Tuoliryhmät

Valtion ja Kuntien toimipaikoille voidaan verkkokaupasta tilata tuolit ilman kilpailutusta hankintalain uudistumisen myötä.

Satulatuoli selkänojalla Ergonea Luxe Gym selkänojallinen hintaan 445€

Katso muita Satulatuolit vaihtoehtoja. Työtuolit hinnasto 2024

Satulatuoli selkänojalla ja nahkalla verhoiltuna edulliseen hintaan. Kotimainen Ergonea Luxe Gym on laadukas selkänojallinen satulatuoli työhön. Aito nahka on miellyttävä, helppohoitoinen ja kestävä materiaali. Vakiona M-kaasujousi, voidaan varustella joko lyhyemmällä (S) tai pidemmällä (L) kaasujousella käyttäjän ja käyttötarkoituksen mukaan. Ergonominen ristiseläntuki, jossa hyvät säädöt. Edullinen hinta.

Satulatuoli selkänojalla Ergonea® Luxe Gym nahka on laadukas satulatuoli ammattikäyttöön. Luxe Gym, selkänojallinen satulatuoli on ergonomia-asiantuntijoiden pitkäaikaisen kehitystyön ja osaamisen tulos. Istuimen kaltevuuden ja -korkeuden säädöt toimivat tarkasti ja kevyesti. Myös ristiseläntuessa, eli selkänojassa on korkeuden ja syvyyden säätö. Luxe Gym satulatuolin istuin ja selkänoja eli ristiseläntuki ovat suunniteltu kokopäiväiseen työskentelyyn ja ergonomia naisten anatomialle. Ergonea satulatuoli selkänojalla kestää, kevytmetallirunko on kestävä ja 65 mm korkeat pyörät rullaavat kevyesti. Saumaton istuin on aitoa pehmeää nahkaa, joka on miellyttävä ja helppohoitoinen materiaali. Hyvä takuu 3 vuotta. Kotimaista laatua ja tyyliä.

Luxe Gym on hyvä satulatuoli selkänojalla

Hyvä satulatuoli selkänojalla Ergonea Luxe on suunniteltu tehostamaan työskentelyä toimistoissa ja muissa vaativissa työpisteissä. Selkänojallinen eli ristiselän tuellinen tuoli on tyylikästä aitoa nahkaa. Luxe Gym satulatuolissa on kapea etuosa, joten istuin ei paina reisiä. Ergonea Luxe ohjaa istumaan ryhdikkäästi, se lisää virkeyttä ja työhyvinvointia. Selkänoja / ristiseläntuki tukee ristiselkää ja estää työskennellessä selän haitallista pyöristymistä. Tämä toimistojen suosikkituoli on harkiten suunniteltu ja taidokkaasti Suomessa valmistettu. Ergonea Gym satulatuoli selkänojalla on varastotuote nopeaan toimitukseen. Tuoliin on valittavissa myös jalkarengas, se sopii parhaiten korkeaan työpisteeseen tai sähköpöytä työskentelyyn. Selkänojallinen satulatuoli Luxe Gym aitoa nahkaa on monikäyttöinen, se toimii toimistossa, terveydenhuollossa, oppilaitoksissa, liiketiloissa, kauneudenhoidossa, korkeissa palvelutiskeissä, jne.

  • Istumakorkeus: M: 55-75 cm, S: 47-61 cm, L: 60-86 cm
  • Istuin: Leveys 40 cm, edestä kapea satulatuoli
  • Paino: 12 Kg
  • Säädöt: Ergonominen kaltevuuden- ja korkeuden pikasäätö
  • Runko: Erikoismetallia, esikasattu valmiiksi, kaasujousi
  • Ristikko: Tyylikäs musta metalliristikko 62 cm, 5 sakarainen
  • Pyörät: Pyörät 65 mm koville lattioille, lukkiutuvat pyörät, tassut
  • Verhoilu: Aito pehmeä nahka, kestävä kangas, hyvä ristiseläntuki
  • Takuu: 3 vuotta, kotimainen
  • Lisätiedot: Helppohoitoiset ja hygieeniset materiaalit vaativiin olosuhteisiin. Lisävarusteina jalkarengas ja pyörien tilalle tassut. Selkänojallinen satulatuoli Gymiä voit käyttää koko päivän, ristiseläntuki estää selän pyöristymisen.

Satulatuoli selkänojalla toimiston suosikkivärit aitoa nahkaa

Kotimainen, selkänojallinen satulatuoli Ergonea Luxe Gym on saatavilla upeilla verhoiluvaihtoehdoilla. Heti varastosta toimitukseen musta, ruskea ja sininen satulatuoli selkänojalla aitoa pehmeää nahkaa. Klikkaa kuvia suuremmaksi. Turvallinen valinta työhön, tai kotiin.

Miksi Ergonea satulatuolit ovat muita laatutuoleja edullisempia?

Miksi Ergonea satulatuolit ovat muita laatutuoleja paljon edullisempia? Usein kuulemme tämän kysymyksen. Siihen syyt ovat yksinkertaisia. Ergonea tuotebrändi ei hinnoittele nimeään, vaan ainoastaan laadukkaat tuotteet. Haluamme toimittaa Suomalaisille kotimaisia satulatuoleja mahdollisimman edulliseen hintaan. Pidämme Suomen lippua korkealla, arvostamme Suomalaista työtä ja näin kilpailemme tuontituoleja vastaan. Ergonea on suosittu, tuotantosarjat ovat pitkiä eli määrät suuria, myös näin saamme tingittyä hintaa alemmaksi. Ergoneassa on pyritty parhaaseen hinta - laatusuhteeseen ja omasta mielestämme olemme siinä onnistuneet. Järkevän hintainen ristiseläntuki satulatuoli.

Ergonea selkänojallisten satulatuolien värivalikoima

Varastossa olevat satulatuolit ovat musta, sininen ja ruskea aito nahka. Varasto-värivalikoiman lisäksi toimitamme tuoleja muillakin väreillä. Aitoa nahkaa ovat tilattavissa; satulatuoli selkänojalla punainen, vihreä ja harmaa 4 viikon toimitusajalla. Kangas väreinä ovat selkänojallinen satulatuoli musta, punainen, tummanvihreä, vaaleanharmaa, sininen, turkoosi ja violetti. Värit saattavat poiketa luonnollisesta tietokoneen näytön asetuksista johtuen. Kysythän myös muita värejä! Tilausväreissä vähintään viiden tuolin projekti-tilauksiin annamme erilliset hinnat.

Kotimaisten Ergonea satulatuolien aito nahka värivaihtoehdot

Hyvien ergonomisten Ergonea satulatuolien kangas värivaihtoehdot

MIKÄ ON PARAS SELKÄNOJALLINEN SATULATUOLI TOIMISTOON?

Kallein satulatuoli selkänojalla ei ole aina ergonomisesti paras, mutta ei välttämättä halvinkaan. Eri valmistajien selkänojalliset satulatuolit voivat näyttää lähes saman näköisiltä, mutta pelkkä kuva ei kerro kaikkea tuolin ergonomisista ominaisuuksista. Ergonean selkänojallisia satulatuoleja on toimitettu yli 10 vuoden ajan satoihin erilaisiin työpisteisiin ja -tehtäviin. Ergonea Luxe Gym, eli aiemmin Ergonea 200 Pro on vakiinnuttanut asemansa luotettavana selkänojallisena istuimena ja siitä tullut palaute on ollut pelkästään myönteistä.
Usein kuulemme kommentteja: "Ergonea® Luxe Gym on paras satulatuoli selkänojalla". Tuhansien tuolien käytöstä tuleva palaute onkin aidointa ja luotettavinta tietoa siitä, että tuolin suunnittelijat ovat onnistuneet työssään. Kapea etuosa on myös hametta käyttävien Ergonea-asiakkaiden kiittämä ominaisuus. Jotkin perinteiset satulatuolit ovat edestä leveitä, eikä niistä löydä luontevaa istuma-asentoa. Selkänojallinen Ergonea Luxe Gym lisää työtehoa ja työhyvinvointia, joten se on hinnaltaan pieni, mutta eduiltaan suuri investointi työpaikoilla. Monien eri satulatuoleja käyttäneiden mielestä Ergonea Luxe Gym on paras ja kehittynein selkänojallinen satulatuoli yksiosaisella istuimella. Kun hankitaan tuolia ammattikäyttöön niin kannattaa muistaa, että hyvin edullisissa satulatuoleissa ei ole samoja ergonomisia ominaisuuksia, eikä kestävyyttä. Ergonea on hyvä ristiseläntuki satulatuoli selkänojalla, sitä voi käyttää työssä koko päivän. Ergonea Luxe Gym toimii erinomaisesti ja on paras myös kotona.

Ristiseläntuki satulatuoli hinta tarjouksessa

Selkänojallinen satulatuoli hinta tarjous nyt yrityksille ja julkishallintoon. Satulatuolien hinnat vaihtelevat valmistajista ja muistakin tekijöistä johtuen huomattavasti. Laadultaan parhaita ovat tietysti kotimaiset satulatuolit, mutta niissäkin on hinta eroja. Ergonea Luxe Gym on erittäin hinta - kilpailukykyinen huippulaatuinen kotimainen satulatuoli selkänojalla. Kotimaiseksi laatutuoliksi Gym on suorastaan halpa satulatuoli. Hinta ei ole enää esteenä ristiselän tuellisen, kotimaisen ja ergonomisen satulatuolin hankkimiselle. Todella erinomainen hinta - laatu suhde. Ergonea Luxe Gym myös kestää, yli 10 vuoden aikana toimitetuista tuoleista vanhimpiakin on edelleen jatkuvassa käytössä. Edullisen hinnan lisäksi Ergonea Gym satulatuolissa on hyvä takuu 3 vuotta valmistukselle. Hyödynnä heti ristiseläntuki satulatuoli Gymin hinta tarjous kampanjaa. Eli paras laatu hyvään hintaan.

KESTÄVIÄ KOTIMAISIA SATULATUOLEJA SELKÄNOJALLA AMMATTIKÄYTTÖÖN

Satulatuoli Ergonea pyörät ja tassut Metallirunkoiset, hyvät Ergonea Luxe Gym satulatuolit kestävät. Niissä on koville lattioille tarkoitetut 65 mm korkeat harmaat pyörät, jotka rullaavat kevyesti. Gym tuolilla siirtyminen on helppoa. Erikoistyöskentelyyn pyörät toimitetaan istuttaessa lukkiutuvina, tai niiden tilalle laitetaan tassut. Pyöräristikko on painevalettua metallia ja se on halkaisijaltaan 62 cm, sen ansiosta tämä selkänojallinen satulatuoli on vakaa kaikilla istumakorkeuksilla. Kaasujousi myötäilee istumakorkeutta käyttäjän painon mukaan. Jousto lisää istumamukavuutta, joten tuolissa työskentely on miellyttävää. Istuimen kapean muotoilun ansiosta lonkat pysyvät lähes normaalissa istuma-asennossa, tämä on erinomaisen tärkeä ominaisuus varsinkin herkkäselkäisille. Hyvä ristiseläntuki. Harkittujen ergonomisten ominaisuuksiensa ja monipuolisuutensa ansiosta selkänojallinen satulatuoli Ergonea Luxe Gym sopii pitkäänkin työpäivään. Suosi Suomalaista, käytä Kotimaista!

ERGONOMINEN MUOTOILU - RISTISELKÄÄ TUKEVALLA GYM SELKÄNOJALLA

Ristiseläntuki Ergonea Luxe Gym on selkänojallinen satulatuoli ja näyttävä kaikista kuvakulmista, siinä on erittäin hyvä istua. Ergonea Gym istuin on edestä kapea, joten se ei paina reisiä, eikä väännä lonkkia. Satulan oikea muotoilu ja hyvät säädöt ohjaavat selkää hakeutumaan ryhdikkääseen istuma-asentoon. Miellyttävän pehmeä saumaton istuin on ergonomia-asiantuntijoiden kehittämä, siinä löytyy luonnollinen ja hyvä asento selälle myös pitkään yhtäjaksoiseen työskentelyyn. Ristiselkää tukeva ja keskeltä nivelletty selkänoja estää selän haitallisen pyöristymisen, se toimii hyvin antaen käytössä koko ajan napakan tuen ristiselälle. Sitä voi hyödyntää myös selän venyttelyyn taukojen aikana. Selkänojan muotoilu ja paras koko on ergonominen kaikille; hoikille, tukeville, naisille, miehille, nuorille ja vanhoille. Jos selkänoja on liian kapea ja kaareva, se painaa kylkiä, eikä tue ristiselkää.

paras ristiseläntuki satulatuoli selkänojalla ja terveysnäkymät

Luxe Gymin selkänoja eli ristiseläntuki on vain hiukan kaareva, joten se työskennellessä antaa selälle mahdollisuuden liikkua sivusuunnassa, näin alaselän ja alavatsan lihakset pysyvät kunnossa. Sivuille kurkottaminen on myös helppoa ja tämä parantaa selän liikkuvuuden lisäksi myös työn sujuvuutta. Ergonea Luxe Gymin suuri etu pitkällä aikavälillä on selän kipeytymisen ennalta ehkäiseminen. Tämä ergonominen ja kotimainen selkänojallinen satulatuoli parantaa työhyvinvointia ja se jatkaa työuria. Luxe Gym vähentää näin sairauspoissaoloja työstä ja se on kaikkien etu. Meistä jokainen haluaa varmaankin jäädä sitten joskus terveenä eläkkeelle. Satulatuoli selkänojalla Ergonea Gymistä on jo paljon hyviä kokemuksia, liity joukkoon ja käytä tuolia joka päivä työssä ja kotona. Ergonea Gymin pitkäaikainen säännöllinen käyttö antaa työhyvinvointiin parhaan tuloksen.

SELKÄNOJALLISEN SATULATUOLIN KORKEUS, KAASUJOUSI S, M JA L?

Satulatuoli Ergonea kaasujouset Ergonea Gym istuinkorkeuden säätö toimii kaasujousella jossa on työskentelymukavuutta lisäävä jousto. Korkeutta muutetaan vasemmasta säätimestä, istuimen kaltevuutta oikeasta ja selkänojan syvyyttä takimmaisesta. Valittavissa on kolme eri korkuista satulatuolia selkänojalla. Matalalla työskentelyyn on sopiva S kaasujousella varustettu matala ristiseläntuki-satulatuoli. Istuin säätyy välillä 47 - 61 cm lattiasta. Toimistopöytäkorkeudelle on M eli vakiokaasujousi paras. Istuinkorkeuden säätö toimii välillä 55 - 75 cm. Sähköpöytään ja 90 - 110 cm korkeisiin työpisteisiin on L paras satulatuoli. Siinä istumakorkeus säätyy välillä 60 - 86 cm. Eli tuoli kannattaa valita työskentelykorkeuden mukaan, myös henkilön pituus vaikuttaa olennaisesti tuolivalintaan. Jos olet lyhyt niin S, keskipituinen niin M ja todella pitkä, niin L on silloin kaasujousessa paras pituus.

SELKÄNOJALLINEN SATULATUOLI JA TYÖPÖYDÄN KORKEUS

Mikä on hyvä ja paras työpöydän korkeus satulatuolia käytettäessä? Se riippuu käyttäjän pituudesta, perussääntö on että istuttaessa peppu on korkeammalla kuin polvet. Kun polvikulma on noin 45 astetta, Ergonea Luxe Gym tuoli ohjaa selkää hakeutumaan ryhdikkääseen ja ergonomiseen istuma-asentoon. Myös oma kroppa tuntee ja löytää hyvin oikean pöydän korkeuden. Sopiva korkeus täytyy hakea satulatuolia useana päivänä vähän kerrallaan säätämällä, samoin istuimen kaltevuus. Korkeuden säätö on helpointa, jos käytössä on sähköpöytä. Lähes poikkeuksetta pöytää täytyy korottaa, kun vaihdetaan vakiotyötuolista satulatuoliin. Oikea pöydän korkeus on siis osittain henkilökohtainen asia ja omaa kroppaa täytyy kuunnella varsinkin, jos on herkkä selkä. Silloin satulatuoli selkänojalla Gymiin totuttelu ja oikeiden säätöjen löytyminen vie hiukan enemmän aikaa, paras istuma-asento löytyy pikkuhiljaa. Selkänojallinen Gym tuoli antaa hyvän ristiselän tuen kaikilla työskentelykorkeuksilla. Nyt erikoisen edulliseen hintaan satulatuoli hinta tarjouksesta. Tee hyvä selkänojallinen satulatuoli valinta, se on Ergonea Luxe Gym, monien mielestä jopa paras.

Hyvä valikoima työtuoleja, satulatuoleja ja sähköpöytiä

Verkkokaupassa on tilattavissa noin 100 yrityskäyttöön ja toimistoon sopivaa tuotetta. Myynnissä useita samankaltaisia tuotteita joiden välinen vertailu kannattaa. Suosittelemme esimerkiksi BE050 Satulatuoli Bestool Smart kaksiosainen työpaikalle. Toimitamme muitakin ergonomisia tuotteita, joita suosittelemme myös kovaan ammattikäyttöön. Turvallinen kotimainen nettikauppa, jossa halvalla paljon ergonomisia tuoleja.
Hinta: alv 0% | 24%
445 / kpl
Tuotenumero: ER105
Toimitusaika: 1-2 päivää
Saatavuus: Varastossa
Maksu myös laskulla
Lisää ostoskoriin
- +

Vaihtoehdot:(+6€)
(+12€)
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+52€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote
(+27€)
Tilaustuote


(+52€)


(+39€)
(+45€)
(+33€)


(+65€)

42 ääntä

Kehitämme työtuolivalikoimaamme. Auta siinä ja tee tuotteelle satulatuoli arvostelu. Klikkaa haluamasi tähtimäärää.

Arvioi satulatuoli

Lataa satulatuoli PDF esite Lähetä tämä tuote-esite sähköpostilla

Samankaltaisia työtuoleja ja toimistokalusteita

Lisätty
Odota
Maksutavat ja UKK Kysy meiltä

Evästeiden käyttö

Valitsemalla ’Hyväksyn’, hyväksyt kaikki evästeet. Voit milloin tahansa muuttaa asetuksia sivun alareunan linkistä.
Lue lisää tietosuojaselosteesta.

Vain välttämättömät evästeet