Tuoliryhmät


Työtuoli Ergonea Mesh Kampanja hintaan 295€

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Satulatuoli Ergonea Luxe Move aktiivituoli aitoa nahkaa hintaan 497€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2019

Satulatuoli Ergonea® Luxe Move on uusi aktiivituoli ammattikäyttöön. Aito nahkaverhous on tyylikäs ja Movessa on hyvä istua. Ergonominen kallisteltava aktiivituoli naiselle, tuolissa on kapea istuin ja hyvät säädöt. Monta tyylikästä nahka- sekä kangasväriä, nopea toimitus ja edullinen hinta. Laadukas kotimainen ergonominen satulatuoli, jonka toimivuuteen voit aina luottaa. Myös ristiselän tuellinen Gym malli. Upea ergonomia-tuoli, hyvä viiden vuoden takuu.

Uusi satulatuoli Ergonea® Luxe Move nahka on laadukas ja tyylikäs kotimainen satulatuoli ammattikäyttöön. Luxe Move tuoli on monien ergonomia-asiantuntijoiden pitkäaikaisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti. Luxe tuolin istuin on suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia naisen anatomialle. Hyvä Ergonea tuoli kestää, kevytmetallirunko ei nitise eikä natise. Saumaton istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Move aktiivituoli on paras satulatuoli, myös ristiselän tuellisena Gym mallina. Ainutlaatuinen takuu 5 vuotta ja näppärä koko, tuolin paino vain 10 kg.

Uusi aktiivituoli vaativalle

Ergonea satulatuoleissa uusin keksintö on Move aktiivimekanismi. Erikoista Movessa on se, että kaasujousi on alapäädystä nivelletty. Istuin kallistuu joka suuntaan vartalon mukaisesti. Liikeradan laajuus on säädettävissä, tai Move kaasujousi on lukittavissa perinteisesti pystyasentoon. Ergonea Luxe Move on huipputuoli. Ergonominen liike työskennellessä pitää kropan kunnossa ja lisää työskentelyn mielekkyyttä. Tämä toimistojen uutuustuoli on harkiten suunniteltu ja Suomessa taidokkaasti valmistettu. Ergonea Move satulatuolien valikoimassa on useita väri- ja korkeusvaihtoehtoja heti toimitukseen. Vakaassa Ergoneassa on kromiristikko ja pyörien tilalla tassut. Nyt Luxe Move satulatuoli hinta tarjouksessa. Tuoli on monikäyttöinen, se toimii toimistossa, oppilaitoksissa, liiketiloissa, terveydenhuollossa, kauneudenhoidossa, jne. Hyvä liike ja paras ergonomia, uusia aktiivisia ominaisuuksia ammattikäyttöön.

  • Istumakorkeus: S: 55-69 cm, M: 63-83 cm
  • Istuin: L: 40 cm S: 36 cm, kapea muotoilu naisen anatomialle
  • Paino: 10 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, kevyt ja kestävä, myötäilevä kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs kromattu metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Aktiivituolissa pitävät tassut, vakaa istua
  • Verhoilu: Valkoinen, musta, sininen, tai ruskea aito pehmeä nahka
  • Takuu: Kotimainen, takuu 5 vuotta ammattikäytössä
  • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Ergonea tuolia voi käyttää koko päivän ja sen hyviä ominaisuuksia on suuresti kiitetty. Paras ergonomia ja edullinen hinta satulatuoli Movessa

Työtuolikeskus toimittaa tuoleja yrityksille, yhdistyksille, kuntien ja valtion toimipaikkoille. Jos haluat tilata satulatuolin kotiin, kysy lisätietoa Ergonea asiantuntijalta: sales@ergonea.fi
Lue lisää istumatyön ergonomiasta Ergonea satulatuolit sivulta.

Aktiivinen Move Luxe paras satulatuoli naiselle ammattikäyttöön

Uusi metallirunkoinen kotimainen Ergonea® Luxe Move on paras satulatuoli naisille ja se kestää vuosia jatkuvaa käyttöä. Pyörien tilalle toimitetaan tassut, joten tuoli on vakaa aktiivisesti liikuttaessa. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, siksi tuoli on jämäkkä kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee pehmeästi istumakorkeutta käyttäjän painon mukaan. Tämä lisää istumamukavuutta, joten tuolissa työskentely on miellyttävää. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät lähes normaalissa istuma-asennossa, tämä on erinomaisen tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa vuoksi Ergonea Luxe Move satulatuoli naisille sopii pitkäänkin työpäivään, eli tuolia voi käyttää jatkuvasti ja pysyä virkeänä koko päivän. Se on Luxusta, samoin ergonomisen satulatuolin edullinen hinta. Erittäin toimiva tuoli on myös ristiselän tuellinen Move Gym malli. Ero Pilates tuoliin on selkeä. Pilates tuolissa liike treenaa alaselkää ja lantiota, mutta Movessa liikkuu koko vartalo. Parhaimmillaan tuoli on työpisteissä, joissa kurotellaan. Suosi Suomalaista laatua!

Toimiston suosikkivärit aitoa nahkaa myös move mekanismilla

Kotimainen aktiivinen ja paras satulatuoli naiselle Ergonea Luxe Move on saatavilla upeilla verhoiluvaihtoehdoilla. Heti varastosta toimitukseen satulatuolit valkoinen, musta, ruskea ja sininen tuoli aitoa nahkaa. Valkoinen satulatuoli naiselle onkin noussut hyvin suosituksi helppohoitoisuutensa ja kauneutensa ansiosta. Vaihtoehtona nahkalle on myös kestävä musta kangas. Kangas verhottuna sopii myös erinomaisesti toimistotyöskentelyyn. Luxe pärjää hyvin myös satulatuoli hintavertailu - kisassa omassa korkeassa laatuluokassaan. Klikkaa kuvia suuremmaksi.

Ergonominen satulatuoli hinta ja uudet upeat tilausvärit

Ergonominen satulatuoli hinta kampanjassa sekä upeissa väreissä. Varasto-värivalikoiman lisäksi toimitamme Move tuoleja muillakin väreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa; satulatuolit punainen, vihreä, vaaleanruskea, tummanpunainen ja harmaa 4 viikon toimitusajalla. Kangasväreinä ovat kuosit punainen, vihreä, harmaa ja sininen. Värit saattavat poiketa luonnollisesta tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Kestävä Xtreme kangas on ylittänyt hankaustestin 100 000 Martindalea. Siinä on myös BS EN 1021-1 ja 1021-2 paloturvaluokitukset, joten Luxe Move soveltuu loistavasti myös julkisiin tiloihin. Extreme kankailla on Ecolabel EU-kukka sertifiointi ekologisuudesta. Myös tilausväreissä satulatuoleihin hinta tarjous vähintään viiden tuolin projekti-tilauksiin, kysy niihin erillinen hinta.

Ergonea Move satulatuolien aito nahka värit ovat valkoinen musta sekä ruskea
Ergonomisen Move satulatuolin kangas väri vaihtoehdot ovat valkoinen, musta ja ruskea

Onko uusi Ergonea® Luxe Move paras satulatuoli toimistoon?

Mikä on aktiivisista tuoleista paras satulatuoli hinta-laatu suhteeltaan? Kallein kotimainenkaan tuoli ei ole välttämättä ergonomisesti paras satulatuoli, mutta ei aina halvin aasialainenkaan. Hinnaltaan Ergonea on tässä välissä. Eri valmistajien tuolit voivat näyttää hyvin saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea niiden ergonomisista ominaisuuksista. Ergonea on Suomalainen keksintö ja Suomalainen rekisteröity tavaramerkki® ammattikäyttöön, Ergonea tuoleja on toimitettu yli 10 vuotta satoihin erilaisiin työpisteisiin ja -tehtäviin. Viikottain kuulemme palautetta uudesta Movesta:
"Ihana kotimainen satulatuoli". Ja "Ergonea Luxe Move on kaikista paras satulatuoli" kommentteja myös usein tuolien käyttäjiltä. Ammattilaisten antama, tuolien käytöstä tuleva palaute onkin aidoin, paras ja varmin tieto siitä, että tuolin suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea etuosa on myös hametta käyttävien Ergonea-asiakkaiden kiittämä ominaisuus. Perinteiset tuolit naisille ovat leveitä, eikä niistä löydä luontevaa istuma-asentoa. Ergonea Luxe lisää työtehoa ja työhyvinvointia, joten se on hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan suuri investointi työpaikoilla. Monet Ergoneassa istuvat sanovatkin, että Ergonea® Luxe Move on paras satulatuoli naiselle toimistokäyttöön ja työpaikalle. Ergonea toimii erinomaisesti myös kotona. Tämä tuoli toimii pitkällä aikavälillä selkäkipuja ennalta ehkäisevänä istuimena, joten se kannattaa hankkia käyttöön heti. Hyvä hinta - laatu suhde, tee vaikka satulatuolien hintavertailu netissä.

Aktiiviset satulatuolit hinta tarjouksessa työpaikalle, kotimaista uutta osaamista parhaimmillaan

Nyt hyvä uutuus satulatuoli hinta kampanjassa yrityksille ja kotitoimistoon. Ergonomisten tuolien hinnat vaihtelevat valmistajista, sekä muista tekijöistä johtuen huomattavasti. Laadultaan parhaita ovat tietysti kotimaiset tuolit, mutta niissäkin on hinta eroja. Monien eri satulatuoleja käyttäneiden mielestä Ergonea Luxe Move on kehittynein yksiosainen tuoli. Kotimaiseksi laatutuoliksi se on kuitenkin edullinen satulatuoli. Hinta ei ole enää esteenä kotimaisen ja ergonomisen tuolin hankkimiselle. Todella erinomainen hinta - laatu suhde. Ergonea myös kestää, yli 10 vuoden aikana toimitetuista tuhansista tuoleista vanhimpiakin on edelleen jatkuvassa käytössä. Edullisen hinnan lisäksi Luxessa on valmistukselle hyvä 5 vuoden takuu.
Satulatuolissa istuessa on kysymys ihmisen terveydestä. Tuolissa istutaan parin kämmenen kokoisella alalla ja työssä tuoli hankitaan jatkuvaan käyttöön vuosiksi. Siksi tuolissa on erittäin tärkeää olla hyvät säädöt, miellyttävä istuinverhous, luja äänetön rakenne, ergonominen muotoilu ja hyvä istua. Tuolin muutosmahdollisuus tarvittaessa on myös etu ja turvallisinta on, jos tämä kaikki on osaavien asiantuntijoiden kehittämää. Alle satasen tuoleissa tuo kehittäminen on painottunut siihen, että miten satulatuolista saataisiin mahdollisimman halpa. Tätä kannattaa halpaa tuolia valitessa miettiä.

Hyvännäköinen kotimainen muotoilu ja ainutlaatuinen liike

Kotimaisen Ergonea Luxe Move satulatuolin ergonominen musta nahkainen satula edestä Kotimainen Ergonea Luxe Move on hyvä satulatuoli ja näyttää hyvältä kaikista kuvakulmista. Lisäksi siinä on erittäin hyvä istua. Ergonean satula on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Satulan oikea muotoilu ja hyvät säädöt ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä saumaton istuin on osaavien ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Suuri etu Ergonea Luxea oikein käyttäville on se, että tämä tuoli ennalta ehkäisee pitkällä aikavälillä selkäkipujen syntymistä. Ergonea tuolit vähentävät sairauspoissaoloja ja näin parantavat työssä viihtymistä sekä työssä jaksamista. Eli parantavat tuloksellisuutta, sekä jatkavat työuria. Ergonea Movessa on ergonominen muotoilu ja 1-2 senttiä paksumpi pehmuste, kuin satulatuoleissa yleensä. Kromattu kaasujousi ja pyöräristikko antavat Luxe Move satulatuolille viimeistellyn ja tyylikkään ilmeen. Parasta siinä kuitenkin on ergonominen liike. Kaikenlainen kurottelu on todella helppoa Movessa, se lisää työn sujuvuutta. Tuolia käytetään jalat lattiassa ja sillä saavutetaan Moven liikkeestä paras hyöty. Ristiselän tuellinen Luxe Gym myötäilee liikettä istuttaessa, mutta se antaa myös napakan tuen alaselälle. Tämä tuoli lisää työskentelyn tehokkuutta ja parantaa työterveyttä. Kaikkien satulatuolien lippulaivamalli parhaimmalla ergonomialla.

Matala vai korkea on hyvä satulatuoli, kaasujousi S vai M

Kotimaisten Ergonea satulatuolien kaasujouset S, M ja L Mikä on hyvä satulatuolin korkeus aktiivituolissa? Ergonean istuinkorkeuden säätö toimii Move-kaasujousella jossa on työskentelymukavuutta lisäävä jousto. Korkeutta muutetaan portaattomasti vasemmasta säätimestä, istuimen kaltevuutta oikeasta. Valittavissa on kaksi eri korkuista tuolia. Normaalilla työskentelyyn on sopiva S kaasujousella varustettu tuoli, jolloin istuin säätyy välillä 55 - 69 cm lattiasta. Sähkösäätöpöytiin ja 90 - 110 cm korkeisiin työpisteisiin on M paras tuoli. Siinä istumakorkeus säätyy välillä 63 - 83 cm. Eli tuoli kannattaa valita työskentelykorkeuden mukaan, myös henkilön pituus vaikuttaa tuolivalintaan. Eli oletko S, M vai L pituinen. Jos tuolin käyttäjä työpaikalla vaihtuu eri pituiseksi, Ergonea Moveen on mahdollista vaihtaa pelkkä kaasujousi. Näin tuoli on taas henkilölle sopivan korkuinen, eikä uutta tuolia tarvitse ostaa.

oikea työpöydän korkeus aktiivista satulatuolia käytettäessä

Meiltä kysytään hyvin usein, mikä on oikea työpöydän korkeus Moven satulatuolia käytettäessä. Se riippuu käyttäjän pituudesta, perussääntö on että istuttaessa peppu on korkeammalla kuin polvet. Kun polvikulma on noin 45 astetta, Ergonea tuoli ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen ja ergonomiseen asentoon. Myös oma kroppa tuntee ja löytää hyvän pöydän korkeuden. Sopiva korkeus kannattaa hakea useana päivänä vähän kerrallaan säätämällä, samoin kaasujousen kaltevuuden rajoitus. Korkeuden säätö on helpointa, jos käytössä on sähköpöytä. Pöytää täytyy useimmiten korottaa silloin, kun vaihdetaan vakiotyötuolista aktiiviseen satulatuoliin. Oikea pöydän korkeus on siis osittain henkilökohtainen asia ja omaa kroppaa täytyy kuunnella varsinkin, jos on herkkä selkä. Silloin tuoliin totuttelu ja oikeiden säätöjen löytyminen tuottaa parhaan tuloksen. Ergonominen hyvä ja paras satulatuoli naiselle, kotimainen Ergonea Luxe Move voi olla käytössä koko päivän. Nyt erikoisen edulliseen hintaan satulatuoli hinta tarjouksesta. Aktiivituoli Moven hyvä liike pitävät kropan kunnossa ja alaraajojen verenkierron vapaana koko työpäivän ajan. Ergonea tuoleista on tuhansilla henkilöillä hyviä kokemuksia, joten aktiivista Ergonea Movea voimme yhdessä lämpimästi suositella.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi ER100 Hyvä satulatuoli Ergonea Luxe - ergonomisen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: 497 /kpl alv 0%
Tuotenumero: ER150
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+84€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote
(+24€)
Tilaustuote


(+152€)
Tilaustuote

21 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK