pilates swing satulatuoli hinta tarjouksessa yrityksille ja julkishallinnon työpaikoille.

Kaksiosainen satulatuoli Pilates swingfitt edulliseen hintaan

Ergonean uutena satulatuolimallina on tullut myös kaksiosainen Pilates swingfitt satulatuoli hinta tarjoukseen. Satulatuolin swingfitt mekanismi on kaksisainen, niin kuin Dual mallissa ja satula on itse asiassa aivan sama. Dualin säädöt ovat markkinoiden parhaimpia, swingfitt mekanismi todella tarkka ja luotettava. Keinuva mekanismi kaksiosaisessa swingfitt satulatuolissa antaa parhaan ergonomian ja liikkeen alaselälle ja samalla koko kropalle. Nyt todella edullinen hinta swingfitt satulatuolilla, useita värejä. Kotomaista laatutyötä, suosi Suomalaista! Nyt erikoisen edulliseen hintaan satulatuoli hinta tarjouksesta.

Ergonea Pilates tuolien uudet nahkavärit

Varastotuolina heti toimitukseen löytyy ylellinen Ergonea Pilates musta nahka. Mustan nahkan lisäksi toimitamme tuoleja muillakin väreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa myös satulatuoli punainen, vihreä ja harmaa 4 viikon toimitusajalla. Aito pehmeä nahka on kapeassa istuimessa miellyttävä materiaali, joka ei hiosta tai ole kylmä. Nahka on helppohoitoinen ja satulatuoli on helppo puhdistaa.

Kotimaisten Ergonea satulatuolien aito nahka värivaihtoehdot

Hyvien ergonomisten Ergonea satulatuolien kangas värivaihtoehdot

Näyttävän kotimaisen Pilates swing satulatuolin edut

Kotimainen ja hyvä satulatuoli Ergonea Pilates keinumekanismi Suomalainen Ergonea Pilates satulatuoli swing ja swingfitt mekanismilla näyttää hyvältä ja siinä on hyvä istua. Ergonean joka suuntaan kallistuva ergonominen satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Aktiivisen satulan oikea muotoilu ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävä saumaton istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä. Pilates swing mekanismin liikerata joka suuntaan on melko laaja, se toimii kuin puolipallo joten sopii myös vaativille. Pilates istuimen automaattinen säätö on tarkka, joten kallistuksen vastus on joka suuntaan sama. Aktiivinen istuin on hyvä myös eteenpäin kurotettaessa, selkä ei pyöristy satulan jouston ansiosta. Jalat kannattaa pitää lattiassa Pilates satulatuolia käytettäessä, silloin selän ja vatsan lihakset saavat parhaan jumppahyödyn tuolin ominaisuuksista. Ergonean istuimessa on 1-2 senttiä paksumpi napakka pehmuste, kuin muissa satulatuoleissa yleensä. Kromattu kaasujousi ja musta pyöräristikko antavat Pilates swing satulatuolille tyylikkään ilmeen. Edullinen hinta. Made in Finland, kotimaiseen satulatuoliin kannattaa luottaa.

Ergonomia ja terveys Pilate swingfitt satulatuolissa istuessa

Pilate satulatuoli swing ja swingfitt mekanismi on tehokas. Ergonean aktiivisessa Pilates satulatuolissa istuessa on kysymys ennen kaikkea selästä ja ihmisen terveydestä. Satulatuoleissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla ja varsinkin työssä tuoli hankitaan jatkuvaan käyttöön vuosiksi. Siksi satulatuolissa on erittäin tärkeää olla hyvä liike, hyvät säädöt, miellyttävä luonnonmukainen istuinverhous, luja äänetön rakenne, ergonominen muotoilu ja siinä pitää olla hyvä istua. Ergonealla on tarjota myös kaksiosainen satulatuoli keinuva swingfitt mekanismilla, ergonominen kaksiosainen swingfitt satulatuoli sopii naisille ja miehille. Tuolin muutosmahdollisuus tarvittaessa on myös etu ja turvallisinta on, jos nämä kaikki ovat osaavien asiantuntijoiden kehittämiä. Pilates swingfit satulatuolissa on enemmän ergonomisia ominaisuuksia kuin hintaa. Edullisimmissa tuoleissa tuo ergonomian kehittäminen on pysähtynyt siihen, että miten satulatuolista saataisiin mahdollisimman halpa. Tätä ergonomista kokonaisuutta kannattaa halvimpien kohdalla tuolivalinnassa miettiä, myös satulatuolia nuorille- ja kotiin hankittaessa.

Oikea työpöydän korkeus Pilates satulatuolia käyttäessä

Nyt erikoisen edulliseen hintaan satulatuoli hinta tarjouksesta. Usein saamme kuulla kysymyksen, mikä on oikea työpöydän korkeus aktiivista Pilates satulatuolia käytettäessä. Korkeussääntö on sama, kuin muissakin satulatuoleissa. Ensinnäkin korkeus riippuu käyttäjän pituudesta, hyvä perussääntö on että istuttaessa jalat lattiassa peppu on korkeammalla kuin polvet. Kun polvikulma on noin 45 astetta, Pilates keinuva satulatuoli swing mekanismilla ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen ja ergonomiseen asentoon. Siitä haetaan kokeilemalla oikea työpöydän korkeus. Sopiva korkeus kannattaa hakea useana päivänä vähän kerrallaan pöydän korkeutta säätämällä, istuimen aktiivi jousto ei vaikuta valittavaan korkeuteen. Korkeuden säätö on helpointa, jos käytössä on sähköpöytä. Sähköpöytää suositellaankin lähes jokaiseen työpisteeseen ergonomisten hyötyjensä vuoksi. Pöytää täytyy useimmiten korottaa silloin, kun vaihdetaan vakiotyötuolista satulatuoliin. Oikea pöydän korkeus on siis osittain henkilökohtainen asia ja omaa kroppaa täytyy kuunnella varsinkin herkkäselkäisen. Silloin satulatuoliin totuttelu ja oikean pöydän korkeuden löytäminen tuottaa parhaan ryhdikkään tuloksen. Katso myös Economy sähköpöytä »

Pilates swingfitt lyhyelle vai pitkälle satulatuolin käyttäjälle?

Jumppaavassa Ergonea Pilates swing ja swingfitt satulatuolissa on kolme korkeusvaihtoehtoa S, M ja L, joten jokaiselle löytyy sopiva aktiivinen satulatuoli. Tuolia tilattaessa korkeuden voi valita hinnan muuttumatta. Yleissääntönä voidaan pitää, että lyhyille henkilöille tuoli S, keskipituisille M ja pitkille L kaasujousella. Matalassa istuin säätyy välillä noin 58 - 78 cm, keskikorkeassa 55 – 75 cm ja korkeassa 63 - 89 cm. Kaasujousia löytyy myös irrallisena, jos työpaikalla tuolin käyttäjä vaihtuu eri pituiseen, kaasujousi vaihtamalla tuoli toimii taas sopivalla korkeudella. Jumppaava hyvä satulatuoli Ergonea Pilates swing mekanismilla voi olla käytössä koko päivän. Ergonea tuoleista on tuhansilla henkilöillä hyviä kokemuksia, joten myös aktiivista Pilatesia voimme yhdessä lämpimästi suositella. Nyt erittäin edulliset hinnat satulatuolien hinta kampanjassa.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi ER165 Satulatuoli Ergonea Pilates Dual Gym työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
365 / kpl
Tuotenumero: ER140
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+6€)
(+12€)


(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote


(+39€)
(+45€)
(+33€)


(+65€)
(+52€)

29 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet